reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

Widzę, że tutaj jak zawsze gwarno i tłoczno:-) mam nadzieję, że jak wrócę do Was w pon, to mnie jeszcze będziecie pamiętały. My nadrabiamy zaległości rodzinne, przyjacielskie, odsypiamy, a jutro wybieramy się na mega zakupy. już się nie mogę doczekać.
Na sylwka idziemy do teściów, ma przyjść jeszcze brat emka z córeczką. mam nadzieję, że będzie miło. Okazało się, że zapatrzyli się na nas i przed 40 stką zdecydowali się na drugiego bobasa:tak: to się będzie działo w 2011r.

reklama
Ja juz wykompana sterta prasowania znów mnie prześladuje:-D:-D:-D myśle intensywnie to co tu na kolacje zjesc:sorry2::sorry2: i jak narazie nie mam pojęcia.....

Katjusza- super w takim razie nie pozostaje mi nic inneg jak tylko życzyć wam udanej i szampańskiej zabawy:tak::tak:
Agacina-ty na budyn a ja na kisiel mam smaka ale za leniwa jestem zeby isc i sobie zrobic...........

a picolo tez bede miec z córcią obalimy ahhaha

scarletka baw sie dobrze w takim razie:)
pinka hehe ja ostatnio to codziennie mam dylemat co tu zjesc, a najgorsze jest to, ze co chwile ktoras z Was ma na cos ochote i przekazuje dalej:p
agacinadzieki, ja moj pierwszy dostalam poczta, nawet sie go wtedy nie spodziewalam:p

Pabelko a macie już jakieś konkretne miejsce wybrane?? Ja nie chcę tego tłumu i kolejek do jedzenia jak we Włodku czy Łebie.. Może jakaś agroturystyka.. Muszę się wziąć za szukanie!!

Mila ja Cię uduszę z tymi frytkami, zaraz dzwonię do eM jak daleko ma do domu i czy zje frytki z bigosem :D Udusi mnie za takie frykasy hahahahahaha Ja to bigosu nie tknę, zrobię sobie sojówki, on z kolei na sojówki nie może patrzeć ;)

A ja nie mogę szczęki dotknąć po tym znieczuleniu :/ 3 razy w ciągu półtora tygodnia w to samo miejsce musiało się skończyć obolałą szczeną.. I koniec - mam jeszcze sporo plomb do wymiany i jakieś ubytki, ale zostawiam to na po karmieniu, nie mam już zwyczajnie siły! Pójdę jeszcze we wtorek, niech mi oczyszczą i nafluoryzują, to może karmienie mi nie dobije tych pożal się Boże pseudozębów ;)

Agacina- czy w uk sa to nie wiem ja mam ze swojego sklepu:tak: polskie picolo:-p
Scarlet- oj bedzie sie działo w 2011 bo nasza kuzynka tez 3 dni temu dała cynka ze 2 krechy na tescie:tak: termin na sierpnia bedzie miała udanej zabawy jutro;-)
Masala- no własnie laski jak zaczna rzucac propozycje jedzenia to aż nie wiadomo co wybrac:rofl2::rofl2:
Mailnka- oj ty biedactwo oby szybko przestało cie bolec;-) bo ja jak mnie boli głowa czy paszcza to jestem nie do wytrzymania:rofl2:

hej babeczki:-)
M dostał wolne i sobie razem "odpoczywamy". Wstaliśmy o 6 rano, żeby pojechać po skierowanie do laryngologa. Udało mi się zagonić M i tym razem się nie wywinie. 5 stycznia idzie uporać się ze swoim chrapaniem :sorry2: Przy okazji odwiedziliśmy teściową i dostałam od niej kilka ciuszków z H&M. Ucieszyłam się, bo są śliczne i teściowej się wreszcie przypomniało, że ma wnuka w drodze, ale potem okazało się, że kupowała ubranka na chrzciny córeczki kuzynki M :confused2: i dla mnie też kupiła... No nic, nie wymagajmy za wiele od naszych teściowych :-p
Potem pojechaliśmy do mojego taty, M założył mu dzwonek zewnętrzny, bo stary zamarzł i nie działał :rofl2:
Potem były zakupy w Tesco. Zauważyłam, że z kasy pierwszeństwa najchętniej korzystają panowie :sorry2: Pewnie ciężarne żony zostawiają w domu
Wróciłam taka padnięta, że zjadłam spaghetti i poszłam spać. Dopiero teraz się troszkę ogarnęłam i nabrałam chęci, żeby usiąść do komputera. :-)
Lecę Was poczytać. :tak:

Ewi, przeczytałam ten artykuł o imionach i mi się przypomniało, że oglądałam pierwszy odcinek nowego serialu tvn na VOD "Prosto w serce" i M. Socha gra tak laskę o imieniu Konstancja :-D Może moje niesławne imię zyska na popularności.
I jeszcze dodam, że gdybym była chłopcem miałam mieć na imię Maks i to imię podoba mi się od zawsze ,a teraz czytam, że jest "zbyt popularne" :sorry2: osobiście nie zauważyłam, choć rzeczywiście występuje nieco częściej niż w moim dzieciństwie. Tak się śmiejemy z M, że każdemu trzeba by wymyślać indywidualne imię i może wszyscy byliby zadowoleni :rofl2:

Gniewosz Mściwosz i Samanta Kiełbasa z Wieprza mnie rozłożyli na łopatki :-D:rofl2::-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
jezuu jak tu was nadrobic z czytaniem ledwo nadazam a jakbym miala na wszystko oopowiadac to bym chyba krecka dostala:)a tak co do sylwka to ja tez w domku bo m w pracy maja 130 osob w restauracji na sylwka wiec pewnie pojde w kimke albo na bb bede siedziec bo zanim on wroci to juz umre z nudow z bbc:) dobrze ze nowy rok ma wolny chociaz:)

trzebiska - śliczny sierściuch, kurde mój wlkp coś słabo zarósł w porównaniu z Twoim siwkiem... a kucyki to mają kilka cm futra. Dziś robiłam im mesz niech cos ciepłego na noc dostaną i erki polarowej nie ściągnęłam, bo mimo że na dworze -10 to w stajni -7 cos mi się wyziębiło tam ;/ a siana mam dość mało, więc trzymam się dawki min 10kg/dziennie na konia i dokładam owsiankę.
migotka - współczuję szpitala, założyli Ci ten krążek? Trzymaj się

miłego wieczoru babeczki

reklama
Do góry