reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

Pewnie się "gotuja" na tego sylwka:):-p:-D. Ale masz racje mi się ciut przejadły kisielki- fisielki. Teraz może raz w tyg.taki wsunę i tyle:tak:. Chipsy+ptasie mleczko= kobieta w ciąży :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D- tylko my tak potrafimy zgrabnie mieszac:):-p

reklama
Koncia mojego M brat będzie miał Maxa. Mają termin na 15 stycznia a pozatym to nie słyszałam żeby ktoś tak dał na imię dziecku. Mi się zdawało że Hania mało popularne a tu na forum kilka marcjanek ma już Hanie i dwie w drodze i u znajomych mała Hania się pojawiła. Nagły boom aż sie zniechęciłam do tego imienia...

Ewi u mojej koleżanki, która mieszka w Niemczech będzie Hannah :D Dobijamy ich, że będzie mała Hannah Montana :D Hahahahaha Ale Hania bardzo mi się podoba, mam w pracy Hanię i świetna z niej babka :D

Harszka no i czemu tak? Tyle się nachodziłaś, mały też penwie nie był zbyt zachwycony dentystą, a i tak nie pomogło :/ Szkoda.. Mam nadzieję jednak, że moje chodzenie i dbanie o ząbki Jasia dadzą mu lepszy los z zębami niż ja miałam, bo o tym to książkę by można napisać i nikomu nie życzę ;)

Milusia i pewnie jeszcze bigosiku skubnę od eMka z talerza do tej mojej bułki z miodem hahahahahahaha

Boli na dole bo dzidzia Cie kizia:)

a ja juz pomalutku zwijam sie na swoja polowe łózka spać:) M ogląda Housa i do konca filmu mam czas na kompa:) hi hi

Ja po odprężającej kąpieli:-p:tak::rofl2:. Żebym nie była gorsza:sorry2::-p dojadam ciasteczka maszynkowe i kawą Inką z mlekiem zapijam:tak::-).
Mi się zdawało że Hania mało popularne a tu na forum kilka marcjanek ma już Hanie i dwie w drodze i u znajomych mała Hania się pojawiła. Nagły boom aż sie zniechęciłam do tego imienia...
Nasza adminka Aniaslu ma córcie Hanię:tak::-) - jakimi tekstami wszystkich kładzie:tak::szok::-D:-D to poczytacie na blogu;-):tak: Forum BabyBoom - Na Płatniczej... - Blogi

Dorwałam się i ja do kompa:-) właśnie próbuje nadrobić wasze posty.U mnie wszystko w porządku za chwile zaczynam wyżerkę w formie zawijaków drożdżowych z makiem,które przed chwila wyciąglam z piekarnika a do tego cieple mleko;-) Az się boje pomyśleć jaka zgaga w nocy będzie..
Milego wieczorku

Malina znikneła a ja sie pojawiam;)dzieki za pamiec o mnie;) co do stelazu to powiem Ci ze jest całkiem niezle,rozłozylismy i przymiezylismy w łazience i stwierdzamy ze jak wleje sie wody i wrzuci dzidzie to bedzie ok;)my wzielismy ten stelaz całkiem płaski bez tych okragłych bokow
Mili,Malinka ja sie nie ''gotuje'' do sylwka bo nie ma do czego;)dzien jutro zaczne praca tzn bede czesac kuzynke na bal:)a potem M robi spagetti na obiad a potem bedziemy sie objadac chipsami;)
Ja na kolacje mam grzanki z serem;)własnie M robi;)

reklama
Do góry