reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

reklama
Pastela a gdzie wybieracie sie na wystawe?my za tydzien idziemy z grubasem u nas w trojmiescie:)
Scarletka moja kumpela synka rodziła sn z waga 4200;)a cała ciaze jej wciskali ze malutka dzidzia bedzie;)
Mili ale masz ''przygode'' z wrozka;)

to i ja uciekam spac,kolorowych snow;)

witam wszystkie marcóweczki.kopę czasu mnie tu nie bylo-niestety net mi zaszwankował na maxa.chcialam troche ponadrabiac ale za duzo tego-hihii.widze ze Milutek juz szykuje sie pomału na przyjecie swych szkrabów.ja teraz zaczynam 29tydz,ale od 3 tyg mam diete bo okazało sie ze mam cukrzyce ciążowa.we wtorek mam wizyte u pani doktor i boje sie ze ze wzgledu na skoki cukru bede musiala jeszcze kłuc sie podajac insuline<przypomne ze całą ciąże biore tez zastrzyki w brzuch przeciwzakrzepowe>,śmieje sie juz niekiedy ze bede jak sitko hihih
pani doktor do tego ze wzgledu na moj wywiad polozniczy chcialaby mnie juz połozyc w szpitalu,ale tak szczerze wszystko jest ok z ciaza,a jak tu wylezec do konca-nie wyobrazam sobie.aha-wszystkiego naj w tym nowym roku zycze wszystkim oczekującym...gorąco pozdrawiam...

czesc pierwsza pierwsza eheheheh

a tak na poważnie to od wczoraj wieczora dokuczają mi skórcze brzuszne i krzyżowe na zmiane nie są mocneale odczówalne i nie regularne mąż spanikował wczoraj jak sie zaczeło mi robić niedobrze:cool2: i powiedział zebym mu pkazaal gdzie trzymam rzeczy on torbę w razie co spakuje tylko był jeden problem co do tej torby??? jak ja oprócz szlafroka kapci i koszuli 1 nie mam nic:no: nawet pampusi dla małego nie wspomnę o spiochach itp......... wiec dzis ide na zakupy walizkowe i kumpela mi kosz wiklinowy dla małego przywiezie w razie co bo nawet łózeczka nie mam :no: ale mam nadzieje ze moj synuś tylko mamcie straszy,albo ze toprzepowiadajace tylko bo jeszcze z 3-4 tygodnie mógłby posiedziec.......... no nic zobaczymy

Milu ja tez na poczatku swojej ciazy byłam u wrózki nigdy nie wierzyłam w takie cudeńka ale powiem ci ze jak do niej poszłam wrózyła z kart podstawowych bo mówi ze tarot jest dość niebezpieczny,to co mi wtedy powiedziałą doprowadziło mnie do łez ryczałam jak bóbr:tak::tak: bo wszystko co mówiła było prawdą zgadła nawet zejestem w ciazy i powiedziała ze bedzie chłopczyk zdrowy silny ale mam na siebie uwarzac... powieziała mi tez o sprawach ie koniecznie miłych ,ale po to zebym mogła sie na nie przygotowac lub do nich nie dopuscic także od tej pory wierze........

wziełam sobie tego linka i napisze do niej bo aż mnie kusi;-) ze ty dopiero teraz mi tu mówisz o takich rzeczach no no no moze porodzik ci sie na tego 24 szykuje;-)

Witam wczoraj zasnęłam z lapkiem na kolanach :-) i teraz nadrabiam co napisałyście.
Ja w życiu bym się żadnej wróżki nie radziła - ze strachu oczywiście. Już mi życie dało tak popalić, że wolę nie wiedzieć co i kiedy mnie czeka. I tak człowiek musi sobie dać ze wszystkim radę. Ale wy aparatki widzę wróżkę zasypiecie pracą na nowy rok :-D
Milutek to tylko się trzymaj do końca urlopu pana doktora, żeby cię jakiś inny nie chciał dopaść :-) , ja to pierwsze o co się pytałam, to na kiedy urlop zimowy planuje, bo muszę wiedziec kiedy nie mogę rodzic - trzeba było widzieć jego minę :-D - bezcenna :-D , a co tylko on może się wygłupiac ;-)

hej dziewczyny:-)
Ale mi się dziś wspaniale spało! po siusiu od razu bez problemu! nawet nie zauważyłam kiedy M wstał do pracy. A tu niestety, o 7.30 zadzwonił budzik. Muszę iść na nudne zajęcia, ale na szczęście ostatnie z tego przedmiotu,bo babka nieźle smęci:-p
W P-ń odwilż +6* :szok: dawno tak ciepło nie było, ale za to ciemno jak w d* chyba straszne chmury muszą być. Jedyne czego nie lubię w odwilży, to że u nas tak woda stuka o parapet jakby była ulewa :-) usypia mnie to bardzo!
Zaraz sobie zaserwuję grzanki i kawę.
Widzę, że o wróżkach gadałyście. Idę poczytać, co tam jeszcze ciekawego naskrobałyście hihi

Ostatnio edytowane przez moderatora:
witaj Koncia-nie wiem czy jeszcze mnie pamietasz bo kupe czasu nie bylo mnie.powiedz,jestes z Poznania tak?gdzie bedziesz rodzila?bo ja na Polnej,oststnio bylam tam u diabetolog na ustaleniu diety cukrzycowej.a co do pogody to fakt-dawno tak cieplo nie bylo.ale za oknem tak ponuro ze naprawde koszmar-depresja gwarantowana...hihihi

reklama
Do góry