reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

Dzięki Pinia, jeszcze mi nie zwisa, ale to już i tak chyba znak, że trzeba wreszcie wszystko podopinać na ostatni guzik i spakować torbę!

Mila kryzys mam dzisiaj, właśnie wzięłam apap i liczę, że choć trochę przejdzie, bo muszę coś zjeść, od 13ej nie miałam nic w ustach :/

Koncia to poczekaj jeszcze ze 3 tygodnie ;) Mój już dawno przejął wyprowadzanie psa, a teraz pamięta, żeby podlać choinkę, obsługuje zmywarkę bez pokazywnia palcem i jak wraca od domu to dzwoni czy coś kupić ;) I się śmieje, że mam korzystać, bo po połogu już nie będzie taryfy ulgowej ;p Ja mu dam!!

Ostatnia edycja:
reklama
Hej
Wreszcie nadrobiłam zaległości:) Wczoraj cały dzień spędziliśmy na poszukiwaniu wózka i ostatecznie zamówiliśmy na allegro Tako Jumpera:-) Chcieliśmy przeznaczyć max 1200zl i zupełnie nie było w czym wybierać, a ten tako wydał nam się całkiem ok tyle ze w sklepie najmniej chcieli za niego 1400, stąd zakup na allegro.
Najprawdopodobniej wczorajsze jeżdżenie i stres spowodowały u mnie bóle brzucha i rano byliśmy z Emkiem w szpitalu:-( W pracyszpitalu była lekarka prowadząca mnie, więc mnie zbadała, zrobiła KTG, USG szyjki i powiedziała, że wszystko jest ok. Zleciła 4xdziennie no-spę i magnez i leżenie. Na szczęście fałszywy alarm:tak:, a zarazem kolejne przypomnienie o przystopowaniu:zawstydzona/y:
Bosonóżka - jeśli bóle nie mijają to do szpitala. Lepiej się dowiedzieć, że to fałszywy alarm, niż coś przegapić:tak:

Mój mąż jest bezbłędny hahha dzwonie do niego chyba z 15 razy na kom nie odbiera to dzwonie na stacjonary sygnału brak................... w koncu pojawił sie w sklepie i grzecznie pytam co porabiał ze zadnego tel nie slyszy a stacjonarka nie działa a on do mnie z tekstem z komórkę zostawił w domu( a był na zakupach) a tel stacjonarny przez pomyłke zabrał ze sobą hahahh muslałam ze walnę jak wyjoł stacjonarny z kieszeni ahhahah faceci!!!!!!!!!!!!
Umarłam ze smiechu :-D Faceci..

Całe szczęście, że najpierw poczytalam wasze komentarze a dopiero potem chciałam obejrzeć filmik z kotem, bo miałabym pewnie podobne problemy z ciśnieniem jak trzebiska. Pojąć nie mogę, skąd się taka głupota i znieczulica u ludzi bierze..

Fifronka, kciuki mocno zaciśnięte!!!

Ja bardzo poproszę, żeby któraś z was podzieliła się ze mną syndromem wicia gniazda - do mnie jakoś dotrzeć sam nie chce a powoli przydaloby się już dopinać wszystko na ostatni guzik :zawstydzona/y:

Hej Dziewczynki:-)

Wczoraj trochę popływałam na basenie a dzisiejszy dzien to totalne lenistwo. Popisałam tylko papiery do pracy żeby już z niczym w szkole nie zalegać. Uszczęśliwi nas godziną karcianą:confused:

fifronka te torbielki faktycznie się wchłaniają, w 3o tyg. u znajomej nie było po niej śladu. Siostra miała pewnie 3d? bo na zwykłym to nie widać...

bosa możesz brzuszek buntuje się już przeciwko tak aktywnemu tempu. Moja ginka w takich sytuacjach zaleca...leżenie 2 h po nospie a jak nie puszcza to szpital, spróbuj się też zdrzemnąć jak dasz radę.

pinka się uśmiałam z chłopa Twego:-D
taniec piękny tylko sala coś wąska;-)

Całe szczęście, że najpierw poczytalam wasze komentarze a dopiero potem chciałam obejrzeć filmik z kotem, bo miałabym pewnie podobne problemy z ciśnieniem jak trzebiska. Pojąć nie mogę, skąd się taka głupota i znieczulica u ludzi bierze..

Ja bardzo poproszę, żeby któraś z was podzieliła się ze mną syndromem wicia gniazda - do mnie jakoś dotrzeć sam nie chce a powoli przydaloby się już dopinać wszystko na ostatni guzik :zawstydzona/y:

a na kiedy masz termin? bo ja na 29 dopiero i mi się wydaje, że to szmat czasu, dopinać zamierzam końcem lutego;-) ale syndrom mam mam, bardziej meblowo - urządzeniowy także posyłam!!!!

u mnie tez syndrom nie nadchodzi poki co wiec witaj w klubie :tak:

pinka roztargnienie emka pierwszorzedne:p
koncia Tobie to dobrze, moj umiera bo sie przeziebil... ale w sumie sam z siebie wzial sie za odkurzanie... ale odkurzyl tylko te miejsca w ktore siegnal kabel od odkurzacza:p
pabella mi by tez sie przydal jakis kopniak, zeby zaczac cos przygotowywac.. ale jakos czuje, ze mam na to czas... bardziej sie wszystkim przejmowalm w pierwszym trymestrze niz teraz:D

A ja dzisiaj caly dzionek podjadam:) Pol lodowki zawalonej swiatecznym jedzonkiem ale ja juz nie moge, musze to jutro wyrzucic bo to juz chyba za stare a jesc juz tego nie chce:( Dzis robilam zupe krem z selera naciowego( tego ktorego emek kupil zamiast tego w korzeniu:p) i wyszedl rewelacyjny... dodalam troszke ziemniakow, sera i kwasnej smietany i pol garnka zjadlam:D Chwile odczekalam i na deser lemon sorbet z mrozonymi truskawkami... teraz podniebienie boli ale wiem, ze bylo warto:)
Teraz szukam pomyslu na kolacje:)

Kochane, a wiecie moze czy mozna wymiotowac po witaminach? Zauwazylam, ze zawsze kiedy je zjem, godzine pozniej biegne i zaprzyjazniam sie z toaleta... wczesniej tego nie mialam... zaczelo sie jakies dwa tyg temu... dziwne

reklama
a duzo jeszcze musicie kupic? Ja juz wiem, ze na zakupy mi sie jezdzic nie chce i kupie chyba online...wiem, ze to calkiem inaczej niz dotknac, ale nie nadaje sie na zakupy (szczegolnie w odwilzy)...

aha, a ja jeszcze chce powiedziec, ze termin z OM mam mniej wiecej 22-26.02.. Wiec moge byc trzecia po Malinie i Milutku

Do góry