reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

witam kochane!
jestem tak padnięta, że nawet nie mam siły was nadrobić. rano fryzjer z emkiem, wspólne zakupki dla maleństwa, nakupiłam tyle cudeniek, aż mi się pysiol śmieje, potem spacer po mieście, przegląd sklepowy i obiad w nastrojowej knajpce.Po odebraniu smyka z przedszkola powtórny wspólny spacerek i zakupki jedzeniowe. Nogi mi weszły w dupcię, a kręgosłupa nie czuje, ale warto było:) a jutro uczelnia i moja prezentacja. już mam pietra..

ruda ja mam ponad 3 latka i też różnie bywa z tymi jego spacerami. wszystko zależy od jego humoru. raz potrafi grzecznie spacerować przez 2 godziny, a innym razem wariuje, idzie w inną stronę, pokazuje focha, kadzie się na środku, albo chce tylko u emka na barana. chętny do zmiany własnego zdania wcale nie jest, chyba że emek go przekupi o co się strasznie na niego pieklę, bo takim sposobem grzeczność malca jest i tak krótkotrwała;)

madzik widzę, że znasz Kraków. W Bronowicach pracowałam, kiedyś mieszkałam na Kazimierzu, a teraz od strony Huty w Czyżynach;)

bosa to masz ulubioną pogodę mojego syna;) na słowa: dzisiaj ubieramy kalosze do przedszkola, od razu jest gotowy do wyjścia.. w piżamie;)

buziole dla wszystkich

Ostatnia edycja:
reklama
a probowalas po tym jakies kremy wsmarowywac, ktore by jakos przywrocily ich wyglad itd? Bo jednak wizja takowych 'flaczkow' nie jest fajna...

tak, a nawet moge smialo powiedziec, ze te z gornej polki, przeznaczone dla mam karmiacych... przed rowniez smarowalam. Nic nie pomoglo. Czasami tak zwyczajnie jest- i jak ktos napisal...byc moze to geny :)

hej mamusie
Ja bym chętnie zainwestowała w dobry stanik, ale boje się, że kupię i znów urosną, więc nie wiem czy nie poczekać jeszcze do porodu. Moja szafa jest pełna staników B/C/D/DD/E. Robią sobie, co chcą, nie sądziłam, że jeszcze się powiększą, jestem przerażona.
A cycuchy klapną także po ciąży, a nie tylko od karmienia chyba? Bo się potem kurczą tak szybko jak rosły?:-p

Zbieram się na praktyki ehh, po drodze skoczę na Bema poszukać namiotu i luźnych gatek :-D

Witam.
Bosa, widok Twojego ślubnego z wózkiem i dzieckiem - bezcenny;-):tak::-D:-D. Szkoda tylko że pogoda na zwiedzanie niezbyt dopisała:no:.
Młode dali matce pospać do 9-ej i zaczęło się:nerd:. Jakby któraś miała ochotę to zapraszam na sałatkę jarzynową, bo chodzi za mną od kilku dni a wczoraj M przywiózł wsiowych jajek to grzech uch nie wykorzystać;-):tak::-p.

Witam w sobotni ranek i widze, ze mimo slonca to wielkie przeciagi :-D

U nas w koncu przestalo lac i sie tak baaaardzo z tego ciesze :)

Marta, jak to dobrze, ze nie lubie salatki jarzynowej! Ale zupa za to juz za mna chodzi... Chociaz na dzis juz zaplanowane- placki ziemniaczane! :-)
Hmmm..wiejskie jajka.. Pycha.

Koncia, u mnie tez od B do E, a jeszcze troche i Olafa alfabetu bede uczyc :-D Ja nie chce marudzic na PL, ale tutaj mozna juz za 5 funtow kupic stanik, chocby w takim primarku i jakosc tez nie jest zla..wiec mimo, ze to jakas kasa, to jeszcze nie zal ;-)

Hmmmmm...co by tu zjesc na sniadanie...... Mam pasztet... i bulki... brakuje pomidora... no ale damy rade ;)

Hejjjj Girls :*

Kurcze naczytałam się faktycznie o tych remontach.... ale juz w tym roku za pozno.... bo mnie czeka cyklinowanie mojego pskudnego parkietu, a przy tym sciany tez ucierpią, i bedzie trzeba odrazu przemalować :))) Ale niestety musze czekac do wiosny bo parkiet musi schnąc najlepiej przy otwartych oknach ... ale juz bym zrobiłaaaaa remont :( to przez Wassss :p:p:p:angry::angry::angry::angry::-D:-D:-D hehe :-):-D

Witam

ja tez własnie sniadanko Bułeczka SALAMI I SER TOPIONY:shocked2::cool2:

Scarlet- oj jak ja ci zazdroszcze takiego dnia fiu fiu:-D:tak: nie pamietam kiedy ja tak miałam a to wszystko ze wzglendu braku czasu:-:)zawstydzona/y:
Haras- no wlasnie my mamy ten plus ze primark jest i tanio mozna kupic potem jak by co wytrzasnac........... u mnie tez po pierwszej ciazy cycki flaki mam nadzieje ze tym razem tak ne bedzie bo bede karmic tak długo jak sie da!!!!!!!
Marta- ale masz spust- 6 kanapek hah ja to prz 3 bułkach juz wymiękam:-D;-)
ona- jeszcze sie naremontujesz ehheeh jak sie bobas urodzi to malowanie scian mozesz miec czesciej niz ci sie wydaje:-D:-D

a pogoda ładna bo nie pada only sun:-D:-)

Hejka:)
a ja juz po szkole jestem. Rano się nie mogłam z łózka zwlec....teraz nie zamierzam wstawać z kanapy. Dom po wczorajszej rewolucji kurz posprzątany wiec wyciągam nogi i leniu****e cały dzień. Wszystko byłoby jeszcze lepsze gdyby nie to ze się słabo czujemy:(:( do tego poczułam w szkole jakieś mini skurcze brzucha i przy pierwszej okazji pogadałam z dr i zmyłam się do domku. Wzięłam no-spe i liczę ze się to nie powtórzy:)

reklama
Pinka hehe bedzie mi uszami wychodzic to malowanie :p a co do sniadanka ... to u mnie dzis bylo tez salami i ser ale żółty hehe :p:-)

Do góry