reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

Co do tego podatku to juz dawno mowili,na wozki tez maja podniesc,ogolnie wszystkie rzeczy dzieciece maja miec 28%.No i faktem jest ze to nie wina naszego rzadu tylko UE bo to oni teraz zdecydowali ze nizsze stawki w Polsce na artykuły dzieciece były bezprawne czyli niezgodne z dyrektywami UE.
Na chwile obecna i tak wiele polskich rzeczy to chinszczyzna,nie tylko ubranka ,niektore polskie wozki sa tez produkowane w Chinach.
Ewi ja tez chciałam kupic łozeczko z szuflada ale sa duzo drozsze od tych bez i stwierdziłam ze kupie bez szuflady a tylko dokupie takie plastikowe zamykane pudełka pod łozeczko;)
Dove faktycznie Was zasypało;)z ktorej czesci Kaszub pochodzicie?

reklama
Skarletka takie jest bez szuflady Łóżeczko dziecięce LUX 100% bukowe PROMOCJA (1339930098) - Aukcje internetowe Allegro za 100 zł plus materac gryka, pianka kokos do tego to 150zł Nie stać mnie na jakieś strasznie drogie ale nie chcę tez kupić takiego co ma sie rozlecieć po kilku podskokach małej. A krzesełko fakt wcale mi nie potrzebne przez najbliższy czas. A nawet jak to takie które mi sie podoba kosztuje 149zł. Co w sumie za nowe daje mi 300zł razem. Tą cenę jak na używane to uważam że za bardzo nagle podniosła. No chyba że ono jakieś pozłacane było. Nie wiem bo nie widziałam.

mam bardzo podobne łożeczko jak na tej aukcji i powiem ci tyle, że wytrzymało przy moim urwisie wiele. skakanie, szarpanie, wyskakiwanie górą i jest jak nowe;)

Dotarłam w końcu jeny jak zimno wyszłam do lekarza i mimo extra kamuflarzu doszsliśmy jak 2 sopelki nie spominajać że w środku wielkopolski mamy wiatr jak halny!!!!! mam ochote na coś słodkiego ale mimo że sklep blisko to nie wiem czy odważe sie wyjść miała dzisiaj przyjechać kobietka po koty i chyba ten wiatr ja przestraszył brrrr

Ewi wkleje Ci na odpowiednim wątku

hej u nas dzis -14 mialam caly dzien spedzic w domu ale M poprosil mnie ladnie i pojechalam mu opony zmienic u gumiarzy bo on by pewnie nadal jezdzil na letnich ( warsztat 3 m ode mnie i droga odsniezona ) i po 1,5 h bylam juz w cieplym domu kochane uwazajcie na siebie jest slisko i nie trudno o nieszczescie super sprawa z tym vatem na ubranka na prawde :angry:

ola- ja z Czerska a moj maz z Brus, oboje studiowalismy w Gda.

A ja dzis na obiadek robie krupnik....jescze nigdy nie robilam. Nie wiem skad mi sie on przypomnial.

U nas też bardzo zimnoooooooooooo ale sniegu nie ma nawet dzis jak szłam z cócią do miasta to czekajac na przejsciu 2 płatki sniegu mi przeleciały koło nosa ale obejrzałam sie za siebie czy czasami ktos papierosa nie pali :-D:-D bo zwątpiłam czy to snieg czy popiół hahahah

na na dzisiejszy mroźny wieczór serwuję BANANY SMAŻONE Z POLEWĄ CZEKOLADOWĄ I LODAMI:-D:-D:-D
mam na nie ochote od wczoraj ale dopiero dzis banany kupilam:-p:-p

dzis finał TOP MODEL na kogo stawiacie ze wygra???????

Kurcze widze ze wy tu juz na maxa zakupy dla dzidzi a ja cos czuje ze bede ostatnia bo dopiero po Nowym Roku wszystko zaczne kompletowac.....:szok::rofl2:

Koncia- co to twojego komentarza pod moim foto:tak: to fak Wiki wszystko robi ze mną w kuchni piecze gotuje sprzata itd ,nie to zebym ja jej kazała ona sama chce a jak jej nie pozwole bo zalezy mi na czasie to płacz:-p:-p wiec nie mam wyjscia musi robić ze mną..........ostatnio nawet prasowac zaczeła:szok::szok:

Ona- widze ze zakupki udane a mamcia zadowolona no i dobrze tak powinno byc............
Cliford- zrób sobie zrób bo naprawde te kluch sa pyszne:tak:;-)
Scarletka a wam jak wczorajsza kluskowa kolacja smakowała??????
Ewi- to super jeszcze kaska ci wpadnie ty to masz farta ostatnio no no kasa z nieba leci ja tez tak chceeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!

Pinka bardzo smakowały, zrobiły furorę, bo nigdy takich z emkiem nie jedliśmy. teraz będę robić częściej.
jak możesz, to wrzuć przepis na kulinarny, to sobie spojrzę na proporcję.

top model oglądam, ale nie obstawiam nikogo, bo nikogo sensownego tam nie widzę. moja kandydatka odpadła..

Dove moja mama ma rodzine w Czersku;-)
Pinka ja uwielbiam banany a z czekolada jeszcze nigdy nie jadłam wiec tez poprosze o przepis;-) Top model ogladam czasami ale tez nikogo nie obstawiam,te co zostały to takie jakies pospolite;-)Co do zakupow to ja tez dopiero po nowym roku zaczne
Ewi tez bym chciała taki czek;-) a jak Twoj ZUS?

Nudzi mi sie;-) zrobiłam dwu daniowy obiad,odkurzyłam podłogi i piore trzecia ''pralke'' i sie nudze...

Pinka- ciekawie brzmia te banany!!! jami jami

ola- swiat jest maly jak widac :) nie powiem ze ich moge znac bo ogolnie to malo znam ludzi- ale moze :)

reklama
Zeby jutro zamkneli college, zeby jutro zamkneli college, zeby jutro zamkneli college..

Kurde, kazali nam sluchac jutro radia. Niech sie cmokna! To i tak sobie nie pospie z rana. Nauczyciele jak mnie widza, to mowia, ze obawiaja sie o mnie bo ja po tych drogach samochodem jezdze w ciazy. pffff, przynajmniej maly ruch teraz :p No, a co do szkol,to primary i secondary i niektore college byly zamkniete, tylko moj otwarty. A dzis ma byc -8 w nocy wiec mam nadzieje, ze zamkna jednak :)

Mam nadzieje, ze chlopaki w sobote doleca do nas. Zimy sie komus tam na gorze zachcialo, grrr.

Ale mnie plecy pieka. Normalnie chodze jak pokraka jakas. M. wlasnie rzuca bombkami. Dobrze, ze plastikowe.

Do góry