Dziewczynki ciesze się ze podobają się Wam zakupki
Jestem bardziej szczesliwsza
:-)
:-)
Scarletka to się faktycznie miałas z tymi szczebelkami... hehe
Ewi dokładnie tak jak piszesz, niestety tak to jest jak się Nam wtrącają, ok ja rozumiem ze mozna cos doradzic itd ale bez przesady... Ja PODZIĘKOWAŁŁŁ
A co do Koleżanki to festttttt przesadziła, i na bank sciemnia ze ma kupca, a nawet jak ma to i tak za nieco drozej sobie kupisz ale bedzie NOWE. Niech sie zdecyduje a nie zmienia cene!
Martusia co do VAT-u masz racje, bedzie drożej,i nie tylko ubranka i buty, dlatego jak byliśmy po wozek to Pani w sklepie powiedziała zeby raczej te drozsze rzeczy kupic do konca grudnia... Powariowali... nie dosc ze i tak jest drogo to bedzie drozej
Milutku zdrowiejjjj Słoneczko , nienawidze być chora!!! i wiem pewnie jak sie czujesz:-(
Malinka jak tylko do mnie dotrze i to napisze
Moze jutro już bedzie.
Barbara czyli taki zestawik jak ja
Tylko ze wybrałam Moskitiere zamiast baldachimu, jak przyjdzie to napisze czy warto
)))
Kasienka Nio wlasnie takie figle plecie nam ta pogoda, na szczescie wszystko jest ok :* Ja wczoraj jechałam o 22giej po M do pracy to mi Sarna wyskoczyła jakies pol metra przed maską , gdyby nie to ze miałam skręcać i jechałam juz praktycznie 20 na h to nie wiem jakby sie to tez skonczyło...
A ja dziś zrobiłam badania opisałam w wątku Badania i Usg... w sobote na wizyte
Dzidzia chyba rosnie i siły nabiera bo czasem tak mi przyfasoliiii... ze obawiam się takich kopniaczków o których opowiadała
Pinka hehe.