reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcóweczki 2011

reklama
hehe...tragedia...:-D...jakby to moja ANGIELSKO-TURECKA manadzerka powiedziala...KATASTROFIA:)milego wieczora:) a ty juz kupilas lozeczko? albo reszte do pokoiku malucha?ze tak pociagne temat:)

Agus- oj wybór na towarzystwo sylwestrowe masz ze ho ho:-D:-D:-D:-D- tyle kanałów:)

Masala- ja tez w mało sexi pidzamce i eM sie smieje ze Sylwka mamy od miesiąca kiedy to oboje siedzimy w domku:)

Buziaczek jeszcze ja tu jestem:-p:-p:-p:-p:-p:-p

ze śpiewaniem tez się dołączam: majteczki w kropeczki ło ho ho ho:):-D

o, dziewczyny sie rozspiewaly juz :)

Jednak z Polsatem spedzamy sylwka. M. stwierdzil, ze nie wie o co chodzi jak Doda wystepowala ;)

Czekam na roxette i moja ulubiona piosenke 'How do you do' :) zawsze mi humor poprawia :)
Pewnie na koncu beda spiewac i moge nie doczekac...

reklama
My dostaliśmy smska ze wpadnie do nas siostra eMka gorąca 18 z chłopakiem:-) - ale tak posiedzieć bezalkoholowo raczej. Mieli dzieci pilnować siostry chłopaka ale coś im sie zmieniło. Tez nie wiadomo kiedy sie do nas dokulaja:)

Aga- mój eM juz sie dorwal do pilota w salonie i przeskakuje przez wszystkie kanaly muzyczne....jak mu siadzie jakas muza to leci, jak nie to next:):) i mam w domu taki mix!!!!!!!!!!!

Do góry