reklama
magdzior1985
Fanka BB :)
Mój Tż jest z początku 7 miesiąca i dał radę. Co prawda wychorował się jako dziecko, ale teraz jest z niego kawał chłopa. A przecież przez 30 lat medycyna się tak rozwinęła, że nawet z tak wczesnego wcześniactwa dzieciaczki wychodzą bez szwanku.
W czwartek się chwaliłam, że pożyczyłam od kumpeli sukienkę na ślub. Mierzyłam ją rano i była ok, a wczoraj wieczorem przymierzyłam jeszcze raz i wyglądałam w niej jak krowa Więc dzisiaj od rana maraton, najpierw poszukiwanie garnituru, a później sukienki dla mnie. Oto moja zdobycz:
I co najważniejsze jest to, że jest jeszcze miejsce na przyrost brzuszka:-)
W czwartek się chwaliłam, że pożyczyłam od kumpeli sukienkę na ślub. Mierzyłam ją rano i była ok, a wczoraj wieczorem przymierzyłam jeszcze raz i wyglądałam w niej jak krowa Więc dzisiaj od rana maraton, najpierw poszukiwanie garnituru, a później sukienki dla mnie. Oto moja zdobycz:
I co najważniejsze jest to, że jest jeszcze miejsce na przyrost brzuszka:-)
Przyjechałam od eMka- zostawiłam go samego i buuuuuuuu tak mi smutno
NA BB pusto i cisza i nie mam nawet co zrobić- znowu boli mnie ten bok chyba będę na głowie chodzić bo już żadna pozycja tego nie łagodzi
NA BB pusto i cisza i nie mam nawet co zrobić- znowu boli mnie ten bok chyba będę na głowie chodzić bo już żadna pozycja tego nie łagodzi
E nie mam teraz ochoty jakoś się moczyć w wannie hmmmmmmm kolędy to chyba by mnie bardziej zdołowały hi hi
chyba sobie pogrzebie w rzeczach dziewczynek...oj tak tak ... ale muszę odczekać chwilkę bo strasznie się teraz wiercą- mama zjadła paczkę żelek
Mailnko- a Ty jak spędzasz wieczorek????
chyba sobie pogrzebie w rzeczach dziewczynek...oj tak tak ... ale muszę odczekać chwilkę bo strasznie się teraz wiercą- mama zjadła paczkę żelek
Mailnko- a Ty jak spędzasz wieczorek????
K
koncia
Gość
A my wróciliśmy z obiadku w restauracji z moimi rodzicami :-) jadłam pierś indyka grillowaną krojoną w paseczki w sosie mandarynkowym z sałatką z kiełków oraz z inną z kapustki i pieczonymi ziemniaczkami. Ten sos genialny! Pierwszy raz coś takiego jadłam i wsunęłam wszystko, takie pyszne. Do domu się ledwo dokulałam, a w restauracji się wierciłam jakbym miała robaki, tak mi brzunio ciążył. Zapiłam to jeszcze sokiem ze świeżo wyciśniętych pomarańczy, a na deser kawałek takiego puszystego domowego piernika z marmoladą i polewą czekoladową z orzeszkami. Jej,szkoda, że już więcej nie mogę, ślinka mi dalej cieknie na wspomnienie, a jeszcze w brzuchu ciasno z przejedzenia. Ale za to kupiłam tego piernika na jutro, bo obok restauracji jest ich cukiernia! W ustach się rozpływa normalnie...
witajcie :-) ja dzis mimo sniezycy dalam rade objechac na uczelnie i z poworotem a konkretnie sypalo a to moja pierwsza zima jako kierowcy i jeszcze w ciazy od rana do 18 mialam uczelnie:-( padnieta jestem
Milutekjuz tylko jutro i M bedzie w domu w pon trzymaj sie wiem ze ci smutno mojego M kiedys 3 tyg nie bylo dramat
VetkaMy im dajemy Royal Canin Kitten 34 zaraz im ugotuje jajeczko a te witaminki mam z tranem zaraz sprawdze czy jest A i D? w tej hodowli gdzie kupilismy nasze kotki pani ma jeszcze main coony i faktycznie samce sa niesamowite planujemy za jakis czas zakup choc nie wiem czy to dobry pomysl przy naszych 2 kotkach nie wiem czy sie polubia??jak uwazasz?? bo ja sie nie znam na tym a hodowcy nie pytalam
Milutekjuz tylko jutro i M bedzie w domu w pon trzymaj sie wiem ze ci smutno mojego M kiedys 3 tyg nie bylo dramat
VetkaMy im dajemy Royal Canin Kitten 34 zaraz im ugotuje jajeczko a te witaminki mam z tranem zaraz sprawdze czy jest A i D? w tej hodowli gdzie kupilismy nasze kotki pani ma jeszcze main coony i faktycznie samce sa niesamowite planujemy za jakis czas zakup choc nie wiem czy to dobry pomysl przy naszych 2 kotkach nie wiem czy sie polubia??jak uwazasz?? bo ja sie nie znam na tym a hodowcy nie pytalam
reklama
To jeśli dajesz kittena 34 to nic juz im nie trzeba dodawać, to b.dobra karma pełnoporcjowa, nie ma co przesadzać.VetkaMy im dajemy Royal Canin Kitten 34 zaraz im ugotuje jajeczko a te witaminki mam z tranem zaraz sprawdze czy jest A i D? w tej hodowli gdzie kupilismy nasze kotki pani ma jeszcze main coony i faktycznie samce sa niesamowite planujemy za jakis czas zakup choc nie wiem czy to dobry pomysl przy naszych 2 kotkach nie wiem czy sie polubia??jak uwazasz?? bo ja sie nie znam na tym a hodowcy nie pytalam
Co do zakupu 3 kota to zależy jakie macie mieszkanie