reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

W liceum chodziłam do jednej klasy z Rozalką/Rozzie. Była to największa wariatka w całym roczniku :-D

Harsh, ja też mam łóżko z Ikei - seria Hopen. Śpimy na nim ponad 2 lata i jest ok. Przenosimy je do nowego mieszkania i do kompletu dokupujemy komody Malm :-)

no dokładnie!!! łóżko Hopen a komoda,nakastlik Malm;-)

załamałaś mnie tą Rozalką:sorry2: Zosia tak daje czadu, że ja chcę drugie spokojne!!!!!

reklama
Witam sie weekendowo.
Miałam dziś ambitny plan objechać sklepy dzieciowe w poszukiwaniu wózka. Niestety samochód cos zaszwankował i skończyło się tylko sporym stresem, czy uda się nim wrócić do domu. Byliśmy tylko w jednym sklepie, gdzie pan nam powiedział, że fotelik Maxi Cosi pasuje tylko do x-landera, implasta i chyba mutsy. No i dooooopa. Nadal nie wiem, jaki wózek chcę kupić :( A czasu coraz mniej.
Za to kupiłam 20 pieluch tetrowych i 5 flanelowych.
I już nie pamiętam co wam miałam napisać.

fifa to chyba mało kompetentny ten sprzedawca;-) MC pasuje też do quinny, bebecare, mura i na pewno do kilku jeszcze....
poszukaj sobie w necie a w sklepie oglądaj już pełna wiedzy:tak:

Madzikim ja pracowałam kiedyś z Rozalią extra laska o ogromnym sercu bardzo życzliwa i wogóle same super rzeczy mogłabym o niej pisać

nikt niechciał mi upiec biszkoptu bo jak ja bym upiekła to ściany można nim by burzyć więc bez łaski zrobiłam sobie galaretke z bananami włąśnie czekam aż sie ściągnie a na osłode wciągam kisiel:)

Papcia, co świntuchy, pewnie ich myszy zjedzą, że nie chcieli Ci biszkopta upiec, hihi. A ja dzisiaj piekę pierniki.

Fifronka, z tego co wiem MC na pewno ma przejściówkę do Quinny a także do wielu innych wózków, chyba do mało którego nie ma, bo to najpopularniejsze i jedne z najbezpieczniejszych fotelików.

Fifronka i jeszcze do icandy i do wózków bebe confort :tak: tylko trzeba mieć czasem specjalne adaptery, żeby wpiąć maxi cosi do wózeczka

No własnie pytałam o te adaptery, ale facet stwierdził, że maxi cosi tylko do tych kilku pasuje. Jakoś mnie nie przekonał :) Na pewno nie kupię nic u nich. Nie lubię takiego niedoinformowania u sprzedawców. Bo co innego ściemnianie, że ten wózek jest lepszy a ten gorszy (bo np. maja jakies tam wytyczne) a co innego takie kłamanie w sprawach, które łatwo sprawdzic gdzies indziej. Wkurzyłam się.

Harsharani swietny pomysl na nowy watek :)

Papcia, moj kotek to by chyba okna nam powybijal zeby wyjsc. Nie lubi siku robic do kuwety, musi na dworze.

Vetka, moja ciocia miala Lesnego Norweskiego, ale na poczatku roku bardzo im chorowal, przebadali go na wszystkie strony, schudl do 3 kg i w koncu go uspili. Mial problemy z jedzeniem, albo wymiotowal, albo mial biegunke. Bidulek. A taki byl piekny.
A maine Coon sa przepiekne! Tez kiedys o takim myslelismy :) Nigdy niestety nie widzialam na zywo.

Bylismy dzis na miescie. Szal zakupow! Chcielismy kupic koszyk dla malego w Argosie, ale na wyswietlaczu oczekujacym nie bylo nawet miejsca na nowe numerki, a tlum czekajacych nas odstraszyl. Jeszcze zdarzymy kupic. W ogole kolejki wszedzie ogromne, pelno ludzi, w Boxing Day na pewno nie ide na żadne zakupy! Dobrze, ze nie musimy kupowac prezentow w tym roku. Btw. ale piekne sukieneczki dla dziewczynek widzielismy. Jak dla lalek :)

Witam szanowne Marcjanki. Dopiero co z kuchni wyszłam - oczywiście robiłam leżące przerwy z herbatką i talerzem świeżyzny:-p, miałam do rozpalcelowania pół prosiaczka:-p. Olek u kuzynów i tylko Juli w domu i taaaaakkaaaa ciszaaaaa:szok::cool::cool::cool:. Zapłaciłam za rożek i udało mi się wylicytować prezent pod choinkę dla M, ciężko trafić ten zapach - wersja limitowana i nigdzie jej nie ma :no: :wściekła/y: BI-ES DYNAMIX OKAZJA WODA MĘSKA BCM ŁADNY ZAPACH (1355505660) - Aukcje internetowe Allegro
A moich bóli ciąg dalszy czy wy też macie takie cos jakby ktoś wam cos ze środka odrywał? Bo mój ból to właśnie takie momentami dziwactow i piecze obok pępka troche mnie to denerwuje bo nospa nie pomaga a już mam schizy bo łożysko mam na przedniej ścianie a gin dopiero w środe. Wrrr mam nadzieje że nie zwariuje do tej wizyty. Zaraz lece robić wątróbke z przepisu Bosej bo już zgłodniałam pomału.
Papciu, ja tak miałam ale to mody ciągnął za pępowinę :tak::-D. A Lenka bardzo ładne imię;-):tak:.
Produkujecie co nie miara.:tak:;-)

reklama
Bardzo chce Wam kogos pokazac!
Z racji tego, ze wiele z nas jest w 27,28 tygodniu... I martwi sie co i jak. Ta dziewczynka urodzila sie wlasnie w 29 tyg i daje rade...wiec teraz wszystko juz musi sie udac..

[video=youtube;r7rECGw9xWM]http://www.youtube.com/watch?v=r7rECGw9xWM&feature=related[/video]

Do góry