Witam dziewczyny
Ale dziś pospałam, 12 godzin. Dziś mam tylko 1 zajęcia, więc sobie odpocznę po wczorajszej bieganinie
Zresztą reszta tygodnia jest już luźna, bo same praktyki.
Obudził mnie dziś w nocy jakiś dziwny ból z prawej strony, nerka czy coś, jak się będzie powtarzać, to wtedy to raczej nie wina rozpychającej się dzidzi
Zmartwiłam się, bo wczoraj mało piłam i tak od razu pomyślałam, że nerka, choć nigdy nie miałam z nerkami problemów...
papciu, współczuję problemów z administratorem, głupi dziad
malinka, może ci się nie podobać to, co powiem, ale pieski przeważnie się tak zachowują, kiedy żegnamy się z nimi przed wyjściem. Nie należy tego robić i wiem po moich futrzakach, że to się sprawdza.
Milusia, też mam straszne bóle kręgosłupa, choć pewnie ty ze swoim obciążeniem masz większe. U mnie to już doszło do tego, że nie mogłam się schylić, a jak już się schyliłam, to M mnie prostował, bo jęczałam jak stara babcia. Musimy być dzielne
Scarletka, też muszę mierzyć staniki, zawsze mi coś tam nie pasuje i nie w każdym wyglądam atrakcyjnie
Ewi, biedactwo, nie przejmuj się tą głupią babą :-( przykre, że popsuła wam rocznice, ja bym jej chyba wygarnęła...
dranissimo, ano połowa ;-) tylko ta gorsza
Bosa, źle dobrany stanik powoduje raka... Bodajże 30% kobiet, które mają raka piersi, mają go z powodu źle dobranego biustonosza.
Dla zainteresowanych
Rozmiary stanikw