reklama
Pinka ja już etapy wkurzenia, potem marudzenia mam za sobą, teraz zwyczajnie nie mam siły, na szczęście boli tylko jak dotknę, więc da się żyć
Koncia masz rację - nie wymagajmy zbyt wiele.. Moja teściowa generalnie złota kobieta, ale kapkę niesprawiedliwa.. Jak 2 lata temu siostra mojego eMka była w ciąży to teściowa latała po lumpkach co tydzień i zwoziła tony ciuszków, a my jeszcze się nie doczekaliśmy takiego zaszczytu.. Dostałam jednak od siostry eMka ciuszki do wybrania, więc teściowa myśli może, że upiekła dwie pieczenie na jednym ogniu..
Chyba nici z frytek i tym razem, bo mężu dopiero za godzinkę będzie.. Jakieś inne papu sobie wymyślę..
Koncia masz rację - nie wymagajmy zbyt wiele.. Moja teściowa generalnie złota kobieta, ale kapkę niesprawiedliwa.. Jak 2 lata temu siostra mojego eMka była w ciąży to teściowa latała po lumpkach co tydzień i zwoziła tony ciuszków, a my jeszcze się nie doczekaliśmy takiego zaszczytu.. Dostałam jednak od siostry eMka ciuszki do wybrania, więc teściowa myśli może, że upiekła dwie pieczenie na jednym ogniu..
Chyba nici z frytek i tym razem, bo mężu dopiero za godzinkę będzie.. Jakieś inne papu sobie wymyślę..
buziaczek1
Fanka BB :)
widzisz ze gdybys blizej mieszkala moglabys wpasc a tak to same bedziemy na to wyglada...wlasnie eastenders eanders ogladam i jedna blondi rodzibuziaczek widze, ze tez liczysz na "sylwestra z bbc"
o i druga!!
Ostatnia edycja:
buziaczek1
Fanka BB :)
o!!! i urodzily obie piekne zdrowe dzieciaczki
Bo ja tu przypomnę jak Ty nas kiedys terroryzowałaś Tiki- Takamiha ha a te moje trufelki to tak na koniec tego dobrego dnia i te info ze u moich dziewczynek wszystko oki i kulamy sie dzielnie dalej hi hiO nieeeeeeeeeeeee Mila litości!! Ja tu ledwie mogę coś do paszczy włożyć, a Ty się tak delektujesz i znęcasz nad cierpiącą
Pewnie - należą Ci się na uwieńczenie dobrego dnia!! A wiesz, że przejadły mi się te tiki-taki, teraz zwykła mleczna z orzechami mi najbardziej podchodzi Ja chyba zjem chipsy zamiast frytek, a potem ptasie mleczko Ale najpierw na kolację jakąś bułę z miodkiem
Nie ma Oli, Futrzaka, Bosej, Cliforda...... Czyżby wszystkie szykowały się na sylwestra już????
Nie ma Oli, Futrzaka, Bosej, Cliforda...... Czyżby wszystkie szykowały się na sylwestra już????
reklama
H
Harsharani
Gość
malina a o lapisowaniu co znajoma mówiła? ja jeszcze nie byłam z córą u dentysty...ma zdrowe, białe ząbki ale może warto by było iść oswoić temat...
Jakby co to ja jetsem specjalistka jesli chodzi o rozne dentystyczne przeboje, poniewaz Olo chodzi do dentysty od momentu kiedy zaczely mu sie wyzynac zabki, od razu z bialymi plamkami...
Mielismy i lapisowanie, i ozonowanie...I g. pomoglo...
A i codziennie szczotkujemy, nie jemy duzo cukru itp... DO picia dostaje wode...
I u nas ani genetyka, ani brak higieny, a prawdopodobnie moje antybiotyki w ciazy doprowadzily...