reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

Ja na chwilkę, bo chcę się podelektować ciszą:tak:, Juli śpi a M z Olkiem pojechali mojego brata odwieźć:cool::cool:.
Milutku, może w końcu odwrócą się od Ciebie zmartwienia;-):tak:.
Madzikm, ale smaka na tiramisu narobiłaś, oj niedobra Ty:-p:-p.
Asco i na Ciebie przyjdzie pora z wiciem gniazda;-):tak:.
Pestusia to kiedy ta parapetówka dla nas:sorry::confused:?
Odebrałam część wyników - tylko morfologię i nawet, nawet, chociaż miewałam lepszą:confused2:.

reklama
no i naprawa wynosi jedyne 100 funtow...bo musza zamontowac nowy ekran... Super....A dzis K. urodziny :-D

Madzik, jaki kolor wybraliscie?

Ona, mowilysmy przeciez, ze na kazdego przyjdzie pora :-) Fajnie tak poczuc co?:)

Milutek, mamy obie prywatny piatek 13 wiec. Ale bedzie ok,zobaczysz, oby do '14' ;) Kiedy faceta sie pozbedziesz z domu? Bo dawno nie widzialam i brzucha twojego i lozeczkiem tez chetnie sie pojaram ;)

Marta, lepiej sie brat czuje??? W ogole cieplo jest w PL czy ochlodzilo sie juz???

Papciarkowa, specjalnie dla Ciebie ;)
Zobacz załącznik 299942

Harsh genialna fotka;) No to Twoj men w prezencie urodzinowym dostanie nowego lapka;) tzn tylko poł bo ekran nowy a reszta stara;)Co do pogody to pod ''zdechłym Azorkiem'' wieje,pada i chłodno ok 7st.
Marta ciesz sie cisza bo pewnie nie czesto ona gosci u Ciebie w domku;)fajnie ze mas ok wyniki oby tak dalej.
Madzik ja mieszkam na swoim juz 4 lata i tez chetnie bym wszystko pozmieniała,mam sto pomysłow na zmiany tylko kasy brak;)

Odkurzyłam dom, umyłam wszystkie podłogi z grubsza mopem, wytarłam kurze i opadłam na kanapę. Nie ruszam się już z niej do wieczornej toalety...a na poprawę nastroju zrobiła sobie kisiel-fisiel:-):-)

Koncia
- właśnie skorzystałam spóźniona z Twojego linka do kalkulatora rozmiaru biustu i szczeka mi opadła- wyszło mi ze mam rozmiar 70J:szok::-):sorry2:

Harsh Kochana dziekuje chociaż Ty o mnie dbasz:)
Marta powiedz mi jak mam wyłaczyć na stałe subskrypcje bo moge wylaczyc ale jak tylko napisze coś na którymś wątku to odrazu mi sie odnawiaja i zawalaja mi poczte
MILUTEK czyli tez sie zatarłaś:)

Milutek w pierwszym momencie przeczytałam że rozłożyć nogi do góry heh :)
ja chyba zaraz sobie jakąś maseczke zafunduje bo czuje jak mi sie skóra na buzi kurczy

reklama
ide ide bo em juz mruczy że czas na popołudniową kawe ale zanim ja zrobie to sie wypaćkam chociaż strasznie tego nie lubie

Do góry