reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

Milutek, mamy obie prywatny piatek 13 wiec. Ale bedzie ok,zobaczysz, oby do '14' ;) Kiedy faceta sie pozbedziesz z domu? Bo dawno nie widzialam i brzucha twojego i lozeczkiem tez chetnie sie pojaram ;)
Moja droga o ile się dobrze rozumiemy to łóżeczko wkleiłam na wątku wyprawki dzisiaj rano- a brzuszek jakieś 3 dni temu na str.163 chyba:):):-):-):-):-):-)

Papciarkowa-
miłego relaksu za cenę choćby upaprania się maseczką:-D:-D

reklama
hejka dziewczęta, tyle piszecie ostatnio o remontach i doszłam do wniosku, że moje plany na remont w styczniu są chyba z deka przesadzone... postanowiłam więc i dołączam do Was - w przyszłym tygodniu start - malowanie, i wymiana podłogi w kuchni... nawet mi ulżyło jak to zarządziłam :-) mąż na szczęście też jakoś specjalnie nie zaprotestował, ufff ;-);-);-) całuję i dzięki za inspirację!! :-)

Moja droga o ile się dobrze rozumiemy to łóżeczko wkleiłam na wątku wyprawki dzisiaj rano- a brzuszek jakieś 3 dni temu na str.163 chyba:):):-):-):-):-):-)

Papciarkowa-
miłego relaksu za cenę choćby upaprania się maseczką:-D:-D

O to sorry, bo ja mam ustawione BB tak, ze pokazuje mi nowe wiadomosci w tematach, na ktorych sie ostatnio udzielalam i albo mi nie pokazalo, albo przeoczylam (z moja ciazowa skleroza to to drugie bardziej mozliwe....)

Milutku, z tego co ogladalam i czytalam w UK, to ponad polowa kobiet, ktra mysli, ze ma B i C, tak naprawde ma D i wiecej! Wiec wszystko mozliwe... Trzeba miec w sumie na uwadze jaki sklep, bo ze stanikami czasami jak z butami- co jeden, to inny...

katjusza, ja teraz jestem na etapie wybierania koloru do salonu i generalnie to tez bym wszsystko wszedzie pozmieniala..a jak tak dziewczyny czytam to juz w ogole :) Zycze powodzenia z remontami w kazdym razie!

Harsharani- skleroza to chyba idzie w parze z brzuszkiem...im większy tym większe zaniki pamięci albo tak jak u mnie nierozgarnięcie:):)hihi wybaczam Ci takie przeoczenie:)

To ja sie dolaczam do grona tych dzisiejszych pechowcow. Ja dzisiaj jadac rowerem przebilam sobie opone, nawet nie wiem kiedy? Jadac, slyszlam tylko dziwne dzwieki, patrze potem w dol i acha... wszystko bylo juz jasne ;) Moze to nie jest taka straszna tragedia, jak u Was, ale zawsze cos na minus... :)

doveinred ja tez bralam w 14tym tyg antybiotyk i chyba jest ok. Ponoc sa takie, ktore raczej nie szkodza dzieciaczkowi, zwlaszcza te na bazie penicyliny. Poza tym lekarze juz wiedza, jaki antybiotyk maja Ci przepisac, zeby nie zawszkodzil, a pomogl. Wiadomo, ryzyko jest zawsze, ale lepiej brac, niz zeby choroba przeksztalcila sie w cos jeszcze zlosliwszego...

witam kolacyjnie;-)

własnie wciagam bułeczki nie pytajcie którą juz jem:sorry::sorry: i czekam na shrek3 bedzie na tvn z 20 min:-D:tak:

a moje dziecko oglada filmiki ktore nagrywałam jak była mała i sika ze smiechu:-D:tak::-) ze ja to mozliwe ze taka malutka była i takie dziwne rzeczy robila hahhaah

To ja sie dolaczam do grona tych dzisiejszych pechowcow. Ja dzisiaj jadac rowerem przebilam sobie opone, nawet nie wiem kiedy? Jadac, slyszlam tylko dziwne dzwieki, patrze potem w dol i acha... wszystko bylo juz jasne ;) Moze to nie jest taka straszna tragedia, jak u Was, ale zawsze cos na minus... :)
Odważna jesteś żeby w ciąży na rowerze jeździć :nerd:, mi z brzuszkiem ciężko na I piętro wejść:sorry: a co dopiero na rower siadać:confused2:.

Odważna jesteś żeby w ciąży na rowerze jeździć :nerd:, mi z brzuszkiem ciężko na I piętro wejść:sorry: a co dopiero na rower siadać:confused2:.

hihihi No ciagle jeszcze jezdze :) Brzuchol mam maly [w sumie dopiero zaczyna mi rosnac...] w miare dobrze sie czuje, lubie, wiec smigam sobie :) Ale wlasnie tak z mezulem sobie gadalam, ze ta przebita detka to moze znak, zebym juz przestala :p

reklama
Auaaa, jak mnie wszystko boli :sad: cholerne praktyki, znowu jakąś wystawę robią i sobie z ciężarnej sprzątaczkę zrobili. Sztalugi nosiłam i wycierałam z kurzu, czyściłam antyramy obrazów i inne pierdoły. Kręgosłup mi wysiada, brzuszek boli ...

No Milutek, szalejesz z tym biustem. Ja jutro jadę szukać dla siebie namiotu na cycki, bo już mnie tak biustonosz uciska, że nie mogę tego znieść. Najgorsze, że taki "profesjonalny" cyckonosz, to minimum 150zł, a nie wiem czy gdzieś znajdę jakikolwiek (nawet nie musi być ładny, a starobabciowy) taniej w rozmiarze 80H. No ale mam nadzieję, że coś dorwę za rozsądne pieniądze, bo nie wydam tyle na stanik na chwilę dosłownie:oo2:

Do góry