reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

reklama
Witam:)

u was sypie a u mnie nawet slonce swieci pewnie zimno jest strasznie ale ja dzisiaj nigdzie sie nie wybieram wiec tego sprawdzac nie bede:)

Malina ja tez musze do dentysty ale daleka droga cos sie wybrac nie moge :)

Papcia mnie swedzi pepek i to strasznie a ogolnie to boli w kroczu dzisiaj myslalam ze z lozka nie wstane:|

Milutek dzieci uciesza sie ze slodyczy:)

Ola na letnich?podziwiam:D

no coz ja wracam do nauki bo nie wiem czy na ladne oczy dostane zaliczenie:p

Ceść Pączuszki:-D
Przepraszam że tak rzadko do Was zaglądam ale na BB wpadam rzadziej,chciałam się pochwalić
A więc na 80% będą DZIEWCZYNKI!!
Jedna waży 261g a druga 220g
Są zdrowe nie za małe i leżą po oby stronach brzuszka. Nie widać oznak TTTS:-D
Badania mam dobre,anemi wyjątkowo brak,szyja się trzyma.
Na 100% będzie cc bo poród jednokosmówkowych grozi krwotokiem wewnątrz macicznym po urodzeniu pierwszego,więc juz nie mam co gdybać.
Usg robił mi gin na którego liczyłam i rzeczywiście jest super:tak:
Następna wizyta i usg 28 grudnia

Vetka jesteś nieoceniona :* Wielkie dzięki :*

Cornellka niech zmobilizuje Cię fakt, że podczas karmienia maluszek wyciąga z mamy co cenniejsze i dla mamy już naprawdę niewiele zostaje, więc pierwsze co dostaje po dupce to paznokcie, włosy i ząbki :/ Jak sobie o tym pomyślałam, to stwierdziłam, że łysa to jeszcz emogę być, ale szczerbata już nie chcę hahahahaha

Super wieści Poziomeczko :D Rośnijcie zdrowo całą trójeczką :*

A gdzie Bosapyta??

Bardzo temperamentne, po 2 talach mieliśmy mieszkanie do remontu, ale teraz Behemot ma 4 talat i troszke spoważniał. Gdybym miała wybierać drugi raz to Maine Coona bym wzieła. Tak, jest z polskiej hodowli.

Behemot :-D Spotkalam tylko jednego przedstawiciela Maine Coon w swoim zyciu, ale bylam pod WIELKIM wrazeniem. Po pierwsze byl to samiec i byl ogromny (mimo, ze jezcze mlody)... a po drugie zachowywal sie jak piesek :)

Malinaa- zarumieniłam się, naprawdę to nic takiego, mam trochę wiadomości związanych z zawodem i tyle a chętnie się dzielą bo wiem że "nawet najgorsza diagnoza jest lepsza niż jej brak" i że nieiwdza i niepewność stresuje

Harsz-mój waży 8,5 kg, Maine Coon samic potrafi wazyć nawet 13-14 kg. Norewgi tez są trochę "psie" ale bardziej temperamntne i pierwotne, mocno polujące, potrzebujące dużo ruchu

reklama
No właśnie jest psem Vetka - nie wyobrażam sobie takie kota giganta w domu szok :O
Ze wzrostem Fredka to nie wiem.. Mogę tak określić, że jak staje na łapkach, to sięga mi nimi do pępka ;) Ma ładną linię z talią ;)

Do góry