reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcóweczki 2011

Aga też mam smaka na jajo :D

Milusia a ja waśnie odwrotnie :/ Chodzę jakaś taka rozdrażniona, jedno złe słowo albo spojrzenie albo nieprzytulenie eMka a ja ryczę, aż się zanoszę :/ Nie wiem co się dzieje :p Może mam już baby bluesa hahahahaha co to będzie później uuuuuuu
A na zakupy to już czas najwyższy!!!! Bo jak wylądujemy w szpitalu to lipa będzie :/

Ostatnia edycja:
reklama
no to ladnie ja na szczescie b.rzadko jestem w pl a w zimie to nie bylismy w pl przez 4 lata:) zawsze latem latamy bo tam ciagle zimno:)pamieatam jak kumpel z pracy do pl na swieta jechal w zeszlym roku i akurat wyjecham po 20tym grudnie jak nie bylo sniegu i wdover go zlapalo. wyobra sobie ze 7 godz na promie bo do francji ich nie chcieli wpusacic bo sniegu nasypalo a potem jak juz sie tam dostali tp 36 godz do rzeszowa jechali z calais:-Dbiedulek
malina- ja tez wlasnie takie zakupy probuje zrobic ale na ebay.uk:)

Ostatnia edycja:
Malinka nasz sprzedawca to powinien nam gratisy wysyłaś bo co chwilę któraś u niego zamawia haha ja sama 500zł u niego zostawiłam a jeszcze mam plan na jedno tylko mniejsze zamówienie;)
Koszule możemy Ci fajne z Mili i Olą polecić;) takie z wyciąganym cycem do karmienia hehe
Malinka upomnij się o baby boom gratiska;)

Ostatnia edycja:
A ja miałam na obiad sałatkę owocową z pomarańczy i banana, polaną odrobiną jogurtu ananasowego :-) jakie to było pyszne! Teraz mam wspomnienie i korek w gardle :sorry2:

Malinaa, ja to nawet smaka nie mam tylko z lenistwa :-p moge jeszcze pierogi rozmrozic: ruskie albo z soczewica, do wyboru :-) ja tam i tak moge platki z mlekiem zjesc. Chociaz M. chyba sobie lasagne wczoraj kupil, to moze i obiadu nie bede musiala robic, hi.
Kurcze, przegapilam 'Miedzy kuchnia a salonem". Cos o wozkach mieli mowic, chociaz ja nasza furke juz zakupilam :-)

Ale sie Viki rzuca w brzucha, jak jakas niezla rybka. Ale nogami to mnie na dole chyba smyra.

w kwietniu sie hajtalas ? ja we wrzesniu:)to mam dluzszy staz:-Dmoj bar manager to jakos na poczatku kwietnia do tajlandii polecial i mial wrocic do pracy za 3 tyg ale przez ten pyl to mial extra wakacje(na swoj koszt tak dodam)przez 3 tyg bo wrocic nie mogl:tak:

Ja juz nadaje z pracy;-) głowa na szczescie przestała bolec kawusia i pączus podniosły mnie na duchy:-D:-D na obiad zrobiłam dzis naleśniki z pikantnym farszem i tak sie najadłam ze zaraz pękne:-D:szok:

Patik- pewnie jak mąż ma wolne to korzystaj kochana ja tez tak robie bo u nas takich chwil to jak na lekarstwo;-)) i zdróweczka dla Hani:tak::-)
Malina- ja w pierszej ciązu czułam sie cudownie nic mnie nie bolało łaziłam po klifach do 7 miesiaca ciazy wszedzie chodziłam na pieszo po kilka razy dziennie dystanse po 5 km w jedną stronę dzien przed porodem obleciałam cała chate ana koncu po kolanach dwyan szorowałam meeeeega wielki:-D:tak: a rano w dzien porodu strzeliłam sobie spacer a raczej marszobieg do miasta jakies 30 min w jedną strone:-D a teraz jak bym tak zrobiła to odrazu rodze na Bank!!!!!!!!!!! pochwal sie co tam zamówiłas dla Jaska;-)
Agacina- oliwki a fujjjjjjj ja raz spróbowałam to plułam dalej niz widziałam bleeeeeee nie lubie:no::no:a na paczki tez czekam te Banki mnie wykonczą:wściekła/y:
Miluś- ojojjoj kurcze niech sie juz u was tez problemy w koncu skonczą bo ile mozna zycze wam z całego serca by wszystko przed narodzinami dziewczynek sie poukładało bys mogła spokojnie cieszyć sie macierzyństwem,a nie stresowac...

Madzkim- powodzenia na jutrzejszej wizycie u gina........... i duzo słoneczka:tak::tak:

Marta- oj jak bym sie jeszcze Coli napiła to rozwaliło by mnie od środka:-D:-D po niej mam jeszcze gorsza zgagę no nic pozostaje sie przemęczyc.........

Buziak to powodzenia, bo aż łepek pęcznieje jak się próbuje to wszystko ogarnąć ;)

Dzięki Ewi upomniałam się ;) Dawaj te koszule na wątek z wyprawką ;)

Pinka no to faktycznie coś te ciąże nasze obecne "nieudane" pod względem kondycyjnym ;) a może kwestia pory roku, coś mi się wydaje, że latem też bym śmigała spacerki i jakieś wakacje, a tak zimą nic tylko forum ;))))

reklama
Do góry