FINITO!!!! Tłumaczonko skończone, będzie kasa na kolejne zakupy wyprawkowe ufffffffffffff
Padam na ryjek
pppp A zamiast białek mam w oczach czerwonki
ppp
Papciu super, że kicia znalazła dobry domek
A z tą szyjką to chyba fizjologiczna sprawa.. Ja nie miałam takiego pomiaru :/ W ogóle na fotelu siedziałam ostatni raz w lipcu chyba..
A Wy za każdym razem macie dowcipne badanie??
Bosa będziesz wyglądać bosko w tej sukience
Zazdroszczę, że u Ciebie taka zgodność w kwestii wigilii.. U mnie zgodność tylko ze strony mojej części rodzinki, ale to najważniejsze
Zweryfikowałam z eM listę potraw i będzie przepysznie
Milusia potwierdzam Buderhin jest super, bo to antybiotyk o ile pamiętam.. A soli morskiej to ja akurat nie polecam, bo mi wysuszała strasznie nos, za to sól fizjologiczna to dla mnie zbawienie
A co do liczenia ruchów, to skąd wiadomo, ile ma być tej aktywności a ile spania??
U mnie aktywność jest właściwie ciągle z kilkoma wyjątkami na około półgodzinne drzemki i tak cały dzień.. W nocy też jest szał..
Zresztą nie skupiam się tak bardzo.. Jeśli Jaśko nie daje znaków przez kilka godzin, to zdarza się to bardzo rzadko, ale zaraz potem nadrabia
Oby to się nie zmieniło!!
Wydaje mi się, że to liczenie ruchów dopiero gdzieś w 8-9 miesiącu ma sens.. Ni wim.. Może się wypowiedzą doświadczone już mamy