reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcóweczki 2011

Milutku - mnie to apetyt opóscił w ogóle, jakiś owoc, sok i woda, nic więcej przełknąc nie mogę.

Moja krzywa cukrowa powyżej normy - normalnie załamka, dzwoniła położna, że ba full testy mnie wysyła -oby to nie cukrzyca ciążowa. Nigdy nie jadłam słodyczy, ani tez za duzo węglowodanów, tylko w ciązy Synek mnie przymusił i proszę, od razu wyniki do d...y.

reklama
ale odwinełam przed chwilą numer!!!!!!!!!!!!!!

chciałam rozpakowac babce paczke z parówkami i robiłam to szybko bo sporo ludzi sie nazbierało i wbiłam sobie czubek noża w brzuch:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: kur..........jak boli!!!!!!!!!!!!!!babka zamarła a ja razem znią na szczescie tylko sie drasnełam porzadnie i nóz nie wbił sie do konca...........nawet nie mówie mojemu bo mi odrazu do pracy przestanie kazać chodzic...........ale mi sie goraco normalnie zrobiło:rofl2::rofl2:

na pocieszenie i uspokojenie kisiel sobie zrobilam............

Ja dostałam przypływu energii i postanowiłam odśnieżyć mojego złomka i mimo tego, że byłam dziś na dworze to dopiero jak go odśnieżałam to uświadomiłam sobie jak dużo napadało dzisiaj:tak: Chyba ze 30cm śniegu było na aucie:szok:
Pinka - nie strasz nas tu:no: i ostrożnie z tym nożem;-)

Pinka matko bosa Ty uwazaj ,masakra normalnie...
Magdzior eee 30cm to nic u nas to jest z poł metra ;)
Milutek teraz to juz bedzie tylko lepiej,zdrowiej nam szybciutko,aaa i koniecznie kup bakterie osłonowe bo znowu przyplata Ci sie jakie ''grzybek'' albo cos :)
Asco nie martw sie na zapas,duze znaczenie przy tym badaniu ma tez to co jadłas dzien wczesniej wiec teraz zwroc na to uwage,bedzie dobrze:)
Vetus wiem ze to moze byc jeszcze gorzej,zawsze własnie miałam z tym problem -niskie bardzo cisnienie a wysoki puls ale juz długo było lepiej i teraz mnie to martwi tym bardziej ze jestem po zmianie dawki leku na tarczyce.... Fajnie ze juz masz ostatni dyzur to juz Cie troszke odciazy:)

Vetus wiem ze to moze byc jeszcze gorzej,zawsze własnie miałam z tym problem -niskie bardzo cisnienie a wysoki puls ale juz długo było lepiej i teraz mnie to martwi tym bardziej ze jestem po zmianie dawki leku na tarczyce.... Fajnie ze juz masz ostatni dyzur to juz Cie troszke odciazy:)

Ola, jesli lekarz zwiekszył ci dawke hormonów tarczycy to może byc od tego i przejdzie "samo" jak sie organizm przyzwyczai do dawki, trzymaj reke na pulsie ale się nie zamartwiaj zbytnio bo to szkodzi i dodatkowo podności częśtość rytmu serca:happy:

Dzieki laseczki

ostatnio jestem jakaś taka niezdara łanie mówiąc:-p:-p jak sobie czoła lokówką nie przypiekę to w palucha dziabne i tak w kółko:happy::happy:

zaraz do domciu zmykam i juz sie zastanawiam co tu na kolacje wciagnąc??????

bo dzis mega prasowanie mnie czeka wiec siły potrzebne......hahaah

reklama
pinka ty już chcesz cesarkę na właśnie życzenie:D uważaj kochana!

malinka widzę ten twój szał zakupowy, myślę że wszystko trafnie wybrałaś. sama mam ochotę poeksperymentować tym razem z TT;)

asco zrób dokładniejsze badania, może to tylko fałszywy alarm:)będę trzymać kciuki

papcia cycków nigdy nie robiłam, szkoda bo bym coś doradziła:/

vetka ostatni dyżur i dużo wypoczynku! dbaj o siebie, najwidoczniej dzidzia już się buntuje, bo mamusia za ciężko pracuje

Ostatnia edycja:
Do góry