reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

Futrzak ja to bardzo tęskniłam a i dziewczyny pytały o Ciebie nie raz więc też tęskniły:) dobrze że projekt skończony:) Będziesz miała więcej czasu dla nas i na dzieciaczkowe zakupy:)

Ruda oczuwa się kryzys w Irlandii czy to tylko media przesadzają?

Ostatnia edycja:
reklama
ewi kryzys to tu podobno od jakis 2-3ch lat ;-)
No a tak serio to napewno pracy jest troche mniej niz bylo te kilka lat temu (5-8), ale nie jest tak zle. No i tez zalezy na co kto patrzy. My poki co do polski sie nie wybieramy (jesli w ogole wrocimy) wiec nie patrzymy na to tak,ze kryzys to trzeba wracac. A to,ze czesto w mediach sie mowi ,ze polacy masowo wracaja to raczej przesada ,ja przynajmniej tego nie zauwazylam. Nawet jesli ktos wyjezdza to inni przyjezdzaja, a bywa i tak,ze jada do pl a po kilku miesiacach chca wracac spowrotem.Wszystko zalezy od tego, po co ludzie tu przyjechali. Bo sa tacy co tu chca zyc i nigdzie nie wybieraja czy jest lepiej czy troche gorzej.A sa i tacy co przyjechali, uzbierali na dom w polsce i wracaja....

FUTRZAKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK!!!!!!!!!!!!!!!!!!:) chyba nic więcej dodawać nie muszę:D

Z tymi szczebelkami Ruda ma rację. Zależy jak długo dziecko ma spać w takim łóżeczku. Nasz Piotruś spał w nim do 2 lat i ten patent w tym okresie bardzo się przydał. Najgorszy był czas kiedy co dopiero opanował chodzenie i nic go przed ciągłym wychodzeniem nie powstrzymywało:D

Ewi ja tez raczej wszystko kupie na allegro tylko musze znalesc odpowiedniego sprzedawce zeby mial ladne wszystko i tanio:D

Ona wszysciutko sliczne widze ze juz najwazniejsze rzeczy macie

Kasienka nie jestes sama ja tez nic praktycznie nie mam oprocz poscieli i rozka niby ubranka mam dostac ale poki co nikt sie nie rwie z daniem zeby zobaczyla co jest a co trzeba dokupic tez po nowym roku wszystko bede kupywac tylko gorzej jak wtedy ledwo bede czlapac:p

Scarleta oby Piotrus szybko wyzdrowial moze grypa zaladowa bo teraz jej pelno?

Cliford doskonale Cie rozumiem tez tak mam chociaz dzisiaj lepszy humor bo wlasnie czekam na kuriera:p

Koncia to razem w styczniu bedziemy sie czolgac na praktyki tez nie lubie i nie mam ochoty na nie wcale isc:(

Futrzakowa to teraz bedziesz miala czas zeby sie wykurowac:)

tutaj zakupy pelna para a ja wciaz stoje w miejscu w ten weekend mielismy jechac po lozeczko wozek i ubranka do mojej kuzynki ale oczywiscie moj maz nie moze i nie wiem kiedy on chce pojechac bo tak naprawde to nie ma kiedy:|a ja juz bym chciala miec zobaczyc co jest czego brakuje zeby pozniej sie nie okazalo ze nic nie mamy

Witam sie mrozno ale słonecznie:-)
W koncu widac u nas troszke niebieskiego nieba;-) ale jest zimno bo -8st i troszke wieje przez co czuc bardziej ten mroz:tak:.Ja juz po sniadanku i po spacerku,zaraz ide do sklepu bo trzeba jakis obiadek wykombinowac;-)
Ona witaj z powrotem,dawno Cie nie było,zakupy super:-)
Futrzak wszyscy tesknili ale ja pamietałam o tym Twoim projekcie wiec grzecznie czekałam az skonczysz i wrocisz;-) bierz to L4 i zdrowiej szybciutko;-)
Cornelka my tez nic nie mamy poza odrobina ubranek ''dostanych'' a do tego kasy tez nie ma i musimy pomału na raty kupowac,chyba ruszymy po swietach bo teraz to jeszcze trzeba jakies prezenty porobic:tak:

Laseczki miłego dnia zycze:-)

Witam wszystkie Marcjaneczki
Muszę się wyżalić - takiej nocy w ciąży to jeszcze nie miałam:-( Złe spanie i wstawanie 5x na siku to nic w porównaniu z tym co mi zafundował maluszek tej nocy. Nie wiem jak on się ułożył, ale tak mnie bolała wątroba, że płakałam i słabo mi było z tego bólu:-( Jak mijało po jakichś 30 minutach i zasypiałam to znów to samo. O 5 Tż już zaczął panikować, ale jakoś dotrwałam do rana i teraz jest ok. Ale też co się strachu najadłam i bólu to moje:-)
Widzę, że temat zakupowo-wyprawkowy. My ciuszki kupowaliśmy stopniowo, więc już jakieś minimum mamy, a resztę mamy obiecaną od znajomych, więc w tym temacie na razie jest zastój. Natomiast jeśli chodzi o różne drobiazgi to po wylądowaniu na IP Tż zmusił mnie wręcz do pozamawiania tego co potrzebne dla maluszka i dla mnie, teraz czekamy na przesyłkę. Łóżeczko też zamówimy w tym tygodniu razem z materacykiem i pościelą. Zostaną nam tylko kosmetyki, pampki no i wózek, który planujemy kupić po świętach.
Ona - zakupki pierwsza klasa:-)

Będę dzisiaj miała złego męża po pracy. Szef na rozmowie obiecał podwyżkę po 3 miesiacach i dostał tylko mniejszą i jest wściekły. Ale świństwo. Jak można tak ludzi robić w balona! Nie miał tego nigdzie na piśmie bo to była umowa słowna więc g może naszczekać... Ale jestem zła...

ewi rozumiem cię doskonale:/też byłam zła na cały świat..
mojego męża z obiecaną podwyżką i urlopem przetrzymali od lipca. dosłownie juz mnie krew z tym wszystkim zalewała, bo ani obiecanych pieniędzy, alni wolnego nie było widać, za to obowiązków coraz więcej. na szczęście w tym miesiącu negocjacje się udały. Mam nadzieję, że i twój mężuś wynegocjuje coś więcej!

reklama
Dziewczyny, streszczajcie się z kupnem ubranek dziecięcych bo od 1 stycznia wzrasta Vat na ciuszki:tak::angry::angry:. Właśnie o tym mówili w TVN Biznes.Ja w końcu do M przemówiłam i przy najbliższym przypływie gotówki śmigamy po wyprawkę żebym do szpitala nowe miała:tak:.

Do góry