reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

reklama
Migotka - jasne ze sie da rozpoznać. One s ana stałe umieszczone w pewnych punktach i obracają sie i wiercą tylko w ich obrębach. Jedno wychodzi mi prawym bokiem a drugie góra po lewej itak jest niezmiennie:) Najlepiej jest jak razem kopią- każda w swoja stronę:)

Malinka- tez właśnie sobie przejrzałam i styczniówki i te lutówki:)

Scarletka- ja tez jeszcze w to nie wierze ze tak mało czasu mi zostało:) hi hi

Migotka - jasne ze sie da rozpoznać. One s ana stałe umieszczone w pewnych punktach i obracają sie i wiercą tylko w ich obrębach. Jedno wychodzi mi prawym bokiem a drugie góra po lewej itak jest niezmiennie:) Najlepiej jest jak razem kopią- każda w swoja stronę:)

Malinka- tez właśnie sobie przejrzałam i styczniówki i te lutówki:)

Scarletka- ja tez jeszcze w to nie wierze ze tak mało czasu mi zostało:) hi hi

to musi być cudowne uczucie:) moj mimo ze jest tylko jeden to czasem tak daje popalić:)

Ale Wam powiem jedna śmieszna sytuacje. Ostatnio dostałam jakaś głupia reklamę na email od wróżki. Odpowiedziałam z ciekawości - trzeba tam było parę danych tylko wpisać, odesłać i poczekać na wróżbę:) Przyszła w święta i zamarłam. Odpowiedz miala az 12 stron w przeliczeniu na Office:tak::tak:. Czytałam to dobre 15 min i zamarłam:szok:- pisze tak: To bardzo ważne - zanotuj sobie na czerwono poniższą datę:
24 Stycznia 2011!
Ten konkretny dzień stanie się PRAWDZIWYM PUNKTEM ZWROTNYM W TWOIM ŻYCIU.

a potem jeszcze tak:
Po tym co już odczułam na Twój temat (a zawsze głęboko wierzę w moje pierwsze wrażenie), wiem już, że NIEDŁUGO ROZPOCZNIE SIĘ NAJPIĘKNIEJSZY OKRES W TWOIM ŻYCIU.
ROZPOCZNIE SIĘ ON OKOŁO 24 Stycznia 2011. Nie podaję tu dokładnej daty, ponieważ może się zdarzyć, że będzie to miało miejsce kilka dni przed lub kilka dni po 24 Stycznia 2011.

reklama
ja mam termin na 15.03, a dziś wyslalam zgloszenie Ziuty na wystawę 5-6.03 więc do tego terminu nie urodzę ;D musimy zaliczyć tę wystawę przed porodem, a rodzinka się śmieje że prosto z biegania z psem - dużą labradorką- zawiozą mnie na porodówkę i nie urodzę u siebie w szpitalu...

Do góry