reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

agacina a jak Ty rozrozniasz z czego oberwalas... ja tego nie umiem rozroznic.... czasem tylko jak sie przeciaga to wiem, ze to konczyna bo cienka i dluga ale jak oberwe to nie wiem z czego:p

reklama
wiem ze trudni sa dobrze ze w pl nie mieszkam z babcia bo bym zwariowala a tak tu moge po scianach chodzic i nikt mi nic nie mowi:)kurcze aga nie licz tego bo mi juz sie ziewa:) nie wiem czy dociagne do polnocy... jaki kawalek teraz na naszym balu leci bo cos chyba gluchne -nic nie slysze:-p
ja tez wlasnie nie wiem bo u mojego synka to juz bardziej cale cialo sie wypina niz konczyny same - to akurat rzadkosc je zobaczyc:) ale jak mina zebra siada to czyms duuuzym albo o pepek mi zachacza to az boli;-)

Ostatnia edycja:
widzę ze Sylwester u was na 102 ahhah ja opitoliłam kolacje i 500gr krewetek w ciescie Bosa narobiła mi smaka teraz jeszcze czekam az mi sie miejsce zrobi bo lodzik magnum w zapasie ciasto W-Z chippsy itp............ i renie w pogotowiu na zgage hahah

mężo ogląda durny kogel mogel brrrrrrrrrrrr:wściekła/y::wściekła/y: a ja rożki wybieram dla małka

Dziewczyny ide do eMka bo mu tam chyba smutno samemu w tym salonie siedzieć. Jeszcze mi potem wypomni ze wolałam BB niż jego...bo tak sie tam cicho zrobiło- ogląda ten American....

Bawcie sie dobrze i wszystkiego naj......na nowy rok i czego sobie tylko tam życzycie:)

Na moim balu gra i trabi zespol kombi ;)
ale buraki, z paybacku daja.

A ja wiem jak moje dziecko ulozone jest :) nogami mnie na dole smyra, a glowe ma pod zebrami. Juz go dobrze sobie obmacalam. wczoraj cos cudowal i przeniosl sie na lewa strone, ale dzis znowu siedzi glowa w gore.

Pinka, kogel mogel spoko jest :) mamy na plycie, ale dzis muzycznie spedzamy wieczor

reklama
ja chyba tez uciekam, oczy mi sie zamykaja... jak nie usne to wpadne jeszcze, a jak usne to najlepszego w nowym roku:)) pewnie dla wiekszosci z nas to byl dosc dobry rok(chociazby zwazywszy na ciaze), ale pewnie nastepny bedzie jeszcze lepszy, bo malenstwa beda juz z nami:)) szczesliwych, szybkich i bezbolesnych rozwiazan:p

Do góry