reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

reklama
ja syndrom wicia gniazda to mam, tylko gniazda jeszcze brak :)
ale martwić to się będę później. na razie mam nadzieję, że uda się wszystko dopiąć na czas. jakby co, to zawsze moge liczyć na przygarnięcie przez rodziców po porodzie. a potem to juz chyba K. będzie gniazdko wił, bo ja pewnie nie bede miała siły. póki co, kupuję drobiazgi dla Eluni, a większe gabaryty muszą poczekać.

madzikm siostra miała zwykłe usg. nasz lekarz mówi, że jest tak samo dobre jak 3d i tyle samo widać, tylko trzeba umieć patrzeć. poprzednia lekarka nic u niej nie widziała jak robiła usg genetyczne koło 12 tc. nie wiem, czy wtedy jeszcze torbieli nie było, czy lekarka słabsza w odczytywaniu obrazu usg, bo ona w ogóle jakaś dziwna była, niewele mówiła i siostra własnie po moich namowach przepisała się do mojego lekarza.

miluś a czy wrzucalas moze linka do tej poscieli ktora kupilas ( czerwona w serduszka ) na watku ?? bo nie widze tego albo mi na oczy poszlo:-)

Jeju, jak te moje niektore kolezanki moga wysiedziec w domu bez pracy? fakt, dom na blysk, ale no bez przesady. Yhhh.
Lozeczko wybrane :) materac tez :) jutro zamowimy pewnie i wiele innych rzeczy z tego sklepu :) ubranek wystarczy, jak cos to sie w trakcie dokupi, i zostana takie male *******ki tylko :) aaa,i moja torba do szpitala

Jeju, jak te moje niektore kolezanki moga wysiedziec w domu bez pracy? fakt, dom na blysk, ale no bez przesady. Yhhh.
Lozeczko wybrane :) materac tez :) jutro zamowimy pewnie i wiele innych rzeczy z tego sklepu :) ubranek wystarczy, jak cos to sie w trakcie dokupi, i zostana takie male *******ki tylko :) aaa,i moja torba do szpitala

mogą, mogą:):) i dom wcale nie na błysk:)

madzikm ty masz już jedno dziecko, więc tak jak inne mamusie sporo na głowie. ale ja tak jak agacina, póki dziecka jeszcze nie ma, to chyba bym w domu zwariowała.

U mnie termin wg OM na 2 marca a według ostatniego USG to już w ogóle na połowę lutego.. :sorry2: Kupiłam na razie wózek, fotelik, laktator, butelki i trochę ciuszków :zawstydzona/y: Teraz próbuję wybrać pościel, ale cały czas nie mogę się zdecydować na kolorystykę pokoju - w ogóle podejmowanie decyzji jest dla mnie ogromnie trudne ostatnio :-D
Aga_cina, jaka ty zorganizowana jesteś :laugh2:

ale ja tak jak agacina, póki dziecka jeszcze nie ma, to chyba bym w domu zwariowała.

to ja chyba właśnie tak zwariowałam bo odkąd poszłam na L4 to się tak "popsułam" ;-):-D

Ostatnia edycja:
reklama
ej no..ale jak to bez pracy... a kto sie dzieckiem zajmuje...kto wlasnie domem sie opiekuje itd...
Ja gdy pracowalam normalnie to bylam mniej zmeczona po dniu calym, niz teraz bywam z Olem...

Wydaje mi sie, ze to kwestia przyzwyczajenia i zaplanowania...

Malinka, tak opadl mi ostatnio (duza ulga w oddychaniu :-) ) i w ogole juz tak inaczej sie czuje...

Do góry