reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

reklama
Witam sie popołudniowo;)
Dzis dzionek pracowity od rana,kuzynka wpadła na włosy i zeszło pare godzin;)teraz jestem juz po obiadku i czas ogarnac domek i psa wyprowadzic.
Bosa ja taki bol brzucha po obu bokach prawie w pachwiniach miałam juz pare razy,najbardziej dokuczało przy ruchu noga ale dosc szybko przechodziło czego i Tobie zycze:)
Vetus a Wy macie swoja klinike czy u kogos pracujecie?poprawy humorku zycze;)a na katar inhalacje i masc majerankowa;)

Jak tu pusto dzisiaj... szok normalnie, jak nie w marcu :O

Czytałam Marta ten artykuł. Ciekawe co te dzieci będą o tym myslały i jak sie będą z tym czuły...

Muszę sprzątnąć mieszkanko, bo chyba wpadną dzis do nas goscie a K. zaraz się na siatkę wybiera.
Tylko wcale nie chce mi sie ruszać.

Dowiedziałam się, że moja siostra jednak będzie miała synka... Niespodziewanie pokazał jajeczka. Szkoda tylko, że okazało się też, że ma jakąś torbiel w mózgu :((((( Podobno takie torbiele sie wchłaniają, ale dopóki się nie wchłonie, to nigdy nic nie wiadomo. Trzymajcie kciuki za małego Antka.

Ostatnia edycja:
Wita się i zdechlak :*

Masalka niby się czepiamy i wygadujemy, a tu dzisiaj mój mężu jakby mi w myślach czytał, wszystko za co miałam się za chwilę złapać, on już kończył ;) A może przejął się ostatnimi tygodniami, bo stwierdził, że jak na koniec 8 miesiąca to się nieźle ruszam i nie stękam wcale za dużo ;)

Olka 3 razy zupa w ciągu 4 dni chyba wystarczy ;) Kiedyś babcia mi robiła zupę z kluskami ale mleczną, może dzisiaj na kolację sobie taką zapodam, mam po prostu fazę na kluski ;)

Cornellka u mnie czkawkę Jasia czuję częściej w środku, takie regularne puknięcia w szyjkę albo coś co jest na samym środku, ostatnio tak skikał z tej czkwaki, że mężu mógł ręką wyczuć ;)

Papcia chyba naszych facetów jednak rusza nasz stan, bo w końcu ulegają ;)

Patik ja też już myślę o tych szczepieniach! No i chciałabym Jasiowi zafundować skojarzone szczepionki, żeby nie kłuli go tyle razy. Trzeba założyć skarbonkę "szczepienia" i zbierać!!

Pinka nie martwi Cię opadający brzuszek, nie za szybko?? Skąd wiesz kiedy już opadł tak, że tylko te 3 tygodnie zostaną??
Hahaha a kto u Was w ciąży - Ty czy mąż - to roztargnienie znamienne ;))))

Fifronia ściskam kciuki z Antosia!!!! To nie fair, że dzieciaczki mają takie choroby :/

U mnie kolejny dzień do d.. Nie mogłam spać, walałam się tylko z boku na bok, w końcu o 7ej wstałam, trochę się przestraszyłam, bo brzunio mi opadł, mam jakoś więcej miejsca pod cyckami, a teraz już sama, bo eMek w trasie i wróci nad ranem.. Mieliśmy iść do szkoły rodzenia na zajęcia do poprzedniej grupy o karmieniu i przewijaniu (bo u nas ten temat 9ego lutego, więc możemy już się nie załapać), ale eMek pojechał, a ja po dentyście zdycham z bólu, od 14ej schodzi mi znieczulenie, a ból przy tym nieziemski, zaraz apap wezmę choć wątpię, że coś pomoże.. Nie mam jeszcze plomby, bo tylko 2 kanały zaleczone, 3 jeszcze raz dostał lekarstwo i muszę czekać do czwartku.. A do tego ominęła nas kolęda, a tak chciałam.. Jakoś tak nowe mieszkanko to chciałam przyjąć.. No ale nie wiedzieliśmy, że już dzisiaj i ani gadżetów kolędowych, my w dresach, chata nie posprzątana - więc sobie odpuściliśmy :/

Z przyjemniejszych rzeczy zrobiłam pranko spodni i kombinezonów Jasia, jeszcze schną, więc dopiero jutro drugie..

Zaraz mnie ch***za ciężka spali!!!!!! Dzieci sąsiadów dostały chyba tą matę do skakania, bo wciąż ta sama muza naparza i tylko skaczą jak konie, a mi pół szczeny w ten rytm napierdziela aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa boli :/

Ja siedziałąm nad papieramy firmowymi:eek: jak ja to uwielbiam traz ogarne bo mała sajgonu narobiła wrzuce ja pod prysznic i pranie wstawie:-p:-p

Marta- niezły czad!!!!! widac ze technika idzie do przodu:tak::tak:
Fifronka- to trzymamy kciuki za Antoniego bardzo mocno:tak:;-)
Malinka- nie martwi mnie jeszcze az tak bardzo poniewaz obnizył sie troszkę ale nie na tyle jak do porodu przy wiktorce autentycznie mi wisiał:tak:

Ostatnia edycja:
Marta- na temat artykułu powiem krotko: ludziom juz na głowę chyba bije zeby takie rzeczy robic:( ah brak słów

Fifronka- to ja juz trzymam kciuki za maluszka....&&&&&&&&&&& to przykra wiadomosc dla rodziców...

Malinka- przytulam mocno biedaczku...z tymi dolegliwościami to Cie bardzo dobrze rozumiem...do tego te zęby....musimy sie jeszcze jakoś trzymać dzielnie.

reklama
Tak się nudzę, że się wzięłam za jakieś gg gry :sorry:
Cholera jak mnie dziś prawe żebra bolą, no normalnie nie mogę usiedzieć już:sad:cyckonosz nawet rozpięłam, żeby sobie ulżyć...

fifronko
, będę 3mać wszystkie kciuki za Antosia :tak:

malinka, jak mój ma czkawkę to każdy może zobaczyć i poczuć za każdym razem :-p ostatnio teściowie macali mój brzuch i mieli radochę :sorry: a dziś się wodą w kąpieli zachłysnął :-D wylegiwałam się w wannie i mi brzuch skakał.

No i owszem, mojego M może bardziej rusza mój stan, ale nie na tyle, żeby genialnie wpadł na pomysł, żeby coś posprzątać samodzielnie :sorry2: nadal potrzebuje, żeby mu palcem pokazywać...

Do góry