reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

Ale Wam powiem jedna śmieszna sytuacje. Ostatnio dostałam jakaś głupia reklamę na email od wróżki. Odpowiedziałam z ciekawości - trzeba tam było parę danych tylko wpisać, odesłać i poczekać na wróżbę:) Przyszła w święta i zamarłam. Odpowiedz miala az 12 stron w przeliczeniu na Office:tak::tak:. Czytałam to dobre 15 min i zamarłam:szok:- pisze tak: To bardzo ważne - zanotuj sobie na czerwono poniższą datę:
24 Stycznia 2011!
Ten konkretny dzień stanie się PRAWDZIWYM PUNKTEM ZWROTNYM W TWOIM ŻYCIU.

a potem jeszcze tak:
Po tym co już odczułam na Twój temat (a zawsze głęboko wierzę w moje pierwsze wrażenie), wiem już, że NIEDŁUGO ROZPOCZNIE SIĘ NAJPIĘKNIEJSZY OKRES W TWOIM ŻYCIU.
ROZPOCZNIE SIĘ ON OKOŁO 24 Stycznia 2011. Nie podaję tu dokładnej daty, ponieważ może się zdarzyć, że będzie to miało miejsce kilka dni przed lub kilka dni po 24 Stycznia 2011.

a podawalas jej ze w ciazy jestes??? ale jaja!!!

reklama
Napisałam jej tylko swoje imię, datę i godzinę urodzin!!!!!!!
a 3 dni temu dostałam od niej takie cos- zaraz Wam wrzucę fragmenty.....bo sobie to az skopiowałam na pamiątkę jakby mi stronka albo email się zgubił.

napisała mi tak w drugim emailu:
Może Cię to zaskoczyć, ale musisz wiedzieć, że już od dziś szczęście zaczyna działać na Twoją korzyść. W CIĄGU NAJBLIŻSZYCH 30 DNI będzie miało miejsce w Twoim życiu BARDZO SZCZĘŚLIWE WYDARZENIE.
......
Wiąże się to z wyjątkowo korzystnym układem planet mających silny wpływ na poziom Twojego szczęścia i pomyślności.
Oznacza to, że już od 06 Lutego 2011, przez kolejne 3 miesiące zajdą w Twoim życiu bardzo pozytywne zmiany. Następujące po nich kolejne 3 miesiące także będą bardzo udane.
Będzie to najlepszy moment, aby raz na zawsze rozwiązać wszystkie problemy oraz całkowicie i trwale zmienić swoje życie.

o boze to mi jakimis duchami zalatuje...a ja kurka jestem sama w mieszkaniu.....:sorry::errr::ninja2:
no nie moge:szok::-Djeszcze od moich urodzin...to jakas magiczna data:)ta wrozka to moze ktos z twoich znajomych co????:-)

Milutek -ciekawe, ciekawe a skąd wróżka miala namiar na Ciebie?? ja czyszczę skrzynkę i od nieznanych adresatów nie otwieram nawet poczty, więc do mnie nie dotarła by ta wiadomość heh

reklama
tu link do strony tej wróżki. Ja dostałam jej reklamę pod patronatem strony : Fotosik.pl wiec dlatego ja otworzyłam- stad się to wzięło:):)
Tara Medium Jasnowidz - Strona Główna
tam klikasz na czerwony prostokąt z napisem bezpłatna wrozba.
Pierwsza wróżba jest bezpłatna, druga tez jakaś za free jest przesyłana a potem sie pyta czy chcecie korzystać z jej pomocy za jakas oplata. Ja sie juz na tym etapie wycofałam i wtedy jak masz od niej email to klikasz w nim: rezygnacje z abonamentu czy coś:)

Do góry