reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcóweczki 2011

Nic marcóweczki ja znikam do wyrka ale najpier musze znowu iść siusiu, dzisiaj pierwsza noc od3 tyg gdzie bedziemy spali z emkiem razem heh tzn on juz chrapie ale pewnie zaraz sie obudzi jak taki hipcio nad nim stanie i bedzie usiłował wtargać sie do wyrka :)
Miłej nocy i poranka bez żadnych ekscesów:)

reklama
Papcia- no to faktycznie w takiej sytuacji to lepiej niech eMek się przysłuża:) co do piguł to masz racje- choć ja jestem z tego typu ludzi co jedzą je w totalnej ostateczności!!!!!!! ;-)

Ola-
no to przybij piątkę- my to takie Zosie samosie- pewnie tez do czasu:) ty zepsułaś kran a ja kiedyś przywalę w sufit bo mam ukos w suficie nad wanna a i w sumie nie bardzo mam się czego chwycić w razie lotów- chyba wtedy tylko siebie samej:)ha ha :-):-)

Ostatnia edycja:
A ja myslałam ze 20kg na blizniaczy to mało;)
Moj pepek jeszcze siedzi na miejscu i trzyma sie mocno,hihi,nadal wklesły na ok 1cm
Uciekam bo musze jeszcze włosy umyc a jutro na glukoze ;)
Dobranoc robaczki:)

Ostatnia edycja:
A ja myslałam ze 20kg na blizniaczy to mało;)
Moj pepek jeszcze siedzi na miejscu i trzyma sie mocno,hihi,nadal wklęsły na ok 1cm
Powiem Ci Oluś ze co do tej wagi wózków to najlepiej sprawdzić w realu bo nie masz pewności do końca czego wagę Ci napisali- czasem jest to sam stelaż a czasem stelaż +gondola itp. A tez co stronka w internecie to zauważyłam ze inna waga tego samego wózka:)

Moj pępek jest dzisiaj w wersji gwizdka:):) choć zazwyczaj jest jeszcze wklęsły:)

Ja tez mykam- bo eMek stawia ultimatum....albo tv albo komputer:)wiec jeszcze coś pooglądam a z Wami się zegnam- do jutra:) :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry