reklama
witam kochane!
ja zjadłam właśnie śniadanie i pokutuje:-( ojjjjjjjjjj
widzę, że wy spac nie możecie:-) ja sobie pospałam dzisiaj z m pryz sobocie
wierka właśnie tak sobie wszystko tłumaczę jak ty, że mamy już dziecko bez problemów więc wreszcie musi być dobrze!
całuję wszystkie i zmykam
miłej soboty
ja zjadłam właśnie śniadanie i pokutuje:-( ojjjjjjjjjj
widzę, że wy spac nie możecie:-) ja sobie pospałam dzisiaj z m pryz sobocie
wierka właśnie tak sobie wszystko tłumaczę jak ty, że mamy już dziecko bez problemów więc wreszcie musi być dobrze!
całuję wszystkie i zmykam
miłej soboty
Witam, u mnie niestety mdłości cały czas, już mam czasami dosyć , nawet od kawy mnie już odrzuciło, nie mogę nawet patrzeć na nią, może to i lepiej
Niestety tyle produkujecie, że nawet będąc na urlopie nie jestem w stanie tego ogarnąć
Joanka przykro mi bardzo :---(
pozdrawiam i życzę miłego dnia
Niestety tyle produkujecie, że nawet będąc na urlopie nie jestem w stanie tego ogarnąć
Joanka przykro mi bardzo :---(
pozdrawiam i życzę miłego dnia
Marta1981
Rodzyneczka
Hej, u mnie pobudka z samego rana - pod blokiem kostkę układają i traktorem stary chodnik usuwali i kątówką tną .
W nocy pogadaliśmy sobie z M od serca.
Śniadanie ledwo co w siebie wmusiłam.
W nocy pogadaliśmy sobie z M od serca.
Śniadanie ledwo co w siebie wmusiłam.
poziomki
mama 00 08 11 13 15
Cześć dziewczynki ja wczoraj padłam i nawet nie mogłam popisać z Wami, a dzisiaj rano nie mogłam się obudzić.
Do 13 kwitne w pracy
Do 13 kwitne w pracy
futrzakowa
yea! to ja!
dzieńdobry dziewczynki , całuję was wszystkie :*
joanka - bardzo mi przykro, życzę byś szybko wróciła do siebie
pinka - cieszę się że do pracy nie idziesz... o taaak... leżeć brzuchem do góry masz i uważać na siebie jak nigdy bo inaczej kopa w dupę :-)
poziomka - ja dziś też się obudzić nie mogłam, wstałam może z 30 min temu...no jeszcze obudziłam się na 5 min około 7jak burza była
a tak jak większość z was ma wilczy apetyt to ja mam zero apetu i kapcia w buzi ... dziś chyba pójdę na basen z moim m ... musimy sobie jakoś w pasować w plan tygodnia 2x w tyg basen.
no i jeszcze jedno mam meeega ochotę na czytanie książek w 2 wieczory przeczytałam jedną nie wiedziałam że mam takie możliwości
no i co do wirtualnej książki kucharskiej to jestem za tylko nie wiem jak sobie byście to wyobrażały? :-) ja że przed chwilą się obudziłam to jeszcze nie myślę więc nie wiem
joanka - bardzo mi przykro, życzę byś szybko wróciła do siebie
pinka - cieszę się że do pracy nie idziesz... o taaak... leżeć brzuchem do góry masz i uważać na siebie jak nigdy bo inaczej kopa w dupę :-)
poziomka - ja dziś też się obudzić nie mogłam, wstałam może z 30 min temu...no jeszcze obudziłam się na 5 min około 7jak burza była
a tak jak większość z was ma wilczy apetyt to ja mam zero apetu i kapcia w buzi ... dziś chyba pójdę na basen z moim m ... musimy sobie jakoś w pasować w plan tygodnia 2x w tyg basen.
no i jeszcze jedno mam meeega ochotę na czytanie książek w 2 wieczory przeczytałam jedną nie wiedziałam że mam takie możliwości
no i co do wirtualnej książki kucharskiej to jestem za tylko nie wiem jak sobie byście to wyobrażały? :-) ja że przed chwilą się obudziłam to jeszcze nie myślę więc nie wiem
Ostatnia edycja:
poziomki
mama 00 08 11 13 15
Mi się tylko chce jeść i spać Nie mam siły czegokolwiek zrobić
futrzakowa
yea! to ja!
poziomka... a Brysia to od Gabrysi? :-)
reklama
poziomki
mama 00 08 11 13 15
poziomka... a Brysia to od Gabrysi? :-)
Taaaaaaaak