reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcóweczki 2011

Aż muszę Wam mojego M. zacytować, bo obśmiałam się jak norka!!!

M. smaży krewety i oglądamy TV. Leci jakaś reklama.
JA: Eeee, nie za ładną dziewczynkę do tej reklamy wzięli. Zeza jakiegoś ma.
ON (z niewzruszoną miną i śmiertelnie poważnym tonem): No kochanie, musieli. Nie mogli przecież czekać jeszcze paru lat na nasze najpiękniejsze dziecko.

reklama
Chyba mam zgage. Mam nadzieje, ze nie potej herbacie sylwestrowej ;)
M.siedzi i sie cieszy z reklam. Jakis dziwny jest, na serio. Przed chwila czepial sie kotkow na kominku, bo mamy 3 figurki i postawilam je w kupie,to stwierdzil, ze wolal jak siedzialy na calym kominku. bedzie sie tu kotkow czepial.

A w ogole to moi tesciowie maja kotka nowego :) kicie trojkolorowa :) po glowach im w nocy lazi :)

Buziaczek, ze tez Ci sie chce o tej porze gotowac ;)

Ps.
Zauwazylyscie, ze prawie kazda z nas ma eMa?

Ostatnia edycja:
Bosa- dobry tekst walnął Twoj eM:)..zresztą nie ma się mu co dziwić :-D:-)

Aga -to teraz nic Ci nie pozostało jak napić się cieplej szklanki mleka na ta zgagę:(

ja mam takie napady rano wczesnie albo wieczorami ze nie moge na dooopie usiedziec ostatnio:) a co do emka to tak jakos wyszlo ale mi z moim dobrze chociaz nie za czesto go widze bo od rano do nocy gotuja 4 dni w tyg ale za to 3 dni ma wolne:) juz sie nie moge doczekac jutra jak w domku bedzie...a bym sie z nim winka rozowego napila oooooooohhhhhhhhhhhhh... wlasnie dzwonil kolega kucharz z klubu ode mnie z pracy maja teraz 140 osob na stlwka i wlasnie do serwisu sie gotuja:) a ja nie muszem:-D

Buziaczek, speszyl for ju:
[video=youtube;Tziv1HPSRF8]http://www.youtube.com/watch?v=Tziv1HPSRF8&playnext=1&list=PL506E2954392B3092&index=27[/video]

Milutek, chyba zaraz bede pic mleko sylwestrowe ;)
chyba mi sie glupawka udziela ;)

Nie wiem z kim spedzic sylwestra, z Polsatem, z Dwojka czy Koglem Moglem

Tak Was poczytuje caly dzien, ale mam takiego lenia, ze nawet nie chce mi sie Wa odpisywac:((
Co za Sylwester;/ Siedze juz wykapana, w turbanie na glowie, w odswietnej, wyjatkowo malo seksownej koszuli nocnej i najchetniej juz bym poszla spac... Emek mowi, ze dzien jak kazdy inny, wiec chce juz teraz wypic szampana i pojsc spac, bo po co sie meczyc:) Grunt to podejscie.. ale moze cos w tym jest..

reklama
Do góry