reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

macie tak że podczytujecie czasem inne przyszłe mamy? :-D mnie właśnie naszło i poczytałam sierpień2010... OMG one ledwo żyją ... skurcze, latanie do kibelka,kopniaki dzieciaczka :-) hehe... wiem...nakręcam się :-)

reklama
Witam was dziewczyny :-) Widze ze niektore z was ma problemy ze spaniem a ja to znowu mam na odwrot moglabym spac i spac :tak: ale zazwyczaj budzi mnie glodek :-D ale mam lenia dzisiaj dobrze ze wczoraj juz chate ogarnelam to dzisiaj mam luz :-D Pinka ty odpoczywaj ile sie da nie przemeczaj sie :tak: :-)

Witam was dziewczyny :-) Widze ze niektore z was ma problemy ze spaniem a ja to znowu mam na odwrot moglabym spac i spac :tak: ale zazwyczaj budzi mnie glodek :-D ale mam lenia dzisiaj dobrze ze wczoraj juz chate ogarnelam to dzisiaj mam luz :-D Pinka ty odpoczywaj ile sie da nie przemeczaj sie :tak: :-)

Kurcze ja się nie budze załamka,nie mam siły nawet siedzieć

no ja właśnie teraz sobie siedzę ... mąż w pracy... mi się nie chce sprzątać... na obiad idziemy gdzieś na miasto więc nie muszę gotować :-D (mam chcicę na łososia i mam nadzieję że żadna mi nie powie że w ciąży nie powinno się go jeść :-D )... a więc sobie siedzę i podglądam inne przyszłe mamy... teraz patrzę na luty 2011 - i kurcze niektóre z nich mają już całkiem niezłe brzuchy...niesamowite :-)

poziomka ja to jeszcze w wyrku leze :-D moj do mnie dzwonil z pracy i sie pytal co robie a ja ze jeszcze leze sobie zaskoczony bo ja zawsze taki poranny ptaszek bylam :-D

Czesc dziewczyny ja tez sobie jeszcze leze nic mi sie nie chce a musze sprzatac:no: Spac Spac i Spac
futrzakowa podziekuj m za pozdrowienia.:tak:

reklama
Do góry