reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

Jak się za to weźmie telewizja to się ruszy. Sama policja nic nie zrobi bo po co. No, chyba że ludziska sami namierzą i wymierzą wtedy policja zrobi aferę. Jak o te cholerne krówki....

No i jednak musiałam łyknąć nospe. Nawalanka mojego dziecka jednak nie pomogła i się skurczyłam z tej złości... Ech, ludzie to naprawdę z równowagi potrafią wyprowadzić. A jeszcze mnie czeka pociągowy powrót do domu....uuuu.....

reklama
Mój mąż jest bezbłędny hahha dzwonie do niego chyba z 15 razy na kom nie odbiera to dzwonie na stacjonary sygnału brak................... w koncu pojawił sie w sklepie i grzecznie pytam co porabiał ze zadnego tel nie slyszy a stacjonarka nie działa a on do mnie z tekstem z komórkę zostawił w domu( a był na zakupach) a tel stacjonarny przez pomyłke zabrał ze sobą hahahh muslałam ze walnę jak wyjoł stacjonarny z kieszeni ahhahah faceci!!!!!!!!!!!!

Ja tego filmu nie bede ogladac...

Pinka, niezlego masz meza ;) roztargniony jakby w ciazy byl ;)

Poprasowalam ubranka i utwierdzialm sie w przekonaniu, ze jednak nadal niecierpie prasowac. Dobrze, ze mam fajna deske, bo siedzialam na podlodze, a deska rozlozona do 20 cm :)

8 mi rosnie. Nie miala kiedy kurde.
Dobra, biore sie za ostateczny wybor lozeczka i materaca :) M. chcial juz dzis zamowic, ale jutro jeszcze skoczymy z rana do 2 sklepow, to sobie obmacam i materace :)

Wpadam znowu jak po ogień, bo szaleństwo w mieszkaniu trwa. Sorki, że tak tylko o sobie, ale nie mam w tej chwili czasu nadrobić. Pewnie dopiero wieczorkiem, o ile mi neta nie odłączą.
Na forum widzę wrze z powodu jakiegoś filmiku ze znęcaniem się nad kotem. Nawet się nie cofam i nie usiłuję obejrzeć, bo zaraz histerii dostanę. Wystarczająco się zdenerwowałam czytając same komentarze.

Bosa- a te bóleto są takie mnestruacyjne??????? czy inne???
Pinka, no inne zupełnie. Nie taki "tępy" ból, jak przy okresie, tylko raczej ostry i bardziej po bokach brzucha. Jak wsiadałam dziś za kierownicę, to wsadziłam prawą nogę, posadziłam tyłek i dostałam akurat ataku bólu i nie mogłam lewej nogi podnieść i wsadzić. Masakra.
Teraz boli mniej, ale niestety nadal. Położyłam się trochę, ale co z tego, jak robotnicy co chwila wołają :wściekła/y:.

Trzebiska -byc moze ahhaah az sie opanowac ze smiechu nie moge:-D:-D
Aga- ja wczoraj poprasowałam ale kolejna suszarka sie suszy:szok: i to tylko nasze dla małego narazie nic nie piore i prasuje:no: bo mi sie nie chce:-p
Ewe- no bezbłedny kiedyś przez przypadek wrzucił mi budzik do torebki :-D:-D byscie widziały moja mine jak mi na spotkaniu zaczoł dzwonic hahaahh

Bosa- to jak cie nie przestanie do wieczora to jedz sprawdzic to do szpitala!!!!! obiecaj???????
numery odstawia niezłe

Bosa nie szkodzi, ze o sobie. A filmik już chyba usunięty. Osobnik tak się przestraszył gwałtownej reakcji internautów, że podobno pozamykał wszystkie swoje konta (już go na facebooku namierzyli i zaczęli tam rozrabiać).
A ten ból nie przypomina Ci może kolki trochę? Taki kłujący co nie wiadomo co z nim zrobić i nic na niego nie pomaga? Mnie kiedyś ze dwa razy taki trafił, ale jeszcze w ciąży nie byłam, to nazwali to kolką wątrobową. Tylko chyba jakąś wyjątkowo rozległą bo nie trzymała się prawej strony a rozlazła po całości tułowia...

Pinka - przynajmniej nudno Ci nie jest :))

Ostatnia edycja:
reklama
Hej laseczki-marcóweczki
Co do filmu z kotem- BEZ KOMENTARZA - ludzie są bezmyślni i bez serca, co niestety miewam na co dzień w pracy - z racji zawodu. I niesty kary za tekie czyny są niewspółmiernie niskie.
Mnie tez dopadła huśtawka nastrojów i wszystko mnie wkurza, a do tego znów dopadł mnie mega katar i mam wszystkiego dość a mój mąż znów na dyżurze. Buuuuuuuuuuuuuuuuu:no:

Do góry