reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcóweczki 2011

agacina a jak Ty rozrozniasz z czego oberwalas... ja tego nie umiem rozroznic.... czasem tylko jak sie przeciaga to wiem, ze to konczyna bo cienka i dluga ale jak oberwe to nie wiem z czego:p

reklama
wiem ze trudni sa dobrze ze w pl nie mieszkam z babcia bo bym zwariowala a tak tu moge po scianach chodzic i nikt mi nic nie mowi:)kurcze aga nie licz tego bo mi juz sie ziewa:) nie wiem czy dociagne do polnocy... jaki kawalek teraz na naszym balu leci bo cos chyba gluchne -nic nie slysze:-p
ja tez wlasnie nie wiem bo u mojego synka to juz bardziej cale cialo sie wypina niz konczyny same - to akurat rzadkosc je zobaczyc:) ale jak mina zebra siada to czyms duuuzym albo o pepek mi zachacza to az boli;-)

Ostatnia edycja:
widzę ze Sylwester u was na 102 ahhah ja opitoliłam kolacje i 500gr krewetek w ciescie Bosa narobiła mi smaka teraz jeszcze czekam az mi sie miejsce zrobi bo lodzik magnum w zapasie ciasto W-Z chippsy itp............ i renie w pogotowiu na zgage hahah

mężo ogląda durny kogel mogel brrrrrrrrrrrr:wściekła/y::wściekła/y: a ja rożki wybieram dla małka

Dziewczyny ide do eMka bo mu tam chyba smutno samemu w tym salonie siedzieć. Jeszcze mi potem wypomni ze wolałam BB niż jego...bo tak sie tam cicho zrobiło- ogląda ten American....

Bawcie sie dobrze i wszystkiego naj......na nowy rok i czego sobie tylko tam życzycie:)

Na moim balu gra i trabi zespol kombi ;)
ale buraki, z paybacku daja.

A ja wiem jak moje dziecko ulozone jest :) nogami mnie na dole smyra, a glowe ma pod zebrami. Juz go dobrze sobie obmacalam. wczoraj cos cudowal i przeniosl sie na lewa strone, ale dzis znowu siedzi glowa w gore.

Pinka, kogel mogel spoko jest :) mamy na plycie, ale dzis muzycznie spedzamy wieczor

reklama
ja chyba tez uciekam, oczy mi sie zamykaja... jak nie usne to wpadne jeszcze, a jak usne to najlepszego w nowym roku:)) pewnie dla wiekszosci z nas to byl dosc dobry rok(chociazby zwazywszy na ciaze), ale pewnie nastepny bedzie jeszcze lepszy, bo malenstwa beda juz z nami:)) szczesliwych, szybkich i bezbolesnych rozwiazan:p

Do góry