futrzakowa
yea! to ja!
macie tak że podczytujecie czasem inne przyszłe mamy?
mnie właśnie naszło i poczytałam sierpień2010... OMG one ledwo żyją ... skurcze, latanie do kibelka,kopniaki dzieciaczka :-) hehe... wiem...nakręcam się :-)
![śmiech :-D :-D](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh.gif)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witam was dziewczyny :-) Widze ze niektore z was ma problemy ze spaniem a ja to znowu mam na odwrot moglabym spac i spacale zazwyczaj budzi mnie glodek
ale mam lenia dzisiaj dobrze ze wczoraj juz chate ogarnelam to dzisiaj mam luz
Pinka ty odpoczywaj ile sie da nie przemeczaj sie
:-)
macie tak że podczytujecie czasem inne przyszłe mamy?mnie właśnie naszło i poczytałam sierpień2010... OMG one ledwo żyją ... skurcze, latanie do kibelka,kopniaki dzieciaczka :-) hehe... wiem...nakręcam się :-)
poziomka ja to jeszcze w wyrku lezemoj do mnie dzwonil z pracy i sie pytal co robie a ja ze jeszcze leze sobie zaskoczony bo ja zawsze taki poranny ptaszek bylam
![]()