reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

reklama
Pinka ja już etapy wkurzenia, potem marudzenia mam za sobą, teraz zwyczajnie nie mam siły, na szczęście boli tylko jak dotknę, więc da się żyć ;)

Koncia masz rację - nie wymagajmy zbyt wiele.. Moja teściowa generalnie złota kobieta, ale kapkę niesprawiedliwa.. Jak 2 lata temu siostra mojego eMka była w ciąży to teściowa latała po lumpkach co tydzień i zwoziła tony ciuszków, a my jeszcze się nie doczekaliśmy takiego zaszczytu.. Dostałam jednak od siostry eMka ciuszki do wybrania, więc teściowa myśli może, że upiekła dwie pieczenie na jednym ogniu..

Chyba nici z frytek i tym razem, bo mężu dopiero za godzinkę będzie.. Jakieś inne papu sobie wymyślę..

O nieeeeeeeeeeeee Mila litości!! Ja tu ledwie mogę coś do paszczy włożyć, a Ty się tak delektujesz i znęcasz nad cierpiącą :p
Bo ja tu przypomnę jak Ty nas kiedys terroryzowałaś Tiki- Takami:):)ha ha a te moje trufelki to tak na koniec tego dobrego dnia i te info ze u moich dziewczynek wszystko oki i kulamy sie dzielnie dalej:) hi hi

Pewnie - należą Ci się na uwieńczenie dobrego dnia!! A wiesz, że przejadły mi się te tiki-taki, teraz zwykła mleczna z orzechami mi najbardziej podchodzi :) Ja chyba zjem chipsy zamiast frytek, a potem ptasie mleczko ;) Ale najpierw na kolację jakąś bułę z miodkiem :D

Nie ma Oli, Futrzaka, Bosej, Cliforda...... Czyżby wszystkie szykowały się na sylwestra już????

reklama
malina a o lapisowaniu co znajoma mówiła? ja jeszcze nie byłam z córą u dentysty...ma zdrowe, białe ząbki ale może warto by było iść oswoić temat...

Jakby co to ja jetsem specjalistka jesli chodzi o rozne dentystyczne przeboje, poniewaz Olo chodzi do dentysty od momentu kiedy zaczely mu sie wyzynac zabki, od razu z bialymi plamkami...
Mielismy i lapisowanie, i ozonowanie...I g. pomoglo...
A i codziennie szczotkujemy, nie jemy duzo cukru itp... DO picia dostaje wode...
I u nas ani genetyka, ani brak higieny, a prawdopodobnie moje antybiotyki w ciazy doprowadzily...

Do góry