reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

Mi wróżka kiedyś wyczytała w kartach ze będę mieć dwoje dzieci- parkę..ze będą to dzieci słońca bardzo szczęśliwe:) a tu zapowiadaj nam dwie dziewczynki:) wiec trzeba to wszystko dzielić na pół:)ale ja mimo wszystko wierze ze coś w tych rzeczach jest:)

ps.ktoś sie jeszcze śmiał ostatnio z rodziny ze może sie jednak okaże ze parka będzie:):)

reklama
milu nigdy nic nie wiadomo scany nie sa na 100% pewne bo zawsze mozna przegapic male jaderko lub dziurke zwlaszcza jesli masz dwoje tam w srodku...ja to nadal nie mam pewnosci ze moj szymon to nie amelka:-)

To tak jak ja po tym ze raz Oliwka miala byc Oliwierem:) wszystko wyjdzie przy porodzie:)

Scarletko- takie miało być pierwotne założenie:)

no to tak jak z moimi obawami:-) w przyszłym tyg idę na inne usg do innego lekarza i zobaczę, co ten mi powie, bo ostatnio dziewczynkę mój ginek widział, ale jak się zorientował, że wcześniej stawiał na chłopaka, to zdanie zmienił i twierdził, że jednak chłopak. dlatego przekonania nie mam:-)

ja sie przekonam już niebawem:):):-D a gin by mi już żaden nie pomogł0 bo dziewczynki się zlewają i ciężko by było coś dopatrzeć:)

no nic idę w kimono, bo oczka się kleją
jutro młody do przedszkola, a ja poprawiam prace, uczelnia i zaliczenia w weekend :eek:
dobrej nocki życzę!

no nic idę w kimono, bo oczka się kleją
jutro młody do przedszkola, a ja poprawiam prace, uczelnia i zaliczenia w weekend :eek:
dobrej nocki życzę!
no to trzymam kciuki za weekend.
Ja mam egzamin w sobotę o 18 ale nie wiem czy dam rade na niego jechać- boje sie ze mnie wytrzepie bo to 50km w dwie strony i źle się to dla mnie skończy...naprawdę ja już praktycznie nigdzie nie wychodzę:)

dobranoc :) wiesz co powiem ci ze ja nawet jestem zadowolona ze wczesniej na macierzynski poszlam bo nie wiem jak bym na tych bankietingach wyrobila pomiedzy stolami sie szwedac z takim brzuchem...jeszcze dobrze zeby nie bolal a jak zacznie to amen juz nic tylko siasc i plakac wiec uwazam ze to dobra decyzja jak na prace nie za biurkiem:tak:

reklama
Do góry