reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

Ewe, daj popatrzec na zdjeciu na te Twoje cuda :) moje kocie dzis w domu siedzi i spi. Wlasciwie, to jak rano polazl to okolo 5 wrrocil. Bylo chyba ponad 10st na dworze, wiosna, to biegal. Cos mu z misek tylko jedzenie powyzeralo. Uwielbiam tego kota :)

M.spi na kanapie, a grzebie na ebayu. Chyba kupie mojemu kocurkowi karme Royal Canin, chociaz on tez je tutejsza chyba dobra, bo troche droga :)

reklama
Ewe- oj wiem co to szkoła...jak będę mieć ciut siły to pojadę na moje ostatnie zajęcia w tym. sem.za tydz.potem już mi ciężko będzie się ruszać:) Powiem Ci ze mimo wszystko szybko mi ten czas zleciał- prawie tydz.go nie ma:) i masz racje jeden dzien i będzie w domku!
Moj eM parę lat temu był 1,5 miesiąca w Niemczech i juz nigdy wiecej sie tak nie rozłaczylismy:):)

vetkamamy dom 120m tylko ja nie chce ich z domu wypuszczac wogole tylko balkon im zabudujemy i ewenutalnie myslimy o hodowli :-)

aga_cina to musze M poprosic bo ja chyba nie bede umiec zdjec wrzuci :zawstydzona/y:

bo wreszcie znalazl ladowarke do aparatu :-D

milutekte 3 tyg to bylo najdluzsze rozstanie od tej pory max pare godzin :-D

Ostatnia edycja:
hej
Kochane padam na pysk , od rana sprzątałam z przerwami wymuszonymi przez Hanię:tak:
efekt końcowy mogę powiedzić zadawalający, gdybym posiadała choinkę to bym już ubrała, ale ozdoby świąteczne już prawie wszystkie na swoim miejscu.:-D.Czuć w powietrzu nadchodzące święta, tylko mnie krzyż boli ,mam nadzieję ,że nie przedobrzyłam.

My najdłużej rozstaliśmy się na 4 dni i trzy noce ;) a tak non stop sobie na głowie hahahahah aż czasem dobrze robi jak się nie widzimy cały dzień, to wtedy fajnie się wyprzytulać z tęsknoty :)

Mila dobry pomysł na spędzenie wieczoru - biorę się za segregowanie ciuszków dla Jasia :D Przygotuję sobie do prania!

Dzisiaj z moim eM wymysliliśmy pewną koncepcję sypialni, zobaczymy co z tego wyjdzie.. Zmieści się nawet fotel do karmienia, ten najpopularniejszy z Ikea - Pello :D Tylko znajdę jakąś przyjemną w dotyku narzutę na niego..
A jutro eM zabiera się za robienie ściany i przenosimy się na ten czas do pokoju maluszka :) Ja muszę wybrać fotki, jakie damy w ramki :) No i firany i żyrandol znaleźc..

Ewe- no to my tak samo- nie licząc naszych pobytów w szpitalu na zmianę:)

Kasienka- i jeszcze się nam przyznawaj do tej harówki!!!!!!! A po pupie dostać chcesz????:-):-)

Malinka- Ty ty Ty jakie firanki- chyba nie będziesz ich sama wieszać!!!??:tak::szok:- następna która chce dostać po pupie!!!

reklama
A ja już wykapana usiadłam do kompa sie zrelaksować i co...?! i doznałam szoku aż sie popłakałam rety dziewczyny do jakiego stopnia można kłamać żeby oczernić innych z zazdrości to normalnie przechodzi ludzkie pojęcie

Do góry