reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcóweczki 2011

reklama
ana4 ja się pocieszam ze jak już mamy jedno dziecko i bez komplikacji,to i z drugim nie powinno być problemu,pozdrawiam wszystkie marcóweczki,dobrze ze jesteście!!

Ostatnia edycja:
witam kochane!
ja zjadłam właśnie śniadanie i pokutuje:-( ojjjjjjjjjj
widzę, że wy spac nie możecie:-) ja sobie pospałam dzisiaj z m pryz sobocie
wierka właśnie tak sobie wszystko tłumaczę jak ty, że mamy już dziecko bez problemów więc wreszcie musi być dobrze!:tak:
całuję wszystkie i zmykam
miłej soboty

Witam, u mnie niestety mdłości cały czas, już mam czasami dosyć :wściekła/y:, nawet od kawy mnie już odrzuciło, nie mogę nawet patrzeć na nią, może to i lepiej :tak:

Niestety tyle produkujecie, że nawet będąc na urlopie nie jestem w stanie tego ogarnąć :-D

Joanka przykro mi bardzo :-:)-:)-(

pozdrawiam i życzę miłego dnia

Hej, u mnie pobudka z samego rana :angry: - pod blokiem kostkę układają i traktorem stary chodnik usuwali i kątówką tną :crazy::crazy:.
W nocy pogadaliśmy sobie z M od serca:tak:.
Śniadanie ledwo co w siebie wmusiłam.:zawstydzona/y:

Cześć dziewczynki ja wczoraj padłam i nawet nie mogłam popisać z Wami, a dzisiaj rano nie mogłam się obudzić.
Do 13 kwitne w pracy

dzieńdobry dziewczynki , całuję was wszystkie :*

joanka - bardzo mi przykro, życzę byś szybko wróciła do siebie

pinka - cieszę się że do pracy nie idziesz... o taaak... leżeć brzuchem do góry masz i uważać na siebie jak nigdy bo inaczej kopa w dupę :-)

poziomka - ja dziś też się obudzić nie mogłam, wstałam może z 30 min temu...no jeszcze obudziłam się na 5 min około 7jak burza była

a tak jak większość z was ma wilczy apetyt to ja mam zero apetu i kapcia w buzi ... dziś chyba pójdę na basen z moim m ... musimy sobie jakoś w pasować w plan tygodnia 2x w tyg basen.

no i jeszcze jedno mam meeega ochotę na czytanie książek :-D w 2 wieczory przeczytałam jedną :-D nie wiedziałam że mam takie możliwości :-D

no i co do wirtualnej książki kucharskiej to jestem za tylko nie wiem jak sobie byście to wyobrażały? :-) ja że przed chwilą się obudziłam to jeszcze nie myślę więc nie wiem :-D

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry