reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

Pabella, producenci być może zmniejszą marżę (na co nie liczę zbytnio:no:) albo zaleją nas chińszczyzną. Kupela pracuje w największej hurtowni dziecięcej w mieście i mówiła że niektórzy polscy producenci ubranek dziecięcych zlecają chinolkom szycie bo taniej im wychodzi z transportem niż by w kraju wyprodukowali:nerd::tak:.

reklama
Marta musimy się umówic na degustację hehe, ja też piekę i ciekawe który lepszy;) mój razowy z ziarnami słonecznika, siemieniem i z otrębami. Pycha:)

Ciuszki mogą być i chińskie aby jakość była dobra a nie jakieś g.

Idę po kanapkę ze smalcem:)

Ewi- no po nim nie czujesz ogolnie bolu- ja nie czulam skurczy mnie bolaly plecy mialam ucisk na nerwy wiec jak mi podali to epidural to przestalo bolec. Podali mi go dopiero wtety jak stwierdzili ze chyba zrobia cesarke. Potem to juz tylko dodali wiecej mg i juz nie czulam nic od pasa w dol.

Ubranek nie pokupuje. Moj by mi dal dopiero- hi hi. Powiedzial ze tyle ich mamy p pico nastepne i kto to wszystko bedzie pakowal na przeprowadzke spowrotem do PL.- no ma z tym racje. Zreszta odkladamy kase na dokonczenie budowy wiec kupujemy tylko juz naprawde potrzebne rzeczy.

A z imionami to moj G wymysla. Pochodzimy z pomorza a dokladniej kaszuby , wiec zawsze chcial miec pomorskie imiona dla dzieci. Sa malo urzywane bo te czasy juz dawno minely :) choc zaczyna sie juz je powoli nadawac - znowu.

Co do tego vatu to przesadzaja. Ubranka w PL sa i tak juz drozsze niz w UK ......

DSCF0205.jpgDSCF0199.jpgDSCF0198.jpg

U nas taka zima :)

Wpadła do mnie na chwilę kumpela i uznała że to co dostałam z angielskiego urzędu to zwrot podatku i ze czek ma przyjść oddzielnie:) Fajnie by było tylko ciekawe czy będę mogła odebrać go gdzies w Polsce...

Znajoma od łóżeczka zadzwoniła że ktoś jej daje 400zł za to łózeczko z materacykiem i krzesełko do karmienia i czy chcę za tyle. Pewnie że nie chcę bo ja sobie kupię nowe za niewiele większą cenę! Tylko się zdenerwowałam!!! Najpierw jedna cena później druga nagle a sama zaproponowała wczesniej 200zł

Co myślicie o tym? Zna ktoś tą firmę???

http://allegro.pl/lozeczko-z-szuflada-3-kolory-materac-g-p-k-i1340330287.html

Ostatnia edycja:
Wpadła do mnie na chwilę kumpela i uznała że to co dostałam z angielskiego urzędu to zwrot podatku i ze czek ma przyjść oddzielnie:) Fajnie by było tylko ciekawe czy będę mogła odebrać go gdzies w Polsce...

Znajoma od łóżeczka zadzwoniła że ktoś jej daje 400zł za to łózeczko z materacykiem i krzesełko do karmienia i czy chcę za tyle. Pewnie że nie chcę bo ja sobie kupię nowe za niewiele większą cenę! Tylko się zdenerwowałam!!! Najpierw jedna cena później druga nagle a sama zaproponowała wczesniej 200zł

Co myślicie o tym? Zna ktoś tą firmę???

Łóżeczko z szufladą 3 kolory + materac G P K (1340330287) - Aukcje internetowe
Allegro

no co za ludzie!:/
a kupić pewnie, że sobie kupisz. na razie wystarczy ci łóżeczko z materacem, a krzesełko możesz sobie jeszcze długi czas darować i kupić jak już będzie potrzebne. wiadomo jak była okazja, trudno nie skorzystać.

firmy tego łóżeczka nie znam. ja kupiłam bez szuflady, a w Ikei dokupiłam sobie 2 kartony, które odpowiadały wysokościowo pod łóżeczko i tam sobie trzymam zapas ciuszków. Na to samo wyszło;)

Ostatnia edycja:
Ewi - jeśli przyjdzie czek, to zobacz w banku BPH czy możesz go zrealizować sobie. Jak wróciłam z UK to ostatnią wypłatę przesłali mi właśnie czekiem, poszłam do PKO i chciałam go zrealizować, ale Pani policzyła mi za usługę jakieś 300 zł. Myślałam że się przeżegnam! poszłam do banku obok, akurat do BPH i tam zapłaciłam dokładnie 38 zł:)

Skarletka takie jest bez szuflady Łóżeczko dziecięce LUX 100% bukowe PROMOCJA (1339930098) - Aukcje internetowe Allegro za 100 zł plus materac gryka, pianka kokos do tego to 150zł Nie stać mnie na jakieś strasznie drogie ale nie chcę tez kupić takiego co ma sie rozlecieć po kilku podskokach małej. A krzesełko fakt wcale mi nie potrzebne przez najbliższy czas. A nawet jak to takie które mi sie podoba kosztuje 149zł. Co w sumie za nowe daje mi 300zł razem. Tą cenę jak na używane to uważam że za bardzo nagle podniosła. No chyba że ono jakieś pozłacane było. Nie wiem bo nie widziałam.

reklama
czesc kochane ja dopiero teraz ma chwilkę cos skrobnąc cały dzien na pełnych obrotach Swieta sie zbliżają wiara szaleje z zakupami ze szok normalnie a juz sie boje kilku dni przed swietami jak dam rade,bo w tamtym roku było kongo!!!!!!!!!!!!

a jesli chodzi o ceny ubranek to moje drogie zapraszam do Uk uzbierac na wyprawke półroczną i juz przy okazji na kawce sie spotkamy ehheh

pozdrowionka

Do góry