U nas zima i zima. NIe jest moze zimno bo tak do -4 ale snieg pada i pada. Korki, autobusy nie jezdza wszedzie - poprostu kleska jak dla nich.
Wczoraj bylam w kinie i maly tak wariowal w brzuchu.... no dzis tez sie cisnie.
Pisalam kiedys o walce z myszami no - ostatnio nam jedna zmarla pod podloga no i zapach jest taki nie zabardzo
. Kupilam spacialny odswierzacz i przeczekamy:-(
zazdroszcze wam szalu kupowania ubranek
ja mam wszystko po Barnimie i nic nie kupuje. Omija mnie to szczescie , a uczucie jest fajne jak pamietam.
Zaczelam sie pakowac , tak po czesci - by juz chociaz miec cos przygotowane.
Ewi82- wspolczuje przebojow z bylym. Napewno nie jest to przyjemne a szczegolnie teraz jak jestes w ciazy bo stresy czy smutne dni jak najbardziej powinno sie omijac.
papciarkowa- Dobrze, ze z coreczka wszystko w porzadku no i zycze Ci tez bys nie natrafila na te same pielegniarki przy porodzie . Jednak personel szpitali jest czasami taki i wiadomo powinien byc inny- bo kto na tym cierpi- tylko my i dzidzie :-(
agacina- moze sie tak zdazyc i w UK - prosisz o znieczulenie i ci go nie dadza
. Ja prosilam przez dwa dni o gaz i powietrze to nawet tego mi odmowili.
W Edi pada snieg a w okolicach to juz nawet autobusy nie kursuja, ludzie musza isc czasami bardzo daleko do czynnego przystanku.
A wszystkim Marcjaneczkom z Wysp zazdroszczę super sklepów!!! I mody na motyw kotów na ciuszkach :-) M. był w siódmym niebie, jak zobaczył te wszystkie kociaki na sukieneczkach i pajacykach. Nasze koty powinny się poczuć wyróżnione!
Dzieki sklepy mamy nawet spoko. Niestety mam inny gust i zadko podoba mi sie to co tam jest a niestety takie jakie rzeczy opisalas to omijam z daleka
Ale jest dosc duzy wybor i nie sa az takie drogie.
Wspolczuje przezyc z samolotem, ja bym chyba nie wytrzymala- nie lubie latac
also no bol jest po tym znieczuleniu dosc dlugo. Jedna kolezanka miala i jej wogole nie pomoglo a druga dostala za pozno. Ja mialam ale potem byla cesarka wiec dokladnie nie wiem jak to jest ostatecznie rodzic z tym znieczuleniem do konca- ale wiem ze boli jak je robia i boli jeszcze ho ho ho po porodzie.