reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

Hej kochane marcóweczki !:-)
Dawno mnie nie było -ale czytam na bieżąco co i jak u Was !:tak:
U mnie też zima ale aż takiego śniegu strasznego nie ma -jest trochę ,ale zato wiatr był okropny tej nocy :wściekła/y:
Mój brat pojechał w trasę i stoi tam w Polsce na mrozie bo nie może odpalić -tak mi go szkoda :-(
bosonóżka może rzeczywiście zjedz coś słodkiego i połóż się na wznak -mi to skutkuje.Czasami mi skacze tam właśnie od środka co mnie wkurza i czasami delikatnie zaboli jak sobie skacze po pęcherzu moim.Jak poruszam brzuchem lub córa zacznie pukać do braciszka to zazwyczaj zaczyna harce jakby mu bawić się chciało ona do niego a on jej kopniaka :-)
milutek kochana idź do lekarza może rzeczywiście bo nie wskazane nam teraz chorować i odpoczywaj dużo jak kazał mężuś twój:-)
Ale robicie mi smaka zawsze tymi potrawami -a mi to się nic normalnie ostatnio nie chce gotować po tych andrzejkach 3-dniowych :wściekła/y:że też teściowa musiała mego M tak właśnie nazwać !!!:-(co roku mam przewalone a w tym to okropnie.Sobota i Niedziela pełna gości a potem trzeci dzień m w pracy z kumplami -to pojechać musiałam jeszcze po niego .Skończyło się to tak że wkońcu nogi mi popuchły i ciśnienie skoczyło .Ogólnie było bardzo fajnie i wesoło -ale wszystko na mojej głowie-temu daj tamtemu przynieś a to potem posprzątaj ale trochę M mi pomagał .Dzięki bogu mam już to za sobą-teraz czekam na kochane święta -już nie możemy się doczekać a zwłaszcza córa bo wie że po świętach będziemy prać i prasować ciuszki braciszka a potem to mama pojedzie do szpitala i biedna nie może się doczekać już.Oby jej się ten braciszek szybko nie znudził :-) W sobotę ma jechać z nami do gin.więc może wejdą na usg.
Dziewczyny Sabrina nic się nie odzywa-ciekawe czy jej się udało w tym miesiącu i
daria również nie daje znaku życia i nie pisze co z dzieciaczkami czy już lepiej .Myśle o nich bardzo często .
Pozdrawiam Was kochane !:-)

reklama
Witam się na krótko.
Na nic czasu ostatnio nie mam. Oczywiście cały czas aktualny temat zakupu mieszkania. Ciągnie sie to od lipca/sierpnia i jakoś nie możemy dobrnąć do końca. Trzymajcie kciuki, żeby sie udało, bo wtedy bede miała więcej czasu, żeby z wami pisać.

No i dzisiaj szczecin tez zasypało... Paraliż w mieście. Mam nadzieję, że do jutra kierowcy sie ogarna trochę.

Buziaki dziewczyny i miłego dnia.

Dove skoro jesteś z Czerska, to na pewno kojarzysz Starogard - naprawdę ten świat jest maleńki :))))

Jaśko wariuje, domaga się pewnie wczorajszej zupy pomidorowej - widocznie mu zasmakowała zupa ugotowana przez tatę ;)
No no spadywam na trochę, odezwę się później Pączuszki :D

ps. U nas ciągle sypie i wieje okrutnie.. Chyba na poprawę nastroju pojadę później pokupować bombki :D

U nas ciag dalszy zimy........
Najgorsze jest to ze nic na chodnikach nie odsniezone a w tym stanie pchac wozek to troche przesada...... i ciezko idzie przejsc.
Wszystkie grupy dla dzieci sa odwolane wiec trzeba gnic w domu z Barnimem- a czasami to i sie czlowiek zdenerwuje (bo ile mozna). No nic trzeba czekac na wiosne.

malina- no pewnie ze wiem gdzie jest. Kupe lat sie przejezdza przez starogard do Gdanska :) Kiedys to nawet sie na zakupy jechalo do duzego miasta teraz to juz zadziej sie tam czlowiek wybiera chyba ze ktos wyladuje w kocborowie to sie go odwiedza :-D.

