kurde ale produkujecie
aaaaaaaaaaaaa
posortowałam ciuszki uff w komodzie mam od 50 do 62
68 spakowane w kartoniki, 74 i 80 w worku w drugim pokoju ...
popisałam ile czego mam, aby już nie dublować zakupów
co do upadku to był mega szybki ślizg i leżałam na ziemi, więc kochane uważajcie na siebie.
Potrzebna mi Wasza pomoc!!! Po stadku myszy od każdej na Pana od mojej nieszczęsnej poscieli!!! Oblekam sobie teraz pościel a tu znowu dziura!!! Szlak mnie trafił!!! Oczywiście telefonu nie odbiera! A jak obierze to pewnie znowu wymyśli że mi pralka poszarpała albo że sama wygryzłam. Palant!
Ewi - oj ale trafiłaś na dziada ;(
szkoda, że posciel nie z allegro, bo tam można coś zdziałać - ja rozpoczęłam spór i poinformowałam allegro o nieudanej tranzakcji, bo nie mogłam się z facetem dogadać no i od razu rozmowa była inna jak sprawa szła przez Allegro, a nie prywatną korespondencją.
...
Moj synek dostal swira na punkcie dinozaurow. Kupilam mu dzis film disneya pod tym wlasnie tytulem i juz siedzi i oglada
film to dopiero początek, Wiktor też ma świra i pokaźną kolekcję dinozaurów - dostał na Mikołajki, resztę na Gwiazdkę od dziadków. Filmy ogląda nawet na youtube o prawdziwych dinozaurach, bluzki z dinozaurami... szaleństwo wieku 3 latka
a i książki dostał po kuzynie i na dobranoc czytamy. Tylko nie umie wypowiedzieć dinozaur i mówi 'dawno temu' na nie...
Vetka - a przypomnij w którym tyg urodziłaś?
idę się położyć, aż się boję tej rwy i nocki, bo ostatnio Zosia najchętniej nocami urzęduje i mi spać nie daje, a ma siłę dziewczyna i nieźle matce daje popalić ;/
dobranoc