reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcóweczki 2011

hej:)

Patik widze ze tez masz cukrzyce ja ponoc tez ale nie jestem pewna poniewaz rano zapomnialam i napilam sie soczku a wstyd bylo mi sie przyznac przed lekarzem wole potrzymac troche diete a za miesiac znow glukoza wiec zobaczymy co wyjdzie:)

Malina wode moglas spokojnie pic nawet po glukozie mi powiedziala ze wody mozna sie napic

Cesis ojej nawet nie wiem co to jest abys szybko sie wyleczyla

Papcia szkoda bardzo zebys szla na dowrze zimno Ciebie cos bierze dopiero wyszlas ze szpitala zreszta pogrzeby nie sa dla ciezarnych ja ostatnio u wujka nie bylam zabardzo sie wzruszam a to w ciazy nie jest wskazane wiec wyszlam z zalozenia ze wazniejsze dziecko niz opinia innych

ja spedzam praktycznie samotny weekend i zebym sie nie nudzila to zrobilam salatke i zaraz biore sie za murzynka:)a wczesniej poszlam z siostra na zakupy tyle sie tego nabralo ze dzwonilam do ojca aby przyszedl i zabral t wszystkie rarytasy:)

reklama
za mna też strasznie chodzi sałatka z makaronu ale musze oszczedzać wydatki więc obejde sie smakiem. Nudy jak mops w ten weekend zaraz chyba za jakieś szycie sie wezne czy za coś bo ocipieje.Po16 ma przyjechać kobietka po1 kociaka jestem ciekawa czy ją weźnie a wogóle czy przyjedzie bo puki co wszyscy sie umawiają a nikt nie przyjeżdza.

wlasnie salatke z makaronem zrobilam tez musze oszczedzac ale akurat ta nie wychodzi drogo bo w sumie to makaron trzeba bylo kupic kukurydze i majonez reszta w domu byla:)
nie lubie kotow mimo ze mam jednego w domu:p ale malutkie sa fajne moze jednak przyjedzie

melduje sie z pracy jeszcze 3 godzinki:happy::happy::happy:

Malina- nawet tyłka nie podnos zeby na ten pogrzeb isc:tak::tak:
Cornelcia- oj oj ładnie tak lekarzy oszukiwac hehehhe
Papcia przestan a tym jedzeniu gadam bo ja chrupkach kukurydzianych i kisieli jade hahaah

ole mi sie oczy zamykaja szok!!!!!!!!!!!

Pinka, trzy godziny szybko miną :-)
Papcia, bardzo mądrze zrobiłaś nie idąc na ten pogrzeb..
Cornellka, haha, a może trzeba było po prostu powtórzyc badanie na następny dzień ;-)

Moje dziecko to na leniwca jakiegoś rosnie.. Nie pozwala mi dosłownie na żadną aktywność fizyczną. Poszłam sobie wczoraj na spacer, przy okazji pooglądałm co tam słychać w sklepach a ta franca tak mi skakała po pęcherzu co chwilę, że aż się zatrzymywać musiałam! Dopiero jak wrócilam i się położylam to się uspokoiła, Paskuda jedna ;-) Dzisiaj rano dokładnie to samo.. Powiedzialam eMkowi, że ma ją zdyscyplinować, bo mnie to już w ogole nie słucha :-D
Na pocieszenie kupiłam sobie czekoladkę i zamierzam zjeść całą tabliczkę sama. A co! :-)

Witajcie Dziewczynki:-)

Częstujcie się Mikołajowo! Wczoraj piekłyśmy z Zosią a dziś dekorowałyśmy:happy:

Po ostatnich akcjach więcj odpoczęłam i dziś mega power! posprzątany cały dom! obiadek, ciasteczka, sałatka:tak:

patik/cornelka też miałam cukrzycę, z czasem dochodzi się do takiej wprawy, że spojrzysz na jedzenie i już wiesz ile ma kalorii, nie?;-) trzymacie się normy 2000 kcal dziennie?

milutek a Ty już wydobrzałaś? bo nie doczytałam...

bosa wierzę w słowa Twojej ciotki! przy tak aktywnym trybie w ciąży dobre wyniki i samopoczucie to rzadkość! prosto z biura na porodówkę pojedziesz:tak:

papcia grzej kanapę, dobre Twoje i Maleństwa najważniejsze:tak:

Witajcie Dziewczynki:-)

Częstujcie się Mikołajowo! Wczoraj piekłyśmy z Zosią a dziś dekorowałyśmy:happy:

Po ostatnich akcjach więcj odpoczęłam i dziś mega power! posprzątany cały dom! obiadek, ciasteczka, sałatka:tak:

jak masz kochana tyle energii to bardzo serdecznie do mnie zapraszam...............

Pabellka- jeszcze 2 ;) juz sobie liste zakupów dla małka zrobiłam co z allegro zamówic heheh a córcie masz upartą ciekawa jestem jaka bedzie po drugiej stronie brzuszka.......

reklama
Witam sie po ciezkim dniu:-)
Byłam dzis na krzywej cukrowej i innych badaniach,oj meczace to było,potem jeszcze sprintem po zakupy i obiadek szybki a po 16 wpadł tatus w odwiedzinki:-)
No i powioem Wam ze glukoza była całkiem do zniesienia w smaku;-) ale jak zobaczyłam ilosc to usiadłam z wrazenia:szok:,pierwsza godzine miałam mega mdłosci i cowki przy odbijaniu,druga godzina była juz spokojniejsza;-).Nic to ,na wstepie dowiedziałam sie ze przyjechałam za pozno bo krzywa robi sie miedzy 7 a 8 a ja byłam przed 10,a pare dni wczesniej dzwoniłam i pytałam o wszystko i nikt nic nie mowił o tych godzinach,pani powiedziała ze jak chce to moge w poniedziałek jeszcze raz przyjsc z samego rana (w pon to ja juz mam wizyte u ginka) albo zrobic dzis ale na własna odpowiedzialnosc bo wynik moze byc zafałszowany o tej porze.Zdecydowałam sie zrobic bo gdybym nie utrzymała w sobie glukozy to bym jeszcze raz wpadła w poniedziałek.No to zostałam ukłuta w ramie i w palec po czym pani stwierdziła ze na pewno bedzie dobry wynik bo proba była niska(75) a wogole to pielegniarka dziwiła sie po co az taka dawke mi kazał ginek robic skoro zawsze było u mnie ok z cukrem .Po godzinie okazało sie ze zle obliczyła mi pani czas czekania i bede musiała probke krwi zawiesc sama do labolatorium bo pan co zbiera materiał pobrany przyjezdza o 12.15 a mi mijaja dwie godziny dopiero o 12.45 ,jak pech to pech ,na szczescie M był ze mna to nie było problemu z zawiezieniem krwi.To tyle moich dzisiejszych przebojow;-),troche sie rozpisałam;-)
Malina jesli przeczytałas moja historie to wiesz ze nie tylko Ty miałas dzis ''wesoły'' dzien;-)
Madzik smaczne te Twoje ciasteczka i sliczne:-)
Pabela Twoje dziecko po prostu dba o Ciebie;-)
Pinka to co juz po pracy?miłego wieczorku;-)
Papciarku oby juz ktos sie zlitował nad tymi kiciami:tak: i nad Toba;-)
Cornelka fajne zajecia sobie znalazłas,dobrze ze chociaz cos Ci sie chce;-)
Also pochwal sie zakupami,znasz jakies fajne lumpki w Gdyni?:-)
Cesis brzmi strasznie,szybkiego wyleczenia;-)
Miłego wieczorka dziewuszki:-)

Do góry