O rany, ale się u Was nadziało.... Ostatnie parę godzin poświęciłam na nadrabianie wieści :))

Ja dziś do pracy jechałam 3,5 godziny!!! I teraz siedzę i sobie myślę - byle do 13-ego bo wtedy mam wizytę i jak zima nadal będzie taka zimowa to biorę zwolnienie i czniam wszystko. Do końca epoki lodowcowej nie wychodzę z domu. Przez godzinę dokopywałam się do dworca kolejowego.... Teraz dzwoniłam na infolinię to powiedzieli, że mają minimum godzinę opóźnienia..... A śnieg nie pada od dobrych paru godzin.... Normalnie zjazd! Jeszcze bym rozumiała jakby taka pogoda w lipcu wypadła, ale żeby zima w zimie taką katastrofę powodowała?!

milutek nie daj sie chorobie śmigaj do lekarza zebys na weekend sie bardziej nie rozlozyla bo ci lekarze na pogotowie to nie zawsze trafne diagnozy daja

ja dzis wstalam o 12;30 najpierw M o 4;10 wstal wiec ja z nim zrobilam mu kanapki pomoglam szukac portfela , telefonu itd. pozniej jak sie polozylam to spalalam do 12;30 :-D no ale jak sie teraz nie wyspie to kiedy ??

jakie macie plany na sylwestra ??

barbra81 i Ewi 82 czy to łóżeczko o ktorym pisalyscie ma wyjmowane szczebelki i czy ma ta potrojna regulacje wysokosci materaca ?? bo fajnie wyglada i sie zaczelam zastanwawiac bo napalona bylam na te łóżeczko z ciemne z żyrafa na bialym tle ale ktoras z was pisala ze sie łuszczy to biale :szok:

pytam o plany bo znajomi postanowili ze przyjda do nas bo ja w ciazy to nie bedziemy wyjezdzac jak co roku a po drugie trzeba zrobic 2w1 czyli sylwek + parapetowa ( bo sie nie dawno wprowadzilismy )

Ewe ja to pewnie spedze go tylko z M w domu albo ewentualnie pojedziemy do rodziców hahaha ale będzie imprezka! Pod koniec 7 miesiaca i w taką pogodę to chyba nic mi innego do wyboru nie zostanie.

Rok temu byliśmy w Dolinie wierzby na Mazurach u Sebastiana który brał udział w Big Brother, później był posłem. Powinnyście kojarzyć Ale było szaleństwo. 4 dniowa imprezka... Mąż zapomniał wziąść garnituru i 3 godziny przed sylwestrem szukaliśmy spodni w galerii w Olsztynie, godzinę przed zamknieciem centrum haha. Sylwester był jednak super. Drugiego dnia jeżdziłam dżipem po polach z bandą ludzi. Ja jako kierowca bo reszta w stanie nietrzeżwości. Towarzystwo sie przeraziło jak zażartowałam że nie mam prawka;) uwierzyli a ja nie sprostowałam. Zaliczyliśmy stok narciarski i na końcu imprezkę najpierw u jakiegoś nie znanego mi gościa później impreza przeniosła się do organizoatora sylwestra. Trzeciego dnia sauna, kulig i karaoke na wieczór. Jedna laska się upiła i waliła po głowie swojego meżą kubańską orginalną pałką którą właściciel pensonatu przywiózł z Kuby. Uśmiałam się do łez. Czwartego dnia to już tylko wytrzeżwiałka i powrót do rzeczywistości:)

Ewe tam jest kilka modeli tego łózeczka:) niektóre mają a niektóre nie mają wyjmowanych szczebelków, wszystko jest w opisie a co do regulacji to wydaje mi się że mają a najlepiej trzeba spytać producenta:) reszta na odpowiednim wątku;)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry