reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

pinka lez kochana i sie nie przemeczaj dobrze ze masz wolne.
Ja wlasnie wrocilam z zakupow i znalazlam botwinke yupi:happy:
I znowu pisze o jedzeniu:tak:

reklama
dzieki fifi83, przy pierwszej ciąży miałam mdłości ale dopiero od ok.3-ego m-ca, a teraz jest zupełnie inaczej,czyżby na dziewczynkę?

To bedzie moje pierwsze dziecko wiec nie mam porownania.Tylko przyklady moich siostr i znajomych.Moja mlodsza siostra z pierwszym dzieckiem nie miala zadnych dolegliwosci a starsza straszne mdlosci i wymioty.Tak to juz bywa jedna ma mniej inna wiecej:-)
Jesli pragniesz dziewczynki to zycze z calego serca

A ja zrobiłam zupę serową na obiad i czekam aż mój osiołek z pracy wróci. :wściekła/y:

Zupa wyszła przesmaczna. Jakby ktoś chciał mogę podać przepis.

I jeszcze mam taką prośbę. Może by założyć wirtualną książkę kucharską?? Chętnie poznałabym kilka nowych przepisów. Ale to od Was dziewczyny zależy. Kto jest za??? :-)

Pogma jestem zaaa!!! kocham gotować, piec i wymyślać coraz to różne potrawy więc chętnie dodam coś od siebie:-)
wierka ja właśnie odczuwam często coś takiego ciężkiego na żołądku, a nigdy nie miałam. to wina fasolki, ale co tam:-)

Zabijecie mnie, ale usprawiedliwienie, że nie jadłam już po 22, ale o 20 zamarzyły mi się frytki z sosem zacikowym :-D rany jakie to było pyszneeeeeeeeee! odbiłam sobie to spagetti, na które nie mogłam spojrzeć:tak:

Scarletka nikt cie nie zabije ja ostatnio nie mam ochoty na fastfoody chociaz to moje ulubione pozywienie :-D fasolka domaga sie raczej zdrowego zywienia ha ha ha

reklama
Do góry