reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcóweczki 2011

spadam zaraz spać,
przed chwilką znów zachwycałam się ciuszkami kupionymi w UK przez Bosonóżkę powzdychalam sobie nad tymi cudnościami trochę ;) a kocia to perfidnie się wbiła przed obiektyw, zazdrosna prawie jak mój koń ;p
haha co to będzie jak Stellka się pojawi na świecie?

reklama
Pinus- czasem czlowiek ma taki okres w życiu ze jest sie takim trochę gapowatym i ma się peszek:) hi hi ale mimo tego uważaj na siebie:):-)...Ty będziesz jeszcze dzisiaj prasować???

Papcia- ciesze się ze pomogłam:):) a nospa w sumie nie szkodzi wiec możesz ja cały czas brać...i chyba lepiej nie sprawdzać odstawiając ją czy ma się kurcze czy tak jak u Ciebie pradziki...:)a z tym futerkiem to faktycznie musiało byc wesoło :-D:-D:-D

Agacina- gdzie Ty znajdujesz sile na takie rzeczy: sprzątanie, rosołek, placek- ja to bym chyba na twarz padła....zaraz na starcie:):-)..trzymam kciuki za jutrzejsza imprezkę:)

Scarletka- masz racje z tymi cycami- ważne żeby nasze eMki były nimi zachwycone itp:):)

Faceci to są takie zbokolki że nawet skórą z groszkiem zamiast sutka sie podniecą także nie ma sie co przejmować i tak nie zauważa zbytniej różnicy mój sie dzisiaj walnął moim cycem w głowe jak mnie z wanny wyciągał i stwierdził że wstrząśnienia doznał. Uciekam do kibelka bo moje dziecko z pęcherza sobie fotel ostatnio urządza

No to nieźle- fajnie to musiało wygladac :-D:-D!!! Nie trudno to sobie wyobrazić....

...a ja z wanny sama jeszcze ładnie wychodzę:),.....

i proszę mi tu nie pisać o takich pysznościach o takiej porze- bo zbije po pupach....

Milutek ja na chama też bym wyszla z mojej która ma 60cm!!!ale kiedyś sie poslizgnełam i nieżle sobie dupsko obiłam temu teraz zawsze do mnie przychodzi i trzyma żebym sie nie wywaliła a co do nospy to niby można bo jest bezpieczna ale ostatnio czytałam ze jest ogrom dzieci które maja dysfunkcje języka i sepleniom czy cos w tym stylu i to niby przez to że matki w ciązy dużo nospy jadły a pozatym wiesz zawsze to jakaś chemia a ja wogóle lubie tableteczki na wszelkie dolegliwości dlatego wole oszczedzać ich mojemu dziecku jeszcze sie w życiu nałyka dosyc tych cudownych kolorowych guziczków na wszystkie dolegliwości.

reklama
Jak mozecie tak mnie katowac opisami takich pysznosci :( ja juz zjadłam trzy buły i kakao i jestem głodna:(
Milusia ja jeszcze tez sama wychodze z wanny,pomagam sobie trzymajac sie kranu ale ostatnio chyba go przez to zepsułam bo zaczeło z weza od prysznica pod samym kranem kapac;)

Do góry