reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcóweczki 2011

Futrzak biedulko jak dobrze że Ci przeszło ja wczoraj kupiłam rybke po grecku ale nie miałam odwagi zjeśc
Pinka Ty jakiś nowy horror z ciężarówką w roli głownej zamierzasz kręcić?
Milutek dzieki za pomoc cycki już sie chłodza jutro beda jak znalazł a co do Duomoxu ja brałam na samym poczatku ciązy tez2*1 i też 1g

Dzisiaj postanowiłam sobie powoli odstawic nospe skoro doktorka mówiła że tylko dokończyć opakowanie luteiny i ja odstawić więc myśle sobie nospe też odstawie zobaczymy co sie bedzie działo i bach pól dnia spokój a na wieczór prądziki no i muisłam diabelstwo łyknąć a najśmieszniejsze jest to że lekarz zawsze kiwa głową jak mu mówie że mam pradziki no bo z ką u baby w ciąży prądy skoro skurczy nie ma! Ciekawe czy ktos kiedyś rozwiąże tą zagadke

reklama
pinka ty to uwazaj na siebie!! noz w brzuch,nie strasz

papciarek ja cyckow rowniez nie robilam,wiec nie pomoge
ja mialam dzisiaj robic czeski,bo chodzi za mna od ponad tygodnia ale juz mi sie nie chce, zostawie to na jutro rano.
o edit: zauwazylam,ze juz sobie poradzilas :p

Ruda a co to takiego? co masz robić?
Za mna generalnie chodził jakiś placek z kremem i też w sumie robi sie migiem

Oczy mis ei zamykaja.
Jutro rodzinak przyjezdza. Dzis mega zakupy i sprzatanie domu. Zdolalam zrobic tylko rosol i wlasnie wylaczylam sernik. Dopijam herbatke i idziemy spac. Nawet Viki jakos ospale sie rusza. chyba go zmeczylam.
Wkurzylam sie, bo upatrzylam sobie fajne buty i nogi mi troche spuchly i nie moglam ich dosunac w lydce :( No nic, pojde kupic jakos przed poludniem, a nie po 5 wieczorem. Skora to sie rozejdzie troszke.

ale mam stresa,bo ja nie lubie urzadzac przyjec rodzinnych. Lubie jak ktos u mnie jest i nie krepuje sie i czuje sie jak u siebie w domu, a nie ja musze skakac. A tu jeszcze gotowac musze, co nie jest moim ulubionym zajeciem. kupilam jakies miecho i zrobie z tego pieczen. Jeszcze nie wiem jak, ale jakos moze dam rade. No i wolowine kupilam. Mam zamiar zrobic w sosie grzybowym. hmmm. Jakby co, kupilam 2kg frytek :p i zawsze mozna zamowic kebaba albo pizze ;)

Dobra, ide spac bo przynudzam. Milego weekendu

ach zapomniałam wam napisać ze dzisiaj wybrałam sie z emkiem na spacerek i nagle mnie oświeciło że mam schowane takie fajne futerko na 2 guziki i myśle sobie wmieszcze sie najwyżej zapne sie na1 guzik zakładam i co?! futerko skonczyło sie w miejscu pach gdzie zaczynaja sie cycki:( no i teraz to musze sie juz przeprosić z ogromnym płaszczem chochlika który sprezentowała mi koleżanka jeszcze niedawno mogłam sie nim owinąc 2razy wiec mam nadzieje że sie w niego zmieszcze a tata jak mnie zobaczył w tym futerku miał taki polew że hej i stwierdził że chyba czas poszerzyć futryny:) w sumie to wcale sie mu nie dziwie bo do łazienki mam bardzo wąziutkie drzwi i róznie może być skoro rosne w takim tempie

papciarek placek czeski, taki warstwowy, jak wpiszesz w google jest wiele przepisow.
A ja robie tak,ze sa 3 warstwy ciasta, przekladane dzemem,masa i z polewa czekoladowa ( wrzuce jutro przepis na watek kulinarny i fotke jak zrobie ciasto). Z tego co widzialam na necie to czesto robia przelozone masa tylko (bez dzemu).Pokrecilam :) jak mi sie ciasto uda to wrzuce jutro z fotka :p

to trzymam Cie za słowo za to moje cycki murzynki są bez cycków bo nie miałam biszkoptów więc wtyknełam herbatniki

to trzymam Cie za słowo za to moje cycki murzynki są bez cycków bo nie miałam biszkoptów więc wtyknełam herbatniki

haaa to będą kwadratowe cycki:D

agacinka 3mam kciuki za udaną imprezę. jak do tego podejdziesz bez stresu, to wszystko się uda. pamiętaj tylko, że wołowina uwielbia długą obróbkę. ja dzisiaj akurat robiłam gulasz wołowy i gotowało się to i gotowało..

ruda ten placek za mną chodzi od dawna, ale nigdy nie miałam odwagi go upiec. może pójdę za twoim przykładem jak mówisz, że dobry

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry