reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

Od rana sypał u nas śnieg, a teraz jest +3 na termometrze i wszystko się roztapia. Krople tak stukają o parapet, że myślałam,że to deszcz. :blink:

Sąsiadka znowu odpaliła Bednarka z Mam talent na cały regulator... Kupiła sobie jego płytę, o tyle dobrze, że w kółko nie puszcza tego samego utworu z YouTube :sorry2: Wkurza mnie ta dziewczyna... Głośna jest strasznie, ostatnio wywaliła faceta, który u niej mieszkał ponad rok i teraz ma nowego. Na zmianę słychać jej jęki (troszkę się zmieniły wraz ze zmianą posuwacza ;-)) i ich kłótnie. Wczoraj mnie obudzili o 12 w nocy... A wiem, że to nowy koleś, bo tamten był cichy, a ten się nadziera jak ona :-p Zresztą poprzedni wyleciał z takim hukiem, że pewnie cały budynek o tym wie :sorry2:
To obgadałam głupią babę:-)

reklama
Hihi Koncia to sie uśmiałam fajna ta sąsiadka ja to też czasem lubie sobie głośniej poszaleć ale to po uprzednim sprawdzeniu czy sąsiedzi są w domu:)

Malina ta dentystka to najlepsza w moim miasteczku przyjmuje i prywatnie i na NFZ w swoim prywatnym gabinecie do takiego co przyjmuje w przychodni bym sie nie odważyła wejść raz byłam wystarczyło że15min posiedziałam na poczekalni i juz miałam dosyć a puki co zęby musze leczyć o wyrwaniu nie ma mowy bo mam szpare dośc dużą i teraz jak mi by wyrwała to wogóle fortepian

A wątróbka od Bosej rewelka nawet mojemu ojcu smakowała a to nie lada wyczyn reszte co została zmieliłam w blenderze i bedzie pasta na kanapki:) Bigosik już słoikach teraz sie gotuje trza by było a jakimś placuszku pomyśleć może pianka z galaretką i bananami? hmmm musiała bym ema wysłac do sklepu ale na ten cudowny śnieg właśnie lecą tumany deszczu

Jeny, porazka... To jak ona musi glosno byc, skoro nawet przez sciany slychac... Mi byloby glupio conajmniej....

Haha, w sumie to juz wspominalas o tej sasiadce chyba kiedys, wiec szybko sie dziewczyna wyrobila z nowym 'modelem' ;)

Papciu, czy ja Cie moge pozyczyc na kilka tygodni do siebie? Jak czytam o tych pysznosciach to jejkuuuuuuuuuuu.... Tez chce :)

Papciu, ja tez lubie ;-) Ale u mnie niestety na lubieniu sie konczy, bo po pierwsze nie ma kto jesc pozniej, a po drugie nie zawsze wychodzi :) Raczej niezbyt czesto :-)
A w ogole to podoba mi sie imie jakie wybraliscie dla corki :)

Ja juz sama nie wiem..co wymyslimy jakies to rodzina robi dziwne miny i juz sie powoli wkurzamy z K.
Ostatnio wpadlo nam do glowy imie dla dziewczynki.. Bo przeciez w Polsce to bursztyn,prawda? Wiec Amber...No,ale z drugiej strony cos bardziej...zrozumialego dla moich tez byloby fajne..
Mowie Wam, tylko problem jak sie ma 'obcego' faceta...

EDYT:
WIem, ze ostatnio pisalyscie... Ale kto ma sypialnie z IKEA? Jak sie sprawdzaja? Mam na mysli chyba Malm najbardziej...

Mielismy nadzieje, ze damy rade z tym co mamy,ale okazalo sie, ze nie da sie przeniesc szafy, ze lozko i tak za duzo itp..i prawdopodobnie jesli dostane becikowe angielskie to kupujemy meble...
Ehhhhhhhh

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Harsh My tak do końca nie jesteśmy przekonani ale to jest jedyne które jako tako sie przyjeło bo np moja matka to żadnego nie akceptuje więc niech sie wypcha ale mam wątpliwości czy np nie Lena

My juz po zakupach,w koncu przestało sypac,ufff:tak:
Oczywiscie dla malenstwa nic nie kupiłam bo w h&m były ciuszki tylko dla wiekszych dzieci:-(
Harsh sypialnie malm pisała Futrzakowa ze ma:tak:
Koncia tez mielismy takich sasiadow ,juz kiedys pisałam ze w koncu zmajstrowali dzidzie i wyprowadzili sie na wieksze;-)
Malina M jest dobrym kierowca ale te letnie opony to z braku kasy a nie z lubienia mocnych wrazen;-)

hej hej!

papcia imię dla córy cudne;-)tylko ostrzegam, Zośki strasznie ogniste baby:-D
ja już nie sądzę, że można wszystkich imieniem zadowolić:no: my ostatnio myślimy nad Rozalią i też co niektórzy kręcą nosem a ja mam to daleko;-) Helenka/Marysia/Michalina też nie pasowała:confused:

koncia miałam takie staniki w ciąży pierwszej, są okropne, nic a nic biustu nie trzymają:no: mi to nie odpowiada.

milutek pokłony za to palenie w piecu! ja wiecznie zapominam dołożyć! a już akcja ze studzeniem:szok: też tak zrobiłam i w panice teściową wołałam:zawstydzona/y:

harsh nie pisałam wcześniej ale też mam sypialnię MALM w kolorze wenge. Komody, nakastlik bardzo pakowne są:tak: a meble niezbyt drogie, nowoczesny design, dla nas ok.:-)

ola TY masz w domu kaskadera:shocked2:;-)

malina cały czas myślałam, że Fredek to szczur i tak czytam, że taki wielki a dopiero potem, że pies jednak:-D

wiecie co...odebraliśmy od tapicera nasz stary - nowy wypoczynek, poprzestawialiśmy meble w salonie i jest bosko:-) właśnie wszamaliśmy rodzinnie domową pizzę!
a wczoraj przywiozłam 4 pudła rzeczy dla córci od znajomej:-) chyba wszystkie forumowe babeczki miałyby w czym chodzić, ja w każdym razie nawet nie zamierzam wyciągać z każdego pudła bo dużo za dużo

reklama
hej hej!

papcia imię dla córy cudne;-)tylko ostrzegam, Zośki strasznie ogniste baby:-D
ja już nie sądzę, że można wszystkich imieniem zadowolić:no: my ostatnio myślimy nad Rozalią i też co niektórzy kręcą nosem a ja mam to daleko;-) Helenka/Marysia/Michalina też nie pasowała:confused:

W liceum chodziłam do jednej klasy z Rozalką/Rozzie. Była to największa wariatka w całym roczniku :-D

Harsh, ja też mam łóżko z Ikei - seria Hopen. Śpimy na nim ponad 2 lata i jest ok. Przenosimy je do nowego mieszkania i do kompletu dokupujemy komody Malm :-)

Do góry