reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcóweczki 2011

ja znowu do5 miesiąca nawet stanąć koło miesa ani wędlin nie mogłam a co dopiero je jeść!! teraz to nie ma dnia bez nabiału

reklama
Bosa bidulko, jeszcze tylko trochę i koniec roku :) Uśmiech poproszę :)

Futerzaczku humorek lepiej, mąż wrócił cały i zdrowy, a to najważniejsze! Jak wyjechał wczoraj o 15ej to wrócił dzisiaj o 9ej, masakra!! Teraz odsypia.. Niestety jak już wracał z pracy naszym autem to jakiś Niemiec zahaczył go lawetą i oderwał zderzak (którymi kilka dni wcześniej eM zaliczył wysoki krawężnik), facet nie chciał policji, dał 70 euro i się rozjechali.. Dobrze się złożyło, bo na dzisiaj mieliśmy umówionego mechanika na inną rzecz, to od razu zrobi zderzak :)

Cornellka powodzenia na zaliczeniu!!

Trzebiska a mi jakoś ten smak aż nie przeszkadzał, dodałam cytrynki i myk myk wypite :D Za to później normalnie śpiączka :O Aż jestem ciekawa czy nie mam tej cukrzycy.. Zreszta wczoraj zjadłam czekoladę i pół paczki delicji, więc coś tam pewnie pokaże, ale musiałam se humor poprawić, a tylko taki sposób przyszedł mi do głowy ;)))) A jak Twój wynik??

Wiesz co Dove.. to chyba nie o pomaganie nam chodziło, bo mój Skarb też sporo robi w domu codziennych czynności, wyobraź sobie, że odkąd mieszkamy w nowym mieszkanku, od połowy lipca, to ja ani razu nie wynosiłam śmieci, szukam w pamięci, ale nie widzę takiego momentu ;) Chodzi bardziej o odkładanie remontowych spraw.. Na to zawsze jeszcze jest czas wg eMka :D No tak - tylko, ż emi hormony buzują i wicie gniazda mam podkręcone na maxa ;)

Papcia miałam to samo - odrzut od mięsa do 5ego miesiąca ;)

Wiecie co.. chyba faktycznie mam cukrzyce :/ Po takiej ilości glukozy, słodkim spaghetti jeszcze mi się marzy czekolada z orzechami mmmmmmmmmmmmmmm..

ja moge i moglam jesc wszystko naszczescie no teraz mi ta zgaga dokucza wiec staram sie uwazac na to ostre i pikantne ale czasem sie chce wiec i tak zjem a pozniej sie mecze:p

Malina dobrze ze dal kase i na tym sie zakonczylo, moze masz poprostu ochote czasem sa takie dni i wcale nie musi to oznaczac cukrzycy ja czasem jadlabym caly dzien a czasem nie moge sie na nie patrzec:)
dzieki tylko jeszcze nie zaczelam sie uczyc cos ciezko mi to idzie:p

Ostatnia edycja:
MAlina - chęć na słodkie nie ma nic wspólnego z cukrzycą. Jakiś czas temu byłam w stanie jeść tylko słodkie i normalnie cukier powinien być gdzies na poziomie Mont Everestu a był zupełnie normalny :) Teraz ta chcica mi nieco przeszła ale też chętnie coś słodkiego wrzucam. A jeśli chodzi o wynik to nie wiem bo mi się nie chciało leźć po odbiór i zobaczę dopiero w poniedziałek jak będę u ginka - przy okazji sobie odbiorę przed wizytą wyniki. W każdym razie obojętnie co będzie ja się drugi raz na ten maraton nie dam nabrać. Niech cudują ale bez powtórek (w sumie zakładam, że będzie ok bo niby dlaczego nie?). Acha, i też wieczorem przed badaniem najadłam się czekolady :))

Cornelka - jak ja ci ZAZDROSZCZĘ! Choć u mnie to rzadkie ale naprawdę... też chciałabym jeść wszystko. Po prostu mieć wybór a nie ciągle właściwie to samo :((

ja jakos ta ciaze bardzo dobrze znosze nie mialam mdlosci zadnych bolesci nic, jem wszystko narazie na nic narzekac nie moge no moze na rozstepy jedynie ale pewnie i tak z nimi bedzie jeszcze gorzej:p

Dobra laski ja zmykam bo oczywiście znowu w piżamie o tej godzinie siedze a emek już dzwonił że idzie do domu więc znowu5 bieg musze włączyć do popisania popołudniu:)

malinaa- no moze zle to ujelam i podalam zly przyklad. Chodzilo mi o to ze u nas juz wzystko porobione bo moj G nie lubi zostawiac na ostatnia chwilke- przemeblowania i takie tam zaliczone wiec teraz tylko czekamy.

Witam z zasypanej Gdyni:-)
Dzis nadal sypie snieg,jest juz do kolan,moj biedny pies chodzi jak zyrafa z wyciagnieta szyja bo ma sniegu po uszy i nie moze kooopy zrobic bo mu snieg zakrywa duuupe:-D,teraz nawet słonko troche wychodzi,pieknie jest ale nikt nie nadaza z odsniezaniem:-(
Wpadam tylko na chwilke bo zaraz trzeba zrobic obiad(w koncu bedzie watrobka;-)) a potem jade do cioci na fuche;-).
Malina moj M tez cały wrocił wczoraj a najlepsze jest to ze nie wzioł ze soba dokumentow od auta naszego ani od słuzbowego i tak sobie szczesliwy jezdził bo ja mu powiedziałam dopiero jak wrocił;-)
Dove mnie tez boli krocze,głownie przy wstawaniu z lezenia,masakra,gin nic na to nie powiedział,pytał czy napewno krocze a nie wyzej czyli pochwa itd

Wszystkim zycze miłego dnia,buzka:-)

Dzięki dziewczyny!! Generalnie to ja zawsze sporo słodyczy jadłam, już taki jestem słodki leonek ;) ale teraz to na potęgę.. A co mi tam.. Co ma być to będzie!! A teraz to chyba się zdrzemnę, bo nie wyrabiam...............

reklama
Do góry