reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcóweczki 2011

reklama
Martusia męzowi troszku pomarudze a Wam nie chce wprowadzać takich zmuł hehe:tak:

Ewi własnie tez mi jest wszystko obiecane że za rok :( hehe ale co jak ja sie nie moge doczekać, dzidzia tez chce chyba już wyjśc po kopieeee ze uhuhuuu :p:happy:

Futrzaczku ja zjadłam rybke tylko raz w ciąży jakos w 12stym tyg i do tej pory nie tykam sie rybyyyyyy..... ale po grecku na święta bardzo bym chciała, ale nie wiem czy się przełamie :p to tak na pocieszenie ze nie jestes sama :) hehe:-p:-p:rofl2:

U nas w nocy bylo jakies -14 teraz jest okilo -1 wiec nie jest zimno.
Ja kozystam z chwilki wolnego i pije kawke przy kompie. Dzis do pracy smigam i pewnie zasne bo jestem zmeczona ale nia chce mi sie spac teraz :no: a powinnam.
Maly daje sie we znaki i gniecie sie w brzuszku.

futrzakowa-nie zazdroszcze nocy i samopoczucia. Dobrze ze juz przeszlo. Jak dzis padniesz to raz dwa zasniesz;-)
also- to wazne by wam sie podobalo imie a nie wszystkim do okola, pogada pogada a potem jak sie maly urodzi to sie wkoncu przyzwyczai - wiem cos o tym.

Dobra o co chodzi z testem obciazenia glukoza bo ja jakos nie w temacie.... tu to mnie duzo badan omija.
Badania u poloznej maialm w 16 tyg. (mocz, cisnienie i zmierza dokad macica siega, pobrana krew na pomiar i na choroby) Teraz dopiero mam w 28 tyg ( czyli za 2 tyg. ) Pewnie bedzie to samo co w poprzednim badaniu.

Zamykam budkę!! Koniec z robotą na dzisiaj ;)
Wrócił też mój mężu, idę się w niego powtulać, bo jakoś gupi nastrój mam dzisiaj :/
Odezwę się pewnie później :*

Ps. :ninja2::ninja2::ninja2:

Ostatnia edycja:
Polezałam i juz mi lepiej:-)
Bosa teraz jak Stella bedzie zbyt spokojna tpo bedziesz musiała isc specjalnie zrobic glukoze zeby ja rozruszac:-D;-),odzczulas ze za Ciebie tez polezałam? i podrapałam sie w d..e;-) A musze Ci jeszcze powiedziec ze wczoraj ogladałam CSI i tam jest taka swietna pani dedektyw czy cos i ma na imie Stella;-)
Also Jedrzej ładne imie chociaz juz Jedrek mi sie zle kojarzy bo M ma kumpla Jedrka i niestety ale straszny z niego alkoholik(ale własciwie to on jest Andrzej;-)) a ojcu na pewno przejdzie jak zobaczy okruszka:tak:
Dove to badanie na krzywa cukrowa to w kierunku cukrzycy ciazowej,robi sie je przed i po podaniu glukozy.Miłej pracy:-)
Ona marudz nam bo maz moze w koncu tego miec dosc a my wszystko wytrzymamy;-)
Marta co do tej wody to trzeba uwazac jesli ktos ma chora tarczyce to nie zawsze mu wolno przyjmowac jod ''w czyms''

Malinka ale masz fajno , ja jeszcze 6h musze czekac :( hehe

Olcia moj M tez chyba wszystko zniesie hehe widzi ze już mam powoli dość :( ale on sie cieszy bo teraz duzo odpoczywamy, a on jest leniuszek, a mnie dobija to odpoczywanie...

Ja to własciwie tez domatorka ale juz mnie tez nosi bo od 4m-cy siedze w domu.Najgorsze jest to ze jak przychodzi weekend to ja bym gdzies poszła a M chce odpoczac po tygodniu harowki:(

Mąż się mi dorwał do kompa i grał teraz 2 godz. wrrrrrrr:wściekła/y:- jak dziecko!!!

Trzebiska- a to ja zapraszam:) co rusz utwierdzam sie w przekonaniu ze w mieście bym chyba oszalała..:)

Ruda- a może bym się za takiego Mikołaja przebrała- hi hi i brzuszek mam w sam raz a resztę się doklei i ubierze odpowiedni- bo Ci to kasę ładna muszą teraz trzepać :-D:-D

Ewi - gratulacje, wreszcie masz pieniążki na koncie:-)
Bosonóżka - twarda jesteś, gratulacje;-) Malutka dostała tyle słodyczy, więc nic dziwnego, że ja energia rozpierała:tak:
Milutku - ja też brałam Duomox i szybko postawił mnie na nogi, oby u Ciebie błyskawicznie zadziałał;-)

Mój kocurek wyraźnie zmęczony całym dniem:
Helmutek.jpgHelmutek2.jpg

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry