reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

reklama
hej :)
a wy tu znow o jedzeniu :szok:
ja buleczki (mleczne czy cos) wcinam, co prawda kiepso sie czuje,moze to od nich? dreszcze mam, niedobrze mi :baffled: ale tak mnie ssie w zoladku ze cos jesc musze....
ehhhh......

poziomki wspolczuje, ze tobie tez niedobrze.

Ale bym zjadla pizze albo zapiekanke albo.... pomarzyc sobie moge ;-)

Magnolia, widze, ze rocznica Wam sie zbliza :) Cos fajnego szykujecie, czy jakas impreza w gronie rodzinnym?

Za mna od kilku dni chodzi polskie jedzenie. Nie mam juz mdlosci (jupi) i nadrabiam tydzien niejedzenia. Poki co to najbardziej podchodzi mi chleb z pasztetem i pomidorem (ktorego nie powinno sie jesc w ciazy).... buraczki... i marze o fasolce po bretonsku. I o kotletach mielonych mojej chrzestnej... i krokietach... i pierogach z miesem (polanych tluszczykiem z cebulka i spieczonym boczkiem...)... Moglabym tak wymieniac.
A..i w Koninie jest taka budka z zarciem, tam maja najsmaczniejsze zapiekanki na swiecie. Swiezo robione, pyszna bulka, na to pieczarki i ser zapiekane.. i pozniej swieze warzywka..pyyyyyyycha!

(Mam buzie pelna sliny!)

Trzymaj sie Joanka, mam nadzieje, ze szybko dojdziesz do siebie!

Czy Pinka sie odzywala? PINKA, gdzie jestes???

Moze na zamknietym zalozymy temat z numerami kontaktowymi, tak, na przyszlosc, zeby na wszelki wypadek miec?

No i wczesniej widzialam, ze fanki dobrej muzyki sa tutaj :) Strasznie sie ciesze, bo i ja sie do nich zaliczam :)

reklama
Do góry