reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

Aaaaaa jeszcze chciałam Wam powiedziec ze w poniedziałek mam wizyte u ginka,ciekawe co tam u mojej małej słychac;)choc wiem ze usg nie bedzie to ciesze sie na wizyte:)
ps
w poniedziałek na tvn w programie''miedzy kuchnia a salonem'' bedzie rozmowa o wyborze łozeczka dla dzidzi:)

reklama
Produkujecie niemiłosiernie widze
Milusia juz Ci sie przejadł kisiel fisiel nie może być ja sobie właśnie zrobiłam do tego mam kogurt z musli i orzeszki w czekoladzie jak wlizie to jeszcze banan wczoraj za to rozwalił mnie mój ojciec jadł sałatke przygryzał śledziem po kaszubsku i chlebem z kaszanką a podobno ciężarne mają zachcianki :) a mój em to już standardowo zupy przygryza chlebem z pasztetem więc moja pomiodorówka z ryżem i bananem to jest pikuś

Lece poczytać co tam dalej naskrobałyście

czesc kulki wrocilam na minutke tez mam ochote na kisiel ale jak go tu w siebie wepchnac jak may mi przez zoladek probuje wyjsc caly dzien jak sie przesuwa to brzuch caly mnie ciagnie z nim:szok::-D:baffled:

Dobranoc brzuchatki :)
Idziemy wyspac sie przed sylwestrem ;)
Viki dzis strasznie lobuzuje. Wierzga, rzuca sie, jak czasami kopnie to az zajecze. Teraz w poprzek sie ulozyl. O, wypina sie, o dziwo po lewej stronie. Caly dzien po prawej siedzial.

Pa, do jutra :)

Wszystkie mowią dobranoc, a mi dopiero udało się w miarę nadgonić popołudniowe zaległości :sorry2: Wieczorem pojechaliśmy do Tesco na zakupy. To nie był dobry pomysł.. półki puste a do kas takie kolejki, że gdyby nie moja ciąża to z godzinę byśmy postali.. Dobrze, że eM jest duży to nikt nie probował dyskutować na temat mojego pierwszeństwa :-D

Pabelko a macie już jakieś konkretne miejsce wybrane?? Ja nie chcę tego tłumu i kolejek do jedzenia jak we Włodku czy Łebie.. Może jakaś agroturystyka.. Muszę się wziąć za szukanie!!

Doświadczenia dużego w tym temacie nie mam, ale pomyślałabym chyba o Pogorzelicy. Tam prawie nic nie ma poza piaszczystą plażą i "deptakiem", czyli na wypoczynek z dzidziusiem idealnie. W razie czego można przejść się na spacer do Niechorza, ktore ma już bardziej rozbudowane atrakcje, a i Rewal jest tylko kilka kilometrów dalej.. Chyba, że cos się zmieniło przez ostatnie kilka sezonów :sorry2: Kurcze, eMek pewnie już niedługo będzie musiał sobie urlop zaklepywać w pracy. I jak tu się dowiedzieć, kiedy ładna pogoda będzie :confused::-D

Gniewosz Mściwosz i Samanta Kiełbasa z Wieprza mnie rozłożyli na łopatki :-D:rofl2::-D

Moja babcia miała znajomą Carmen Pierdziwół - jej rodzice też mieli fantazję :oo2:

Mi się zdawało że Hania mało popularne a tu na forum kilka marcjanek ma już Hanie i dwie w drodze i u znajomych mała Hania się pojawiła. Nagły boom aż sie zniechęciłam do tego imienia...

Z tymi imonami to zauważyłam, że jest tak, że te, które w naszym pokoleniu były bardzo popularne, teraz nie są wybierane przez rodziców. Ja np w swoim otoczeniu nie słyszałam o żadnej malej Ani czy Dorotce.. Pewnie o tym, jak popularne nadałyśmy imię naszym pociochom przekonamy sie dopiero zapisując je czy to do żłobka czy też przedszkola :-)
Moja mama cały czas mi opowiada jak to siliła się na orginalność przy wyborze mojego imienia. I co? I przy pierwszych spacerkach w parku okazalo się, że połowa dziewczynek ma na imię Marta :-D
A do linkowni wrzucę stronę pokazującą popularność imion.

Pabella- ja tez jestem Marta :) I tez moja mama chciala dac mi orginalne imie, haha.

:sorry2: Kurcze, eMek pewnie już niedługo będzie musiał sobie urlop zaklepywać w pracy. I jak tu się dowiedzieć, kiedy ładna pogoda będzie :confused::-D

Mysle, ze mozemy sie zapytac naszych goralek :-D Milutek? Jakies rady???

hej mamusie:-)
dziś lenimy się z M w domku. On ma Johny Walkera, a ja Piccolo :-D Chciał mnie zabrać na obiadek do restauracji, ale pewnie trzeba mieć dziś rezerwacje :confused: Najwyżej się przejdziemy i wróciły z czymś na wynos :tak:
Moja waga mnie dziś przeraziła, raczej się nie skończy na 20kg :zawstydzona/y: Cholera, a ta mało jem...

reklama
Koncia- łączymy sie z Wami w domowym sylwestrze:) ja piccolo jeszcze nie mam ale emkowi zrobiłam mocny zapas piwka (to co lubi najbardziej) i mamy mamy 6 nowych filmów do obejrzenia- choć ja obstawiam ze do 1 mogę nie wytrzymać:)
A waga sie nie przejmuj- taki juz nasz urok ciężaróweczek- na pewne rzeczy nie mamy wpływu ale nie ma się co zadręczać bo to nas i dzidzie przecież stresuje:)

Harsharani- popytam dziadków na wsi o ta pogode- ha ha ha ha:-D

Do góry