reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcóweczki 2011

Poszliśmy jednak na zakupy i chodząc po sklepach znalazłam dla siebie coś smacznego :-D wsunęłam pyszną sałatkę ze świeżej kapusty z sosem czosnkowym i żółtym serem i potem paszteciki z kapustą. Naleśniki z serem też mam ,ale miejsca brak :-p

Hars, dzwoniliśmy do tej pani i podała nam stronkę, gdzie aktualizuje te obrazy i są ceny, niestety ten żółty już sprzedała, teraz myślę o innym, ale jeszcze się waham.

galeria obrazw - Pasjonata Gogw wesele imprezy okolicznociowe

reklama
Melduje sie ze jestem już w domku. Warunki na drogach są straszne....miałam jeszcze wieczorkiem raz jechać do eMka ale mi kategorycznie zakazał z troski o nas:) i chyba miał racje temperatura spadła z -1 jak do niego jechałam o 11 do teraz na -5. Jak wracalam to zaliczyłam mega śnieżyce, stanie w korkach i jazdę 40km/h:):) ale dla mnie to było i lepiej nikt mnie nie poganiał- a ja nie mam zamiaru tez ryzykować harcami na drodze kiedy błota śniegowego było po kostki na drodze!

Widze ze dużo znowu było o jedzonku:):-D.

Malinka-
nie możesz być cukrzykiem skoro jesz tyle słodyczy:-D:-D- jesteś co najwyżej tak jak ja słodko-holikiem:-p:-p. Gratulacje dobrych wyników glukozy- brawo:tak::tak:

Ola- ha ha ha już sobie wyobrażam ta Twoja żyrafę z w śniegu po kolana:-D:-). Moje psiaki za to w swoim kojcu maja cały prawie śnieg wywiany:):) wiec z koopą nie maja problemu- hi hi za to śmiejemy się z eM ze od kiedy spadł śnieg to uwielbiają siedzieć na polu:):) pod warunkiem oczywiście ze nie wieje im wiatr w oczy:):-)

Ewi- no nie mogę:-) a za role w Twoim śnie to ja chce Oskara:-D:) co do tego sprzedawcy to ha ha ja mam go prawie pod nosem :-p- raptem 25km:) jak mi sie uda to sobie do niego podjadę:) A co u niego zamawiałaś?????

Ssabrinko
- miło Cie spotkać u nas- pozdrowionka;-)

Scarletka- moja kumpela tez miala tak jak ty ale jej to badanie nie ominęło bo gin upierał się ze jest obowiązkowe:( Za to mi tez Panie powiedziały przed wypiciem ze jak to zwrócę to po "zawodach"i mam im to od razu zgłosić i podchodzić jeszcze raz:)

Ewe- ja myślę ze to już troszkę za późno na zmianę gina (temu ewentualnemu nowemu może się to po prostu nie spodobać- giny tego nie lubią :( ) Idz za rada dr i zgłos sie do rodzinnego żeby on Ci pomógł wyrównać te wyniki. Myślę ze to będzie oki rozwiązanie:) Z tymi wynikami morfo w ciąży trzeba uważać łatwo spadają a ciężko je podnieść potem. I sam barszczyk nie wystarczy w takiej sytuacji!!! Jeśli chodzi o żelazo to tez poproś dr żeby dał Ci dobrze przyswajalne bo ja dostałam kiedyś takie na receptę- tardyferon i nie nadawał się na dawkę większa niż raz dziennie. Jak brałam 2 x dziennie to miałam straszne skurcze jelit co powodowało twardnienie brzusia i mega zaparcia. Teraz biorę Biofer 2x i jest oki:)

Vetkamam pytanko do ciebie jako fachowca mam 2 kotki brtyjskie jedna ma 6 miesiecy skonczone druga skonczy 21.12 i daje im witaminki dla kotkow z tranem i mam pytanie czy po miesiacu mam zrobic przerwe czy dalej podawac im to ?? i jeszcze jedno pytanie czy jajko mam im podawac surowe czy ugotowane ???bo mam rozpise od hodowcy ale nie napisane jest w jakiej postac ma byc jajko :-)??

ok pogadam z ginem ;-)

milutekdzieki za informacje jak maz sie czuje ??

Ostatnia edycja:
Ewe- mąż markotny:):) hi hi jak to czlowiek w szpitalu:) zaczyna narzekać ze chce do domku- w sumie nie ma sie co dziwić- kto lubi szpitale:):)??hi hi

Ja witam sie popołudniu z mega dołem bo mam jakieś dziwne bóle brzucha wziełam już nospe forte i apap i troche przeszło tzn do góry już nie boli teraz boli prawy bok na szczęscie lalunia sie rusza więc troche mnie to uspokoiło niech juz bedzie środa!!!

A tak wogóle to chyba kupie sobie nocnki i wogóle z niego nie będe schodziła bo nie nadarzam z chodzeniem do kibelka

Właśnie przyszła do mnie mamulka- potem dołączy do niej siostra. Beda mi przenosić komodę dziewczynek do sypialni:)i bede mogła sobie juz wszystko ułozyc tak jak ma byc:) huraaaaaaaaaaaaaa

Milutek ale masz fajnie aż Ci zazdroszcze my pewnie poukładamy wszystko dopiero w lutym jak już złożymy łóżeczko puki co musze ema wysłać po proszek do maleństa bo niestety mój ulubiony dostawca go nie ma :) coś czuje że raczej z domu sobie już nie powychodze:no:

No nie wiem czy tak fajnie- pomaga mi mama z siostra- eM w szpitalu a jak przyjdzie to wszystko będzie przygotowane:)) hi hi ózeczko juz mamy złozone od miesiąca;) Poza tym Kochana ty masz jeszcze czas:)...a ja go mam coraz mniej

No nie wiem czy tak fajnie- pomaga mi mama z siostra- eM w szpitalu a jak przyjdzie to wszystko będzie przygotowane:)) hi hi ózeczko juz mamy złozone od miesiąca;) Poza tym Kochana ty masz jeszcze czas:)...a ja go mam coraz mniej

Milutku a ty bedziesz miec CC ?? czy termin masz juz ustalony ?? czy to ma byc sn ??

reklama
Do góry