Melduje sie ze jestem już w domku. Warunki na drogach są straszne....miałam jeszcze wieczorkiem raz jechać do eMka ale mi kategorycznie zakazał z troski o nas
i chyba miał racje temperatura spadła z -1 jak do niego jechałam o 11 do teraz na -5. Jak wracalam to zaliczyłam mega śnieżyce, stanie w korkach i jazdę 40km/h
ale dla mnie to było i lepiej nikt mnie nie poganiał- a ja nie mam zamiaru tez ryzykować harcami na drodze kiedy błota śniegowego było po kostki na drodze!
Widze ze dużo znowu było o jedzonku
.
Malinka- nie możesz być cukrzykiem skoro jesz tyle słodyczy
- jesteś co najwyżej tak jak ja słodko-holikiem
. Gratulacje dobrych wyników glukozy- brawo
Ola- ha ha ha już sobie wyobrażam ta Twoja żyrafę z w śniegu po kolana
:-). Moje psiaki za to w swoim kojcu maja cały prawie śnieg wywiany
wiec z koopą nie maja problemu- hi hi za to śmiejemy się z eM ze od kiedy spadł śnieg to uwielbiają siedzieć na polu
pod warunkiem oczywiście ze nie wieje im wiatr w oczy
:-)
Ewi- no nie mogę:-) a za role w Twoim śnie to ja chce Oskara
co do tego sprzedawcy to ha ha ja mam go prawie pod nosem
- raptem 25km
jak mi sie uda to sobie do niego podjadę
A co u niego zamawiałaś?????
Ssabrinko- miło Cie spotkać u nas- pozdrowionka;-)
Scarletka- moja kumpela tez miala tak jak ty ale jej to badanie nie ominęło bo gin upierał się ze jest obowiązkowe
Za to mi tez Panie powiedziały przed wypiciem ze jak to zwrócę to po "zawodach"i mam im to od razu zgłosić i podchodzić jeszcze raz
Ewe- ja myślę ze to już troszkę za późno na zmianę gina (temu ewentualnemu nowemu może się to po prostu nie spodobać- giny tego nie lubią
) Idz za rada dr i zgłos sie do rodzinnego żeby on Ci pomógł wyrównać te wyniki. Myślę ze to będzie oki rozwiązanie
Z tymi wynikami morfo w ciąży trzeba uważać łatwo spadają a ciężko je podnieść potem. I sam barszczyk nie wystarczy w takiej sytuacji!!! Jeśli chodzi o żelazo to tez poproś dr żeby dał Ci dobrze przyswajalne bo ja dostałam kiedyś takie na receptę- tardyferon i nie nadawał się na dawkę większa niż raz dziennie. Jak brałam 2 x dziennie to miałam straszne skurcze jelit co powodowało twardnienie brzusia i mega zaparcia. Teraz biorę Biofer 2x i jest oki