reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

milutek widze, ze suwaczek zmienilas:)

W ogole mialam salatke zrobic.. wlasnie mi sie przypomnialo, ale chyba mi sie nie chce. Mam nadzieje, ze emek sobie nie przypomni...:p W razie czego nasciemniam, ze ludzie z balu zjedli:DDD

reklama
moge dolaczyc?:p czy juz kazda pod stolem lezy :-D
Maz usypia Bartoszka a potem impreza ;-):-D

ja sobie upieklam pyszne ciasteczka i sie opycham,a co, ostatni dzien w roku :p
pewnie cale sama zjem bo bardzo gorzkie (z gorzkiej czekolady ,miodu, mleka w proszku, kakao-- zreszta wymyslalam sama wiec wrzucilam co sie dalo) dla mnie pyszne,ale nie kazdy takie lubi ;-) to nic -wiecej dla mnie ;-):-D:-D

Szampan sie chlodzi w lodowce.... szkoda,ze moge tylko popatrzec. Mlody w brzuchu robi sobie impreze :cool2:
ja mam piwo bezalkoholowe... ale chyba sie nie skusze.

Moze herbatki komus?? Hmm... dawno takiego sylwestra nie mialam.....

Ruda- ale mi narobiłaś smaka tym piwem, szampanem. Kurcze siedzę w domu jak pustelnik- wyjście dla mnie to już wyprawa a eM nie jeździ jeszcze autem tak to bym tez sobie zakupiła co nieco do wypicia:(:-p

Masala
- trochę suwaczek uaktualniłam:)a tamten to nawet mi sie już znudził:):-)

Ruda, zapraszamy :)
o i Bosa jeszcze sie trzyma :)
A my w UK musimy godzinke dluzej siedziec do polnocy :)

Viki sie rozruszal troche, wali mnie glowa po zebrach. Ale czemu wlasnie glowa a nie nogami. Niegrzeczne dziecko, grrr

Aga- ale macie kare w tym Ukaaaaaaaaaaaaaaaaa :) ale wredak ze mnie:) mi się juz ciut oczka kleją...a szwagierka jeszcze nie dotarła- nic z tego nie czaje!!!!!

ale fajnie masz dwa tam na tym usg:) jak to fajnie widac:) rodzinka z wilkowic dzwonila zlozyc zyczenia i sprawdzic czy zyje:) mam to dzwoni 5x dziennie nie ma kiedy za nia zatesknic bo tak z niz czesto gadam czesciej niz z emkiem:sorry2:tak to jest jak jedynaczka pojedzie za granice mieszkac...babcia pierwszyraz dzwonila od kad do uk wyjechalam...darowala by sobie...ale tam lepiej pozniej niz nigdy...:cool:

Buziaczek- bo nie ma to jak rodzina:):) a im starsi ludzie tym trudniejsi:) A zdjęcie usg dla mnie bezcenne- nie da się ukryć tych dwóch istotek:)

Agus- trzymaj sie dzielnie te 3,5 godzinki:)

reklama
u nas jeszcze 3,5 godziny... a maz jak nie mogel mogel to wiadomosci puszcza :confused:

a nie leci gdzies 'dirty dancing'?? bo bym mogla obejrzec setny raz hehehe

za rok moze sypac i sypac snieg i tak do pl polece! dzieciaczki dziadka a my na sylwka :tak::cool2: nie chce powtorki z tego roku ;-)

Do góry