reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

Aż muszę Wam mojego M. zacytować, bo obśmiałam się jak norka!!!

M. smaży krewety i oglądamy TV. Leci jakaś reklama.
JA: Eeee, nie za ładną dziewczynkę do tej reklamy wzięli. Zeza jakiegoś ma.
ON (z niewzruszoną miną i śmiertelnie poważnym tonem): No kochanie, musieli. Nie mogli przecież czekać jeszcze paru lat na nasze najpiękniejsze dziecko.

reklama
Chyba mam zgage. Mam nadzieje, ze nie potej herbacie sylwestrowej ;)
M.siedzi i sie cieszy z reklam. Jakis dziwny jest, na serio. Przed chwila czepial sie kotkow na kominku, bo mamy 3 figurki i postawilam je w kupie,to stwierdzil, ze wolal jak siedzialy na calym kominku. bedzie sie tu kotkow czepial.

A w ogole to moi tesciowie maja kotka nowego :) kicie trojkolorowa :) po glowach im w nocy lazi :)

Buziaczek, ze tez Ci sie chce o tej porze gotowac ;)

Ps.
Zauwazylyscie, ze prawie kazda z nas ma eMa?

Ostatnia edycja:
Bosa- dobry tekst walnął Twoj eM:)..zresztą nie ma się mu co dziwić :-D:-)

Aga -to teraz nic Ci nie pozostało jak napić się cieplej szklanki mleka na ta zgagę:(

ja mam takie napady rano wczesnie albo wieczorami ze nie moge na dooopie usiedziec ostatnio:) a co do emka to tak jakos wyszlo ale mi z moim dobrze chociaz nie za czesto go widze bo od rano do nocy gotuja 4 dni w tyg ale za to 3 dni ma wolne:) juz sie nie moge doczekac jutra jak w domku bedzie...a bym sie z nim winka rozowego napila oooooooohhhhhhhhhhhhh... wlasnie dzwonil kolega kucharz z klubu ode mnie z pracy maja teraz 140 osob na stlwka i wlasnie do serwisu sie gotuja:) a ja nie muszem:-D

Buziaczek, speszyl for ju:
[video=youtube;Tziv1HPSRF8]http://www.youtube.com/watch?v=Tziv1HPSRF8&playnext=1&list=PL506E2954392B3092&index=27[/video]

Milutek, chyba zaraz bede pic mleko sylwestrowe ;)
chyba mi sie glupawka udziela ;)

Nie wiem z kim spedzic sylwestra, z Polsatem, z Dwojka czy Koglem Moglem

Tak Was poczytuje caly dzien, ale mam takiego lenia, ze nawet nie chce mi sie Wa odpisywac:((
Co za Sylwester;/ Siedze juz wykapana, w turbanie na glowie, w odswietnej, wyjatkowo malo seksownej koszuli nocnej i najchetniej juz bym poszla spac... Emek mowi, ze dzien jak kazdy inny, wiec chce juz teraz wypic szampana i pojsc spac, bo po co sie meczyc:) Grunt to podejscie.. ale moze cos w tym jest..

reklama
Do góry