reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcóweczki 2011

Witam wieczornie, dopchałam się w końcu a wcześniej zgadnijcie...........
nasmażyłam GOFRÓW:-p:-p:-p:tak::-D:-D.
Bosa, królewski tron wymiata;-):tak:.
Harsh - ja mam ustawione po 20 postów na stronkę to akurat na 800 jestem;-):tak:.
Masala, jak kompocik? A dodałaś goździki, bo z jabłkowym kompotem najlepiej się smakowo komponują:tak:.
Do mnie dziś kumpela z tekstem jak młodych z przedszkola odbierałam (Juli musiał posiedzieć w łazience a że gorąco zdjęłam palto):
Anka - A CO CI SIĘ STAŁO(patrząc na brzuszek)?
Ja - WIESZ, JAKOŚ MNIE TAK SPĘCZYŁO JAK STARY ZE SZWECJI WRÓCIŁ:-p:tak::-D:-D:-D.

reklama
Bosa- wodę mam właśnie pod ręka..nic nie daje tylko wkurza żołądek:) hi hi;-)

Marta
- a Ciebie to teraz zbije za te gofry..takie smaki robić na noc- oj nie ładnie!!!!!!!:-)

dobra teraz juz na poważnie się zwijam stąd ........buźka:)

Wy tu o jedzeniu, a mnie ostatnio mdli. No i ten brzuch mnie boli dalej :( pewnie od lezenia. A maly jeszcze mnie obija od srodka :(

Marta, chyba sie tymi goframi narazilas co poniektorym ;)
Mnie jedynie zemdlilo na sama mysl...

czesc kulki:) co wy tak na ten pasztet caly dzien:) ja ostatnio z emkeim zjadlam ale juz nie bede bo tego nie wolno...ale za to od kilku dni jedyna kanapka jaka mi smakuje i na jaka mam ochote to szynka jakas wdzona majonez pomidor i papryka ale tylko zolta lub pomaranczowa...:-Dsmieszne nawet papryki kolor musze mic specjalny:-D

rozne kolory papryki maja rozny smak...przynajmniej dla mnie...

Wy macie kisiel, a ja marchewki... Moje dziecko pomaranczowe chyba wyjdzie! :)

Potrzebuje inspiracji sypialniowej...nie mam pomyslu absolutnie. Marzy mi sie biala,ale K. nie pozwoli...ciemnej nie moge bo za mala sypialnia...

harsz, na to wyglada ze dla mnie chyba tez ale szczerze powiem ze przedtem nic nie mialam do tego jaki kolor jadlam... :confused:
tez bym zjadla loda ale zatoki mam chore i lepiej nie...hmmm...jeszcze tego magnuma z toffi w srodku...ymm

Ostatnia edycja:
Papcia wiaderko może nie, ale duży kiślon na 4 porcje z 1/2 litra wody :D

Futrzak to może idź prędzej do lekarza i bez antybola się obędzie..

Olka widać, że pasztet króluje w III trymestrze hahahahaha

Bosa mały to był ledwie dla Stellki, jeszcze powinnaś zjeść dla siebie duży ;)

Dżonu mi żyć nie daje, wciska pięty pod żebra, a jak mu się nie udaje to piąstkami po jajniku mi naparza - ojj charakterek to ja będę miał piękny ;))))

dziś byłam u lekarza:-) i nie dała... mówi że jak gorączka się pojawi i nie będzie znikać o wtedy ... teraz dostałam 37,5 ... jeśli jutro też będe miała to pójdę w śr po antybiotyk... bo kurde jeszcze na poród się rozłożę:-) i nie będą chcieli odebrac porodu bo powiedzą... chorych nie przyjmujemy :-D

reklama
dziś byłam u lekarza:-) i nie dała... mówi że jak gorączka się pojawi i nie będzie znikać o wtedy ... teraz dostałam 37,5 ... jeśli jutro też będe miała to pójdę w śr po antybiotyk... bo kurde jeszcze na poród się rozłożę:-) i nie będą chcieli odebrac porodu bo powiedzą... chorych nie przyjmujemy :-D
ty sie nie smiej tutaj sa naklejki na drzwiach przychodni na ktorych pisze: JESLI MASZ OBJAWY GRYPY TO SIEDZ W DOMU I ZADZWON DO PRZYCHODNI PRZED PRZYJSCIEM WTEDY LEKARZ ZDECYDUJE WIZYTE DOMOWA LUB POZWOLI CI PRZYJSC PO TELEFONICZNEJ KONSULTACJI....wszystko to bo sie boja swinskiej grypy... i uwierz ze ta panika to prawda ja jak sie rozchorowalam to tez mnie wziasc nie chcieli, dopiero po 1.5 tyg zdecydowali po tel jak mi bylo lepiej ze moge przyjsc a tak 1.5 tyg na paracetamolu-barany angielskie:-p

Do góry