reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcóweczki 2011

reklama
buziaczek nie kupilam lozeczka, bo nie moge sie zdecydowac... chyba kupie ten zestaw safarii, a jak nie on to lozeczko model jak safarii ale bez zwierzatka i zamiast bialego koloru ma jasny braz.. by bardziej nam do sypialni pasowal... ale chyba sprowadze z polski. taniej wyjdzie niz kupno tutaj, na allegro matereace kokos pianka gryka mozna za 80 zl kupic, a tutaj ten co chce kolo 250 funtow.
wlasnie emek zaspany chodzi po livingu i ja mowie...
kochanie pewnie poszedlbys spac, co?
emek... noooo
ja.. to idz jak chcesz
emek... no przeciez cie samej na balu nie zostawie:p
hehe
usmialam sie... chyba na kurniku w cos pogram bo oszaleje

"daj mi ten noc, te jedna noc.... lalala"

Buziaczek to się da przeżyć :tak:

Masala- oj my już dałyśmy ta jedna noc........i teraz nam nie bokiem a dołem wyjdzie:) ha ha haaaaaaaaaa:-D

A mój eM wpadł w trans- kanały muzyczne poszły na bok i wiecie czego słucha????????????????
LIMP BIZKIT- ROLLIN!!!!!!!!!!!!!!!!:-D I w sumie załączył ich płytę!!!!!!!!!!!!!!!!

Dobre, na balu samej nie zostawie haha

Jako nastolatka mialam plakaty Bacsteet Boys na scianie i bylam zakochana w Nicku ;)

Konik, z drzewa kon na biegunach... ;)

:-D
Buziaczek to się da przeżyć :tak:

QUOTE]
:-D:-D:-D
AGA ja tez:) w 8ej klasie:) caly pokoj nim obklejony tylko nick:):-D
ale mamy sylwestra juz dawno sie tak nie usmialam:-D
a ja sie moge pochwalic ze raz mi si udalo byc pod big benem na sylwka - co tam ze nic nie widzialam bo taki tlok byl i metro nie dojezdzalo do westminstre station bo sie napadow bali :)o babcia dzwoni z pl:-D nie wierze!

Ostatnia edycja:
reklama
Nie kazdej dolem wyjdzie, co nie milutek:)
Proszęmnie nie łapac za słowka:) hi hi :-D
A teraz eM woła ze na Polsat Film leci American Pie i czy ide oglądac:) Temu to sie wszystko zmienia z sekundy na sekunde!!!! A niech mi ktos potem powie ze kobieta zmienna jest ;-):-):-D

Na parapetówie jak leciał Ramstein ode mnie specjalnie dla eMka to sie tak wygłupiał i machał krzesłem ze zrobił dziurę w nowym suficie- i ciut wypity płakał potem przez 5 min pod nią, wołając: tydzień temu malowane!!!!!

Ostatnia edycja:
Do góry