reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

Papciu- oj to co Cie tak zszokowało??????

Malinka
- ja już zaczęłam segregacje- parę minutek na ziemi przekładając ciuszki i chwilka siedzenia przy kompie- dla zachowania równowagi i krążenie w nogach:):)

reklama
Marita niechce byc nie miła ale do zakupów wyprawkowych jest inny oddzielny wątek tutaj piszemy o dupce maryni konkrety sa na poszczególnych watkach żeby tego nie zaśmiecać

Papcia ma racje:) wrzuc temat na odpowiedni watek bo i tak zrobią Ci to potem Futzraczek albo Marta:):)

tylko sie na nas nie gniewaj czasem:):):) każda z nas czasem coś źle wpisała i potem było to przeniesione:)

Biore pierniki pod pache i zmykam do emka bo od jutra znowu ma 2 tygodnie nocek wypadało by sie troche poprzytulac zwłaszcza po tych wszystkich rewelacjach

Tu nas nie zlinczuje:) a tamto przyjmę jakby co na klatę.
Emek będzie w poniedziałek w domku...śmiał się dzisiaj ze w poniedziałek nie wie jak to zrobi (z ta noga) ale nie da mi spokoju:):-D:-D:-D

Ja nie zapomne jak wyszłam ze szpitala po artroskopi kolana z drenem gira cała sztywna od bandaży ale nie mogłam sie powstrzymać i dorwałam ema i to w dodatku w pozycji jeździeckiej to był wyczyn więc jak dobry koń z niego to nawet chora noga mu nie przeszkodzi w osiągnięciu celu:)

Papciu- masz racje...ale Ty to miałaś wyczyn mistrzowski:) ha ha :zawstydzona/y::-D:-D:-D:-D no tak tylko on kulawy z pokłutym brzuchem, tyłkiem i rekami, z pociętym kolanem a ja słonica z wielkim brzuchem:) hmmmmmmmm bedzie ciężko:):-p
:ninja2:

reklama
moral_comment.jpg szczere a jakie prawdziwe:)

Do góry