Marta1981
Rodzyneczka
Pinka , ino poskładałam.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Truskawka, mam do Ciebie pytanie. czy ty nie bylas juz kiedys zarejestrowana na tym forum? Pamietam, ze pisalysmy kiedys z dziewczyna na wrzesniu 2007 i albo miala nick baaaardzo podobny do twojego, albo to wlasnie ty.
Ja WBC mam co prawda od początku ciąży w normie, ale już w rozmazie CRP nieco podwyższone od samego początku ciaży, podwyższony poziom neutrocytów, a obniżony - limfocytów. I to wszystko jest w normie! Z lekarzem nadal uważamy moje wyniki za super :-) Musisz pamiętać, że ciąża to nie jest zupełnie normalny stan dla organizmu i zwykłe normy nie do końca nas obowiązują.ONA - 16 tyś leukocytów u ciężarówki no naprawdę cout ponad norme bo 10 tys to dla normalnego, nieciężarnego człowieka a CRP 20 jest troszke podniesione i u ciężarówek tez jest zawsze wyższe niez u nieciężarówek. Duomox jest BEZPIECZNY w ciąży, a infekcja może byc bezobjawowa wg ciebie ale twójh układ immunologiczny zareagował. Bierz leki i słuchaj lekarz
Za wcześnie po 10 dniach. Po co masz się znowu nakręcać i denerwować? Daj organizmowi co najmniej 20 dni, zrób może badania z tydzień przed wizytą? Nic bardzo złego się nie dzieje na szczęście. Dbaj o siebie, zdrowo odżywiaj, ciepło ubieraj - będzie dobrze!!!mam wizyte 4tego grudnia , a po 10ciu dniach wybrania antybiotyku chyba sama sobie pojde sprawdzic jeszcze raz CRP...
Cześć Pączuszki:-)
Moje przeziebienie okazało się być anginą:-( Dostałam antybiotyk i taką sól do picia 3x dziennie Nadal czuje się kiepsko ale na szczęście apetyt wraca do normy o ostatnio zjadłam jedną kanapka przez cały dzień
Wybaczcie Kochane że za dużo nie pisze ale na więcej nie mam za bardzo siły a i do majówek musze zajrzeć no i do mam bliźniaczych no i do objawów od których zaczęła się moja przygoda zBB :********